5/5

DJ Boeken

dj boeken
DE ZINGENDE

DJ boeken voor jouw feest

Op zoek naar een echte allround DJ voor jouw feest, bruiloft of ander gelegenheid? De Zingende DJ is eenvoudig te boeken en brengt spektakel van jullie feest waar jij en je gasten nog lang over kunnen napraten!

Dus zijn jullie nog op zoek naar een geschikte allround DJ voor een feest die luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Bij De Zingende DJ is er voorafgaande het feest een prettige voorbespreking. Zo kunnen jullie goed alle muziekwensen overbrengen en weet de zingende DJ precies wat hem te doen staat.

Wil je een DJ boeken? De Zingende DJ is een professionele artiest. Of het nu gaat om een DJ, een zanger, een bruiloft DJ, de Zingende DJ is het allemaal. Deze DJ en zanger in 1 is het meest geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, tuinfeest, Hollandse avond, opening, feestcafé,tentfeest fout feest, personeelsfeest, oktoberfest, vrijdagmiddag borrel, jubileum, verenigingsfeest, verjaardag, apres ski party of bijvoorbeeld een kerstborrel!

De Zingende DJ heeft enorme ervaring met vele honderden feesten in binnen en buitenland en zorgt keer op keer voor onvergetelijke momenten!

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +

DJ en zanger uit het Westland

De Zingende DJ is dus (ook) een zanger. Eigenlijk is hij dus zanger en DJ ineen. Niet zomaar de eerste de beste die wat meezingt over de muziek die hij draait, maar een professionele veelzijdige zanger die thuis is in meerdere muziekstijlen. Daarbij is hij ook als allround bruiloft DJ te boeken. Met deze combinatie staat hij jaarlijks op vele evenementen, waarvan een groot deel in de regio Westland (bij Rotterdam en Den Haag) en omgeving. Wonend in ‘s-Gravenzande in het Westland staat deze DJ en zanger met 1 been in de nuchtere klei en met de andere in het hart van de showbusiness vol glitter en glamour.

Naast vele regionale optredens in bijv. Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster, de Lier en Wateringen is de zingende DJ door heel Nederland te boeken.

Deze artiest is een professioneel zanger en allround DJ. Hij combineert het draaien en zingen in 1 complete act. In feite is hij dus een zingende DJ of een DJ en zanger in 1, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook levert hij niet alleen een veelzijdige en originele act, maar ook een complete show die je zelfs avondvullend kunt boeken, inclusief licht en geluid.

DJ Boeken bruiloft

Plannen om te gaan trouwen en wil je een DJ boeken voor jullie bruiloft? De Zingende DJ is van vele markten thuis. Hij mixt allerlei genres en muziek van alle tijden aan elkaar. Vanwege deze veelzijdigheid is de zingende DJ zeer geschikt voor een breed publiek, bijvoorbeeld op een bruiloft. Daarnaast is de act als De  Zingende DJ is ook zeer geschikt voor evenementen, jubilea, sportverenigingen en personeelsverenigingen.

De Zingende DJ heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is zanger en DJ in 1. Met zijn uitgebreide repertoire, vooral Nederlandstalige hits, ben je verzekerd van een spectaculair evenement. Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

dj boeken bruiloft

DJ bedrijfsfeest

De act van De Zingende DJ is zeer goed in te zetten op een bedrijfsfeest. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Een goede DJ of zanger kan een bedrijfsfeest maken of breken. De Zingende DJ heeft ruime ervaring en maakt daardoor een succes van ieder bedrijfsfeest.
Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw bedrijfsfeest. Vragen over een DJ boeken op jullie bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op!

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Waar wil je de Zingende DJ voor inhuren?

bruiloft dj

Bruiloft

Vertrouw de mooiste dag van je leven toe aan deze zanger en DJ in 1 met 20+ jaar ervaring

Bedrijfsfeest

Leer je collega’s van een andere kant kennen wanneer De Zingende DJ alles op zijn kop zet!

zingende dj festival

Festival

Razendsnel wisselen zang en zijn DJ kunsten elkaar af. Springen en meezingen gaat vanzelf!

Dorpsfeest

Eens per jaar mogen alle remmen los,
laat De Zingende DJ maar gasgeven!
Zeer geschikt voor een tent of pleinfeest.

Sportevenement

Wekelijks is hij te vinden bij o.a. Sparta

en Feyenoord, de Zingende DJ ook op jouw sportevenement?

Besloten feest

Je verjaardag of huwelijksjubileum goed en groots vieren? De zingende DJ maakt er gegarandeerd een knallend succes van!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!