Skip links

timeless events logo klein wit blank

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Bruiloft DJ Den Haag

  DJ en zanger in 1 op jullie bruiloft

  zingende dj logo v1 zwart

  Als Professioneel bruiloft DJ entertaint de zingende DJ de avond. Je kunt van te voren een e-mail sturen met jouw wensen en eisen.  Denk aan de openingsdans of liedjes waar jullie speciale herinneringen aan hebben. Deze bruiloft DJ bereidt dit goed voor en zorgt dat hij deze liedjes bij zich heeft en op het juiste moment worden ingestart! Ook kunnen de gasten natuurlijk verzoekjes indienen tijdens jullie bruiloft. De zingende bruiloft DJ verzorgd vele bruiloften per jaar in de omgeving van Den Haag.

  Dankzij jarenlange ervaring kan de zingende DJ en zijn boekingskantoor jullie bijstaan met raad & advies betreffende het trouwfeest, mocht dit gewenst zijn. Ook mag de ceremoniemeester altijd beroep doen op de zingende DJ zijn diensten, visie en ervaring.

  Met een uitstekende reputatie in de bruiloftsindustrie, kun je erop vertrouwen dat je in bekwame handen bent. Wanneer je er voor kiest om de zingende DJ te boeken op jullie bruiloft haal je naast 18 jaar ervaring ook een veelzijdig zanger in huis met een zeer breed repertoire van zowel Nederlandstalig als Engelstalige meezingers.

  Bruiloft DJ in Den Haag boeken

  De mooiste dag van je leven verdient het om door de allerbeste mensen te worden verzorgd. Deze bruiloft DJ is toegewijd aan het bieden van perfect entertainment voor jullie bruiloft als DJ en zanger in Den Haag. Met honderden bruiloften en evenementen achter de rug weet de zingende DJ hoe je van jullie trouwfeest een onvergetelijk succes kan maken. Zingendedj.nl biedt een leuke, onderscheidende en professionele service vol energie en sfeer die jouw verwachtingen zal overtreffen.

  Beleef de Zingende bruiloft DJ in 5 minuten

  “Ik doe mijn vak met passie. Wanneer men opzoek is naar een bruiloft DJ in Den Haag ben ik ervan overtuigd dat ik vrijwel altijd de beste keuze uit de regio  ben.  Door mijn jarenlange ervaring en tientallen bruiloften per jaar weet ik ieder bruidspaar en hun gasten keer op keer een fantastische bruiloft te bezorgen. Hier zet ik mij ieder evenement 200% voor in!”

  Zeer onderscheidend is dat de Zingende DJ niet alleen DJ is maar ook bruiloft zanger! Wanneer je de Zingende DJ boekt op jouw huwelijksfeest heb je dus een bruiloft zanger en DJ in 1! Alle gasten zullen verrast zijn wanneer de Zingende DJ achter zijn DJ-Booth vandaan springt en tussen het publiek Live opzwepende liedjes gaat zingen! Op zoek naar een bruiloft DJ in Den Haag? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op.

  Check geheel vrijblijvend jullie trouwdatum

  Wacht niet te lang met het maken van de keuze; de Zingende DJ vindt niets vervelender dan een toekomstig bruidspaar te moeten teleurstellen daar hij reeds volgeboekt is.
  Benieuwd naar beschikbaarheid en prijs? Vul onderstaand formulier in, bel of mail direct.

   Check direct prijs en beschikbaarheid

   Return to top of page