Skip links

Debuut single van de Zingende DJ

Binnen enkele weken lanceert de Zingende DJ zijn eerste muziekproductie. Achter de schermen is hier lang aan gewerkt en de single belooft een weerspiegeling te worden van zijn unieke act als zanger en DJ in 1.

“Ik  heb een cover gemaakt van Nederlandstalige klapper die iedereen kan meezingen. Door mijn liefde voor het zingen van gezellige Nederlandstalige muziek te combineren met mijn kwaliteiten als moderne feest DJ is er iets heel bijzonders ontstaan. Ondanks dat het een cover betreft heeft de single een zeer eigen stijl die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Door mij op deze manier te onderscheiden hoop ik flink te gaan scoren in de uitgaansscene van Nederland.”

Verwacht hierbij dus geen radiohit maar een plaat die in alle kroegen, feestcafés, kantines, festivals en discotheken van Nederland te horen zal zijn.

Voor de verspreiding van zijn debuutsingle zal de zingende DJ dan ook gebruik maken van zijn brede netwerk van honderden (feest)DJ’s maar ook zal de single worden uitgebracht op Spotify, Youtube en alle andere bekende streamingdiensten en downloadportals.

We begrijpen dat je erg benieuwd bent geworden maar toch houden we de titel van de moderne cover nog even geheim. Op de instagram en facebookpagina van de Zingende DJ wordt hierover al flink gespeculeerd.

Ben jij ook zo benieuwd of de cover van de Zingende DJ het origineel in 2020 van de troon gaat stoten? Hou de website en social media in de gaten! Binnenkort onthullen we meer….

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page