DJ voor bedrijfsfeest & personeelsfeest

bedrijfsfeest dj

Als unieke artiest op jouw bedrijfsfeest

Boek De Zingende DJ op uw bedrijfsfeest wanneer het ook echt een bedrijfsFEEST moet worden. Natuurlijk kan De Zingende DJ in het begin zorgen voor subtiele achtergrond muziek maar hij is pas echt een ster in het bouwen van een groot feest!

De combinatie van een zanger en DJ in 1 zorgt voor een groot verrassingseffect. De zaal leeft op wanneer De Zingende DJ achter zijn DJ booth vandaan springt en tussen het publiek de leukste meezingers ter gehoren brengt. Ook zeer geschikt voor een vrijdagmiddagborrel of hip gezegd een vrijmibo.

Een geslaagd personeelsfeest voor iedereen

De mix van een grote diversiteit van commerciële muziekstijlen zorgt ervoor dat iedereen op het personeelsfeest het naar zijn zin heeft. Denk hierbij aan dance classics van de 70’s tot de 00’s, zomerse klanken, top40, Nederlandstalig, Dance, foute hits en nog veel meer…
De opzwepende presentatie en zangoptredens tussendoor maken deze DJ act zeer uniek en zo ook uw bedrijfsfeest.

Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

Deze video van De Zingende DJ is opgenomen tijdens een festival. Uiteraard zal de muzikale omlijsting van uw bedrijfsfeest er iets anders uitzien.

Door zijn ruime ervaring weet hij het juiste genre en geluidsniveau te bepalen op ieder moment van de avond. Natuurlijk begint hij heel rustig zodat iedereen nog rustig met elkaar kan praten, ook tijdens een diner past de zingende DJ zich volledig aan.

Deze zingende DJ heeft ruime ervaring met het verzorgen van bedrijfsfeesten in de regio van Rotterdam en Den Haag maar is natuurlijk voor elk personeelsfeest in heel Nederland te boeken.

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Bedrijfsfeest organiseren

Is het aan jou de beurt om het bedrijfsfeest te organiseren dit jaar? Gaat het om een jubileum, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest of afscheidsfeest?

Er zijn een aantal dingen belangrijk wanneer je een bedrijfsfeest gaat organiseren zoals:

 • De locatie
 • Het aantal personen
 • Catering
 • Entertainment

Bedrijfsfeest entertainment

Uiteraard ben je hier voor het laatste op het juiste adres. De zingende DJ heeft al 20 jaar ervaring in het verzorgen van entertainment  op diverse bedrijfsfeesten door heel Nederland.

Het entertainment is een zeer bepalende factor op de avond. Laat een bedrijfsfeest niet verpesten door een onervaren DJ/entertainer. Verkeerde muziekkeuze, ongepast geluidsniveau en het niet aanvoelen van de sfeer kan een zeer negatieve stempel op de avond drukken. Laat u niet verleiden door goedkope / onervaren aanbieders.

Dit is natuurlijk de nachtmerrie van iedere organisator. Een goed georganiseerd bedrijfsfeest zegt iets over het bedrijf en haar werknemers. Het is een visitekaartje van het bedrijf dat bij veel relaties in het geheugen gegrift zal staan. Het moet dus perfect zijn!

De Zingende DJ van Nederland heeft ruim 20 jaar ervaring en verzorgd tientallen bedrijfsfeesten per jaar met groot succes! Dit is niet voor iedereen weggelegd…

Wat maakt de zingende DJ geschikt voor een bedrijfsfeest?

Ten eerste is het natuurlijk zeer onderscheidend dat de zingende DJ zowel DJ als zanger is. Verwacht dus geen stille plaatjesdraaier maar een rasentertainer die tijdens het draaien en presenteren ook nog eens tussen het publiek de leukste meezingers en echte evergreens ten gehoren kan brengen.

Een bedrijfsfeest van het juiste entertainment voorzien is een ware kunst; mensen van verschillende leeftijden moeten de muziek kunnen waarderen en ook timing en gevoel voor sfeer spelen een zeer belangrijke factor.

Voorbeeld:

Bij de ontvangst en het diner mag het volume niet te hard staan. Ook is hierbij de juiste muziekkeuze van groot belang.
Omdat het niet de bedoeling is dat het rustig en formeel blijft moet er op het juiste moment een omslagpunt komen.
Een volle dansvloer, een zaal die voluit meezingt en veel lol met collega’s en relaties… Dat is het feest met de zingende DJ waar men nog lang over na zal praten!

Het is dus belangrijk dat de DJ op een bedrijfsfeest een grote muziekcollectie heeft, van alle markten thuis is en diverse stijlen met de juiste souplesse in elkaar over kan laten vloeien.

Ook dient de DJ techniek onfeilbaar te zijn en moeten feestnummers die in vogelvlucht voorbij komen strak in elkaar gemixt worden. De zingende DJ is hier zeer bedreven in!

Naast dit groot muzikaal talent kan de zingende DJ ook de avond op een warme manier aan elkaar praten. Met de juiste verzorgde looks, gevoel voor humor en overtuiging weet hij de zaal in mum van tijd voor zich te winnen.

Daarnaast beschikt de Zingende DJ over een fijngevoeligheid waarmee hij de juiste muziek en volume op het juiste moment weet in te zetten om het publiek te amuseren. Stel je eens voor dat jullie DJ dit gevoel niet heeft, dat kan een hoop ongemakkelijke situaties opleveren op het personeelsfeest!

Je boekt niet alleen een DJ maar ook een zanger! Niet voor een half uurtje maar de hele avond wisselen DJ en zangoptredens elkaar af. Uniek entertainment waar je collega's nog lang over zullen napraten.

Met de zingende DJ nodigen jullie een ware artiest uit en hoeven jullie over de muziek en het entertainment in ieder geval geen zorgen meer te maken. Het organiseren van het perfecte bedrijfsfeest is al lastig genoeg...

dj bedrijfsfeest
BEDRIJFSFEEST

Zanger boeken

Zeer onderscheidend is dat de Zingende DJ niet alleen DJ is maar ook zanger! Wanneer je de Zingende DJ boekt op jullie personeelsfeest of bedrijfsborrel heb je dus een zanger en DJ in 1! Alle gasten zullen verrast zijn wanneer de Zingende DJ achter zijn DJ-Booth vandaan springt en tussen het publiek Live opzwepende liedjes gaat zingen! Dit had men niet verwacht en nog nooit eerder op een bedrijfsfeest gezien.

Geen één DJ of zanger voor bedrijfsfeesten kan deze show evenaren en daardoor haal je echt iets unieks in huis! 2 artiesten voor de prijs van 1!

Natuurlijk is het ook mogelijk om los van elkaar een DJ èn een zanger te boeken op een bedrijfsfeest. Houdt er wel rekening mee dat hier wat nadelen aan zitten zoals:

 • Dubbele kosten van de artiesten, een geluidsman en dubbele geluidsinstallaties.
 • Vaak kun je zangers maar voor 30 minuten inhuren, waardoor het entertainment niet goed over de avond verdeeld kan worden.
 • PERSONEELSFEEST

  Band of DJ inhuren?

  Wanneer je je nog aan het oriënteren bent voor jullie personeelsfeest denk je er misschien aan om een coverband in te huren. Een band is natuurlijk supergaaf en live muzikanten kunnen vaak meer sfeer brengen dan een gewone DJ.

  Het is dus helemaal niet vreemd dat je de overweging maakt om of een band of een DJ op jullie bedrijfsfeest te boeken.
  Beide hebben voor en nadelen.

  Een goede band is bijvoorbeeld redelijk kostbaar.
  En dat is niet voor niets! Vaak is een band met minimaal 5 muzikanten. Ook is er personeel nodig voor het geluid, licht, op/afbouw etc. Al deze mensen moeten betaald worden om op vrijdagavond niet thuis te zijn maar op jullie bedrijfsfeest er een succes van te maken! Daarnaast ben je met een band vaak gebonden aan 1 of een klein aantal muziekstijlen.

  Een goede DJ heeft het voordeel dat ondanks hij maar alleen is, toch veel meer muziekstijlen aan kan! Dat betekend meer diversiteit (wat nodig is op een bedrijfsfeest) voor minder geld.

  Misschien is De Zingende DJ van Nederland wel het geschikte alternatief voor jullie bedrijfsfeest?

  De Zingende DJ biedt alle voordelen van een goede ervaren allround DJ. In tegenstelling tot andere DJ’s zorgt de Zingende DJ ook voor LIVE entertainment! Zang en DJ kunsten worden gedurende het hele bedrijfsevenement goed met elkaar afgewisseld en lopen feilloos in elkaar over. PAUZE? Dat kent de zingende DJ niet!

  VRIJMIBO

  Zanger vrijdagmiddagborrel

  bedrijfsfeest zanger personeelsfeest

  Wil je graag een zanger boeken op jullie vrijdagmiddag borrel? Leuk de vrijmibo op jullie bedrijf eens op met een zanger! Omdat een vrimibo vaak van korte duur is aan het einde van de middag is een optreden van 30-60 minuten vaak voldoende.

  Informeer naar een zangoptreden van de zingende DJ op jullie vrijdag middag borrel. Vaak is een dergelijk optreden goed te combineren met een show in de avond waardoor een optreden op jullie vrijdagmiddagborrel als zanger voor een scherp tarief kan worden aangeboden.

  Bier, Bitterballen en de echte Hollandse meezingers en Engelstalige evergreens van deze zanger maken de vrijdagmiddagborrel op jullie bedrijf tot een groot succes! Neem nu contact op met Timeless Events voor de mogelijkheden van de zingende DJ als zanger op jullie vrijmibo.

  TEVREDEN

  Klanten & gasten

  beste DJ

  De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.