Skip links

DJ Brielle

Zanger of DJ boeken in Brielle

Wilt u een DJ boeken in Brielle? Of een zanger huren?
De Zingende DJ woonde en werkt veel in de omgeving van Brielle en en is te boeken als allround DJ en zanger op ieder feest in de regio!

Liever een andere artiest dan een DJ zoals een zanger? De zingende DJ kan het allebei! Ook wanneer u een zanger wilt boeken in Brielle moet je bij de zingende DJ zijn! De zingende DJ is namelijk zoals verwacht zanger en DJ in 1!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zanger en DJ in 1

zanger dj brielleMet al meer dan 18 jaar ervaring  in het bouwen van grote en kleine feesten in binnen- en buitenland is de zingende DJ de artiest die u zoekt! Alle grote cafés, skihutten en discotheken heeft hij van binnen gezien maar ook in vele zomerse oorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn DJ- en zangkunsten.

De combinatie van volkszanger en allround DJ afgewisseld met een opzwepende presentatie is uniek in Nederland! De zingende DJ uit de regio Brielle staat garant voor een sfeervolle avond waarbij de menigte niet stil kan blijven staan op de dansvloer en alle liedjes uit volle borst zullen meezingen

Deze dj met zang zingt veel Nederlandstalige muziek maar als DJ is eigenlijk niks hem te gek! Een echte Allround DJ met een volle platenkoffer (USB Stick) met voor ieder wat wils!

Bruiloft DJ in Brielle

Bent u opzoek naar een artiest op uw bruiloft/trouwerij? De zingende DJ is de meest geboekte bruiloft DJ in de regio van Brielle en omstreken!

Deze bruiloft DJ draait voor ieder wat wils zoals:

 • Top40
 • Dance classics (60/70/80/90/00’s)
 • Zomerse muziek
 • Nederlandstalig
 • House / Dance
 • Apres Ski
 • En nog veel meer…

Ook voor een Drive in Show in Brielle bent u bij de Zingende DJ  aan het goede adres. Je kunt  deze zingende DJ boeken inclusief geluidsset en discoverlichting voor grote en kleine gezelschappen.  Ideaal voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest!

Bruiloft DJ in Brielle huren? Bekijk deze video

Zanger boeken in Brielle

Naast DJ is de zingende DJ ook zanger. U kunt deze feestzanger boeken in de omgeving van Brielle  in combinatie als Zingende DJ. Hij heeft een breed (vooral nl-talig) repertoire met liedjes van o.a. André Hazes, Guus Meeuwis, Rene Froger, Jan Smit, Wolter Kroes, Marco Borsato, Lee Towers, Elvis Presley,  Dries Roelvink,Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst en vele anderen!

Echte Nederlandstalige meezingers en Engelstalige evergreens van vroeger komen voorbij! Volkszanger Ferry Koestering is een graag geziene gast in de omgeving van Brielle.

De kans is groot dat u de zingende DJ al eeder tegen bent gekomen in Brielle in diverse café’s, tijdens de 1 april viering, evenementen van de business club en ook bij Voetbalvereniging Brielle is hij menigmaal per jaar te vinden.

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Return to top of page