Skip links

timeless events logo klein wit blank

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  DJ voor bedrijfsfeest & personeelsfeest

  De zingende DJ als unieke artiest op uw bedrijfsfeest

  dj bedrijfsfeest

  Voordelen van de Zingende DJ op een bedrijfsfeest

  18 jr bedrijfsfeest ervaring

  Tientallen bedrijfsfeesten per jaar

  Allround DJ

  De juiste muziek voor jong en oud!

  Veelzijdig zanger

  150+ repertoire zowel NL als Engelstalig

  Prettige voorbespreking

  Avondinvulling, gewenste muziekstijlen etc.

  Alternatief voor een grote band

  De ideale mix van DJ & Live zang

  Verzoekjes? Geen probleem!

  Vooraf of op de avond zelf

  Presentator

  Charmante host van de avond

  Check beschikbaarheid online

  Formulier voor prijs en beschikbaarheid

  zingende dj logo v1 zwart

  Unieke artiest op een bedrijfsfeest

  Boek de zingende DJ op uw bedrijfsfeest wanneer het ook echt een bedrijfsFEEST moet worden. Natuurlijk kan de zingende DJ in het begin zorgen voor subtiele achtergrond muziek maar hij is pas echt een ster in het bouwen van een groot feest!

  De combinatie van een zanger en DJ in 1 zorgt voor een groot verrassingseffect. De zaal leeft op wanneer de zingende DJ achter zijn DJ booth vandaan springt en tussen het publiek de leukste meezingers ter gehoren brengt. Ook zeer geschikt voor een vrijdagmiddagborrel of hip gezegd een vrijmibo

  Een geslaagd personeelsfeest voor iedereen

  De mix van een grote diversiteit van commerciële muziekstijlen zorgt ervoor dat iedereen op het personeelsfeest het naar zijn zin heeft. Denk hierbij aan dance classics van de 70’s tot de 00’s, zomerse klanken, top40, Nederlandstalig, Dance, foute hits en nog veel meer…
  De opzwepende presentatie en zangoptredens tussendoor maken deze DJ act zeer uniek en zo ook uw bedrijfsfeest.

  Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

  Deze video van de zingende DJ is opgenomen tijdens een festival. Uiteraard zal de muzikale omlijsting van uw bedrijfsfeest er iets anders uitzien.

  Door zijn ruime ervaring weet hij het juiste genre en geluidsniveau te bepalen op ieder moment van de avond. Natuurlijk begint hij heel rustig zodat iedereen nog rustig met elkaar kan praten, ook tijdens een diner past de zingende DJ zich volledig aan.

  Deze zingende DJ heeft ruime ervaring met het verzorgen van bedrijfsfeesten in de regio van Rotterdam en Den Haag maar is natuurlijk voor elk personeelsfeest in heel Nederland te boeken.

  Bedrijfsfeest organiseren

  Is het aan jou de beurt om het bedrijfsfeest te organiseren dit jaar? Gaat het om een jubileum, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest of afscheidsfeest?

  Er zijn een aantal dingen belangrijk wanneer je een bedrijfsfeest gaat organiseren zoals:

  • De locatie
  • Het aantal personen
  • Catering
  • Entertainment

  Bedrijfsfeest entertainment

  Uiteraard ben je hier voor het laatste op het juiste adres. De zingende DJ heeft al 18 jaar ervaring in het verzorgen van entertainment diverse bedrijfsfeesten.

  Het entertainment is een zeer bepalende factor op de avond. Laat een bedrijfsfeest niet verpesten door een onervaren DJ/entertainer. Verkeerde muziekkeuze, ongepast geluidsniveau en het niet aanvoelen van de sfeer kan een zeer negatieve stempel op de avond drukken. Laat u niet verleiden door goedkope / onervaren aanbieders.

  Dit is natuurlijk de nachtmerrie van iedere organisator. Een goed georganiseerd bedrijfsfeest zegt iets over het bedrijf en haar werknemers. Het is een visitekaartje van het bedrijf dat bij veel relaties in het geheugen gegrift zal staan. Het moet dus perfect zijn!

  De zingende DJ van Nederland heeft ruim 18 jaar ervaring en verzorgd tientallen bedrijfsfeesten per jaar met groot succes! Dit is niet voor iedereen weggelegd…

  Wat maakt de zingende DJ geschikt voor een bedrijfsfeest?

  Ten eerste is het natuurlijk zeer onderscheidend dat de zingende DJ zowel DJ als zanger is. Verwacht dus geen stille plaatjesdraaier maar een rasentertainer die tijdens het draaien en presenteren ook nog eens tussen het publiek de leukste meezingers en echte evergreens ten gehoren kan brengen.

  Een bedrijfsfeest van het juiste entertainment voorzien is een ware kunst; mensen van verschillende leeftijden moeten de muziek kunnen waarderen en ook timing en gevoel voor sfeer spelen een zeer belangrijke factor.

  Voorbeeld:

  Bij de ontvangst en het diner mag het volume niet te hard staan. Ook is hierbij de juiste muziekkeuze van groot belang. Omdat het niet de bedoeling is dat het rustig en formeel blijft moet er op het juiste moment een omslagpunt komen.

  Een volle dansvloer, een zaal die voluit meezingt en veel lol met collega’s en relaties… Dat is het feest met de zingende DJ waar men nog lang over na zal praten!

  Het is dus belangrijk dat de DJ op een bedrijfsfeest een grote muziekcollectie heeft, van alle markten thuis is en diverse stijlen met de juiste souplesse in elkaar over kan laten vloeien.

  Ook dient de DJ techniek onfeilbaar te zijn en moeten feestnummers die in vogelvlucht voorbij komen strak in elkaar gemixt worden. De zingende DJ is hier zeer bedreven in!

  Naast dit groot muzikaal talent kan de zingende DJ ook de avond op een warme manier aan elkaar praten. Met de juiste verzorgde looks, gevoel voor humor en overtuiging weet hij de zaal in mum van tijd voor zich te winnen.

  Daarnaast beschikt de Zingende DJ over een fijngevoeligheid waarmee hij de juiste muziek en volume op het juiste moment weet in te zetten om het publiek te amuseren.  Stel je eens voor dat jullie DJ dit gevoel niet heeft, dat kan een hoop ongemakkelijke situaties opleveren op het personeelsfeest!

  Met de zingende DJ nodigen jullie een ware artiest uit en hoeven jullie over de muziek geen zorgen meer te maken.

  Zanger bedrijfsfeest

  Zeer onderscheidend is dat de Zingende DJ niet alleen DJ is maar ook zanger! Wanneer je de Zingende DJ boekt op jullie personeelsfeest of bedrijfsborrel heb je dus een zanger en DJ in 1! Alle gasten zullen verrast zijn wanneer de Zingende DJ achter zijn DJ-Booth vandaan springt en tussen het publiek Live opzwepende liedjes gaat zingen!
  Dit had men niet verwacht en nog nooit eerder op een bedrijfsfeest gezien.

  Geen één DJ of zanger voor bedrijfsfeesten kan deze show evenaren en daardoor haal je echt iets unieks in huis! 2 artiesten voor de prijs van 1!

  Natuurlijk is het ook mogelijk om los van elkaar een DJ èn een zanger te boeken op een bedrijfsfeest. Houdt er wel rekening mee dat hier wat nadelen aan zitten zoals:

  • Dubbele kosten van de artiesten, een geluidsman en dubbele geluidsinstallaties.
  • Ook kun je zangers vaak maar voor 30 minuten inhuren, waardoor het entertainment niet goed over de avond verdeeld kan worden.
  bedrijfsfeest zanger personeelsfeest

  Zanger vrijdagmiddagborrel

  Wil je graag een zanger boeken op jullie vrijdagmiddag borrel? Leuk de vrijmibo op jullie bedrijf eens op met een zanger! Omdat een vrimibo vaak van korte duur is aan het einde van de middag is een optreden van 30-60 minuten vaak voldoende.

  Informeer naar een zangoptreden van de zingende DJ op jullie vrijdag middag borrel. Vaak is een dergelijk optreden goed te combineren met een show in de avond waardoor een optreden op jullie vrijdagmiddagborrel als zanger voor een scherp tarief kan worden aangeboden.

  Bier, Bitterballen en de echte Hollandse meezingers en Engelstalige evergreens van deze zanger maken de vrijdagmiddagborrel op jullie bedrijf tot een groot succes! Neem nu contact op met Timeless Events voor de mogelijkheden van de zingende DJ als zanger op jullie vrijmibo.

   Check direct prijs en beschikbaarheid

   Return to top of page