Skip links

Bruiloft DJ Ferry Koestering

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ inhurenJe bent verliefd en zit vol trouwplannen. Hoe komt jullie bruiloft eruit te zien? Voor jou als bruidspaar komt er veel op je af. Wat doen je met de muziek tijdens het huwelijksfeest? Kies voor een allround bruiloft dj met minstens 17 jaar ervaring in de bruiloft branche.

De muziek wordt helemaal naar jullie wens ingevuld. Elk bruidspaar heeft zijn eigen favoriete liedjes, die op het trouwfeest gedraaid kunnen worden. Natuurlijk helpen we je ook met een leuk liedje voor de openingsdans. Ferry Koestering weet wel hoe hij dit moet aanpakken.

Met liefde voor het vak, zorgt de bruiloft dj dat zowel de bruid en bruidegom, maar ook de gasten, heerlijk kunnen genieten van een onvergetelijke feestavond.

Ervaren bruiloft DJ boeken voor een swingend huwelijksfeest

bruiloft dj huwelijksfeestEen bruiloft DJ? Hartstikke leuk, bruiloft DJ’s zijn er genoeg te vinden maar hoe weet je dat de DJ van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de diskjockey over? Of wilt je het anders? Ferry Koestering is zanger en dj in 1. Met een uitgebreid repertoire en ervaring weet hij hoe hij de dansvloer snel vol kunt krijgen.

Bruiloft dj Ferry Koestering zal vooraf samen met jullie de muziekwensen afstemmen. Er wordt duidelijk afgesproken welke muziekgenres en nummers er wel en niet op het feest gedraaid mogen worden.

Bruiloft DJ Ferry Koestering is zeer ervaren en kunnen zeer goed mixen en indien gewenst presenteren. Hij houdt rekening met alle gasten. Met zijn jarenlange ervaring draait hij de beste dansmuziek van vroeger tot nu. Kies daarom Ferry Koestering uit de regio van Rotterdam, hij weet precies hoe hij jullie feest onvergetelijk kan maken.

Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kan ik je garanderen dat je vrijwel de perfecte keuze gemaakt hebt.

Een zanger & DJ inhuren voor jouw bruiloft.

zanger dj bruiloftHet feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. Het leuke is dat Ferry zanger en DJ in 1 is! De zingende DJ van Nederland zingt o.a. liedjes van  André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse zangers.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page