Skip links

timeless events logo klein wit blank

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Bruiloft DJ Rotterdam

  DJ en zanger in 1 op jullie bruiloft

  zingende dj logo v1 zwart

  Onnodig te zeggen dat er bepaalde momenten in een bruiloft zijn die speciale muziek van een bepaald genre vereisen. Er is de officiële opening van het bruidsfeest, het snijden van de bruidstaart, het speciale lied van het paar en zelfs de afscheidscirkel. Een professionele bruiloft DJ weet welke muziek hij moet spelen.

  Een onervaren bruiloft DJ kan een hoop verpesten. Het is dan ook zeer aan te raden te kiezen voor een bruiloft DJ met ruime ervaring in de omgeving van Rotterdam.

  Daar is waar de zingende DJ komt kijken. Op zoek naar een bruiloft DJ in Rotterdam?

  De zingende DJ weet precies wanneer welke muziek gespeeld dient te worden. Door mijn jarenlange ervaring weet hij de sfeer goed aan te voelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om jullie wensen van te voren uitgebreid door te spreken. En de zingende DJ heeft het voordeel dat hij niet alleen bruiloft DJ is maar er ook nog eens bij kan zingen!

  Het huwelijksfeest is voor bruidsparen enerzijds een weergaloze afsluiting van hun mooie dag, maar anderzijds een bron van maandenlange stress. Er kunnen immers tal van zaken misgaan tijdens een trouwfeest. Een bruiloft DJ die niet komt opdagen, een technische fout waardoor de muziek uitvalt of gasten die de dansvloer niet op komen.

  Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Boek een professionele en sfeervolle bruiloft dj-show.

  Beleef de Zingende bruiloft DJ in 5 minuten

  “Ik heb jarenlange ervaring in alle aspecten van entertainment. Met andere woorden: jouw bruiloft is in goede handen. Ik ben trots op mijn eerdere positieve feedback. Enthousiaste reacties van mensen zelfs jaren na een evenement is waar ik het voor doe. Ik ben gespecialiseerd in bruiloften in de omgeving van Rotterdam.”

  Bruiloft DJ Rotterdam boeken

  Bruiloften zijn een speciale gelegenheid en de keuze van je bruiloft-DJ is zo belangrijk voor het algemene resultaat van je bruiloftsreceptie. Neem vandaag nog contact op om jullie wensen te bespreken.

  Check geheel vrijblijvend jullie trouwdatum

  Wacht niet te lang met het maken van de keuze; de Zingende DJ vindt niets vervelender dan een toekomstig bruidspaar te moeten teleurstellen daar hij reeds volgeboekt is.
  Benieuwd naar beschikbaarheid en prijs? Vul onderstaand formulier in, bel of mail direct.

   Check direct prijs en beschikbaarheid

   Return to top of page