Skip links

timeless events logo klein wit blank

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Bruiloft DJ

  DJ en zanger in 1 op jullie bruiloft

  bruiloft dj boeken

  Voordelen van de Zingende DJ op jullie bruiloft

  18 jaar ervaring met bruiloften

  Tientallen trouwfeesten per jaar

  Allround bruiloft DJ

  De juiste muziek voor jong en oud!

  Verzoekjes? Geen probleem!

  Vooraf of op de avond zelf

  Prettige voorbespreking

  Openingsdans, gewenste muziekstijlen etc.

  Alternatief voor een grote band

  De ideale mix van DJ & Live zang

  Veelzijdig zanger

  150+ repertoire zowel NL als Engelstalig

  Extra Microfoon

  Pas op, je vrienden hebben iets voorbereid…

  Check beschikbaarheid online

  Formulier voor prijs en beschikbaarheid

  zingende dj logo v1 zwart

  Bruiloft DJ en zanger in 1

  Bekijk nu deze bruiloft video van de Zingende DJ van Nederland!
  Deze video is opgenomen op een bruiloft in een schitterende tuin in Zuid-Holland nabij Rotterdam. Natuurlijk is de Zingende DJ niet alleen op een trouwfeest in de omgeving van Rotterdam en Den Haag te boeken maar voor ieder huwelijksfeest door heel Nederland!
  De zingende DJ beschikt over zeer ruime ervaring en maakt jaarlijks tientallen bruiloften tot een groot succes.

  Beleef de Zingende bruiloft DJ in 5 minuten

  Bruiloft DJ tips

  Stel: Je gaat trouwen en je hebt de perfecte jurk, een prachtige taart, mooi weer, een heerlijk diner en …een vreselijk feest na afloop door een slechte bruiloft DJ. Tip: Leg niet de belangrijkste dag van jullie leven in handen van iemand die te weinig ervaring heeft met bruiloften of simpelweg zichzelf te goedkoop aanprijst. Goedkoop is ook bij een huwelijksfeest helaas vaak duurkoop.

  Dit is natuurlijk de nachtmerrie van ieder bruidspaar. De mooiste dag van je leven is niet compleet zonder een goed feestje! Het entertainment wat je op jullie bruiloft kiest is een bepalende factor in hoe jij en en je gasten terugkijken op de trouwdag.
  De zingende DJ van Nederland heeft ruim 18 jaar ervaring en verzorgd tientallen bruiloften per jaar met groot succes! Dit is niet voor iedereen weggelegd…

  Wat is een goede Bruiloft DJ?

  Een bruiloft DJ zijn is een ware kunst; verschillende generaties moeten de muziek kunnen waarderen en met een geweldig gevoel naar huis gaan.

  Voorbeeld:

  Voor oma mag het in het begin niet te hard, je neefje wilt nog even breakdancen, Je collega’s hebben een quiz voorbereid, de vriendinnen van de bruid willen met hun billen schudden en de vrienden van de bruidegom willen aan het einde van de avond de jaren 90 herbeleven…
  Kortom, het publiek is nergens zo gemêleerd als op een bruiloft!

  Het is dus belangrijk dat de bruiloft DJ een grote muziekcollectie heeft, van alle markten thuis is en diverse stijlen met de juiste souplesse in elkaar over kan laten vloeien.

  Ook dient de DJ techniek onfeilbaar te zijn en moeten feestnummers die in vogelvlucht voorbij komen strak in elkaar gemixt worden. De zingende DJ is hier zeer bedreven in!

  Naast dit groot muzikaal talent kan de zingende DJ ook de avond op een warme manier aan elkaar praten. Met de juiste verzorgde looks, gevoel voor humor en overtuiging weet hij de zaal in mum van tijd voor zich te winnen.

  Daarnaast beschikt de Zingende DJ over een fijngevoeligheid waarmee hij de juiste muziek op het juiste moment weet in te zetten om het publiek te amuseren.  Stel je eens voor dat jullie bruiloft DJ dit gevoel niet heeft, dat kan een hoop ongemakkelijke situaties opleveren op jullie feestavond!

  Met de zingende DJ nodigen jullie een ware artiest uit en hoeven jullie over de muziek geen zorgen meer te maken.

  Bruiloft zanger

  Zeer onderscheidend is dat de Zingende DJ niet alleen DJ is maar ook bruiloft zanger! Wanneer je de Zingende DJ boekt op jouw huwelijksfeest heb je dus een bruiloft zanger en DJ in 1! Alle gasten zullen verrast zijn wanneer de Zingende DJ achter zijn DJ-Booth vandaan springt en tussen het publiek Live opzwepende liedjes gaat zingen!
  Dit had men niet verwacht en nog nooit eerder op een bruiloft gezien.

  Geen één bruiloft DJ of zanger kan deze show evenaren en daardoor haal je echt iets unieks in huis! 2 artiesten voor de prijs van 1!

  Natuurlijk is het ook mogelijk om los van elkaar een DJ èn een zanger te boeken op jullie bruiloft. Houdt er wel rekening mee dat hier wat nadelen aan zitten zoals:

  • Dubbele kosten van de artiesten, een geluidsman en dubbele geluidsinstallaties.
  • Ook kun je zangers vaak maar voor 30 minuten inhuren, waardoor het entertainment niet goed over de avond verdeeld kan worden.
  bruiloft zanger
  band of dj bruiloft

  Band of DJ op bruiloft?

  Wanneer je je nog aan het oriënteren bent voor jullie trouwfeest denk je er misschien aan om een bruiloft band in te huren. Een band is natuurlijk supergaaf en live muzikanten kunnen vaak meer sfeer brengen dan een gewone bruiloft DJ.

  Het is dus helemaal niet vreemd dat je de overweging maakt om of een band of een DJ op jullie bruiloft te boeken.
  Beide hebben voor en nadelen.

  Een goede band is bijvoorbeeld redelijk kostbaar.
  En dat is niet voor niets! Vaak is een band met minimaal 5 muzikanten. Ook is er personeel nodig voor het geluid, licht, op/afbouw etc. Al deze mensen moeten betaald worden om in het weekend niet thuis te zijn maar op jouw bruiloft er een feest van te maken! Daarnaast ben je met een bruiloft band vaak gebonden aan 1 of een klein aantal muziekstijlen.

  Een goede bruiloft DJ heeft het voordeel dat ondanks hij maar alleen is, toch veel meer muziekstijlen aan kan! Dat betekend meer diversiteit (wat nodig is op een bruiloft) voor minder geld!

  Misschien is de Zingende DJ van Nederland wel het geschikte alternatief voor jullie bruiloft?

  De Zingende DJ biedt alle voordelen van een goede ervaren bruiloft DJ. In tegenstelling tot andere bruiloft DJ’s zorgt de Zingende DJ ook voor LIVE entertainment!
  Zang en DJ kunsten worden gedurende het hele huwelijksfeest goed met elkaar afgewisseld en lopen feilloos in elkaar over. PAUZE? Dat kent de zingende DJ niet!

  Jullie muzikale wensen zijn belangrijk

  Indien je interesse hebt in het huren van de zingende DJ voor jullie bruiloft, kun je uiteraard van tevoren per email of in een telefoongesprek aangeven welke nummers je sowieso zou willen horen op het trouwfeest. Denk aan de openingsdans of liedjes waar jullie speciale herinneringen aan hebben. De zingende DJ bereidt dit goed voor en zorgt dat hij deze liedjes bij zich heeft en op het juiste moment instart!

  Dankzij jarenlange ervaring kan de zingende DJ en zijn boekingskantoor jullie bijstaan met raad & advies betreffende het trouwfeest, mocht dit gewenst zijn. Ook mag de ceremoniemeester altijd beroep doen op de zingende DJ zijn diensten, visie en ervaring.

  De zingende DJ zal op jullie bruiloft alles doen wat in zijn vermogen ligt om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven.

  Check geheel vrijblijvend jullie trouwdatum

  Wacht niet te lang met het maken van de keuze; de Zingende DJ vindt niets vervelender dan een toekomstig bruidspaar te moeten teleurstellen daar hij reeds volgeboekt is.
  Benieuwd naar beschikbaarheid en prijs? Vul onderstaand formulier in, bel of mail direct.

   Check direct prijs en beschikbaarheid

   Return to top of page