Skip links

DJ Boeken

DJ boeken voor feest

 

Op zoek naar een echte allround DJ voor jouw feest, bruiloft of ander gelegenheid? De zingende DJ is eenvoudig te boeken en brengt spektakel van jullie feest waar jij en je gasten nog lang over kunnen napraten!

Dus zijn jullie nog op zoek naar een geschikte allround DJ  voor een feest die luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Bij de zingende DJ is er voorafgaande het feest een prettige voorbespreking. Zo kunnen jullie goed alle muziekwensen overbrengen en weet de zingende DJ precies wat hem te doen staat.

Wil je een DJ boeken? De Zingende DJ is een professionele artiest. Of het nu gaat om een DJ, een zanger, een bruiloft DJ, de Zingende DJ is het allemaal. Deze DJ en zanger in 1 is het meest geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, tuinfeest, Hollandse avond, opening, feestcafé,tentfeest fout feest, personeelsfeest, oktoberfest, vrijdagmiddag borrel, jubileum, verenigingsfeest, verjaardag, apres ski party of bijvoorbeeld een kerstborrel!

De Zingende DJ heeft enorme ervaring met vele honderden feesten in binnen en buitenland en zorgt keer op keer voor onvergetelijke momenten!

DJ en zanger uit het Westland

dj zanger westlandDe Zingende DJ is dus (ook) een zanger. Eigenlijk is hij dus zanger en dj ineen. Niet zomaar de eerste de beste die wat meezingt over de muziek die hij draait, maar een professionele veelzijdige zanger die thuis is in meerdere muziekstijlen. Daarbij is hij ook als allround bruiloft DJ te boeken. Met deze combinatie staat hij jaarlijks op vele evenementen, waarvan een groot deel in de regio Westland (bij Rotterdam en Den Haag) en omgeving. Wonend in ‘s-Gravenzande in het Westland staat deze dj en zanger in 1 met 1 been in de nuchtere klei en met de andere in het hart van de showbusiness vol glitter en glamour. Naast vele regionale optredens in bijv. Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster, de Lier en Wateringen is de zingende DJ door heel Nederland te boeken.

Deze artiest is een professioneel zanger en allround DJ. Hij combineert het draaien en zingen in 1 complete act. In feite is hij dus een zingende DJ of een DJ en zanger in 1, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook levert hij niet alleen een veelzijdige en originele act, maar ook een complete show die je zelfs avondvullend kunt boeken, inclusief licht en geluid.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Allround zingende DJ huren

De zingende DJ is van vele markten thuis. Hij mixt allerlei genres en muziek van alle tijden aan elkaar. Vanwege deze veelzijdigheid is de zingende DJ zeer geschikt voor een breed publiek, bijvoorbeeld op een bruiloft of verjaardag. De act als zingende DJ is ook zeer geschikt voor evenementen, jubilea, sportverenigingen en personeelsverenigingen.

De zingende dj heeft al meer dan 18 jaar ervaring en is zanger en DJ in 1. Met zijn uitgebreide repertoire, vooral Nederlandstalige hits, ben je verzekerd van een spectaculair evenement. Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

DJ bedrijfsfeest

De act van de Zingende DJ is zeer goed in te zetten op een bedrijfsfeest. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten.  Een goede DJ of zanger kan een bedrijfsfeest maken of breken. De zingende DJ heeft ruime ervaring en maakt daardoor een succes van ieder bedrijfsfeest.
Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw bedrijfsfeest. Vragen om een dj in te huren? Neem vrijblijvend contact op!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page