5/5

DJ bruiloft

Den Haag

DJ bruiloft Den Haag

De bruiloft DJ van Den Haag

Een bruiloft DJ boeken in Den Haag? Onnodig te zeggen dat er bepaalde momenten in een bruiloft zijn die speciale muziek van een bepaald genre vereisen. Er is de officiële opening van het bruidsfeest, het snijden van de bruidstaart, het speciale lied van het paar en zelfs de afscheidscirkel. Een professionele bruiloft DJ weet welke muziek hij moet spelen.

Een onervaren bruiloft DJ kan een hoop verpesten. Het is dan ook zeer aan te raden te kiezen voor een bruiloft DJ met ruime ervaring in de omgeving van Den Haag.

Daar is waar De Zingende DJ om de hoek komt kijken. Op zoek naar een bruiloft DJ in Den Haag?

De zingende DJ weet precies wanneer welke muziek gespeeld dient te worden. Door mijn jarenlange ervaring weet hij de sfeer goed aan te voelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om jullie wensen van te voren uitgebreid door te spreken. En de zingende DJ heeft het voordeel dat hij niet alleen bruiloft DJ is maar er ook nog eens bij kan zingen!

Het huwelijksfeest is voor bruidsparen enerzijds een weergaloze afsluiting van hun mooie dag, maar anderzijds een bron van maandenlange stress. Er kunnen immers tal van zaken misgaan tijdens een trouwfeest. Een bruiloft DJ die niet komt opdagen, een technische fout waardoor de muziek uitvalt of gasten die de dansvloer niet op komen.

Jullie bruiloft in Den Haag is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Boek een professionele en sfeervolle bruiloft dj-show.

bruiloft dj tn

Video bruiloft DJ Den Haag

Bekijk nu deze bruiloft DJ video van de Zingende DJ.
De video is opgenomen op een bruiloft in een schitterende tuin in Zuid-Holland nabij Rotterdam. Natuurlijk is de Zingende DJ niet alleen op een trouwfeest in de omgeving van Den Haag te boeken maar voor ieder huwelijksfeest door heel Nederland!
De zingende DJ beschikt over zeer ruime ervaring en maakt jaarlijks tientallen bruiloften tot een groot succes.

“Ik heb jarenlange ervaring in alle aspecten van entertainment. Met andere woorden: jouw bruiloft is in goede handen. Ik ben trots op mijn vele 5 sterren reviews. Enthousiaste reacties van mensen zelfs jaren na een evenement is waar ik het voor doe. Ik ben gespecialiseerd in bruiloften in de omgeving van Den Haag en het Westland..”

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +
de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Bruiloft DJ Tips

Stel: Je gaat trouwen in Den Haag en je hebt de perfecte jurk, een prachtige taart, mooi weer, een heerlijk diner en …een vreselijk feest na afloop door een slechte bruiloft DJ.

Tip: Leg niet de belangrijkste dag van jullie leven in handen van iemand die te weinig ervaring heeft met bruiloften of simpelweg zichzelf te goedkoop aanprijst. Goedkoop is ook bij een huwelijksfeest helaas vaak duurkoop.

Dit is natuurlijk de nachtmerrie van ieder bruidspaar. De mooiste dag van je leven is niet compleet zonder een goed feestje! Het entertainment wat je op jullie bruiloft kiest is een bepalende factor in hoe jij en en je gasten terugkijken op de trouwdag.
De zingende DJ van Nederland heeft ruim 20 jaar ervaring en verzorgd tientallen bruiloften per jaar in Den Haag en omgeving met groot succes! Dit is niet voor iedereen weggelegd…

bruiloft dj den haag

Wat is een goede Bruiloft DJ?

Een bruiloft DJ zijn is een ware kunst; verschillende generaties moeten de muziek kunnen waarderen en met een geweldig gevoel naar huis gaan.

Voorbeeld:

Voor oma mag het in het begin niet te hard, je neefje wilt nog even breakdancen, Je collega’s hebben een quiz voorbereid, de vriendinnen van de bruid willen met hun billen schudden en de vrienden van de bruidegom willen aan het einde van de avond de jaren 90 herbeleven…

Kortom, het publiek is nergens zo gemêleerd als op een bruiloft!

Het is dus belangrijk dat de bruiloft DJ een grote muziekcollectie heeft, van alle markten thuis is en diverse stijlen met de juiste souplesse in elkaar over kan laten vloeien.

Ook dient de DJ techniek onfeilbaar te zijn en moeten feestnummers die in vogelvlucht voorbij komen strak in elkaar gemixt worden. De zingende DJ is hier zeer bedreven in. Niets is zo irritant als slechte overgangen!

Naast dit muzikaal talent kan de zingende DJ ook de avond op een warme manier aan elkaar praten. Met de juiste verzorgde looks, gevoel voor humor en overtuiging weet hij de zaal in mum van tijd voor zich te winnen.

Daarnaast beschikt de Zingende DJ over een fijngevoeligheid waarmee hij de juiste muziek op het juiste moment weet in te zetten om het publiek te amuseren. Stel je eens voor dat jullie bruiloft DJ dit gevoel niet heeft, dat kan een hoop ongemakkelijke situaties opleveren op jullie feestavond!

Je boekt niet alleen een bruiloft DJ maar ook een zanger! Niet voor een half uurtje maar de hele avond wisselen DJ en zangoptredens elkaar af. Uniek entertainment waar jullie gasten nog lang over zullen napraten.

Met de zingende DJ nodigen jullie een ware artiest uit en hoeven jullie over de muziek in ieder geval geen zorgen meer te maken. Het organiseren van de perfecte bruiloft is al lastig genoeg...

dj bruiloft italie toscane

Uitgelicht: Trouwen in Toscane, Italië.

"Iedere bruiloft blijft voor mij bijzonder maar deze zal ik niet snel vergeten...

Een tijdje terug werd ik ingevlogen naar Italië om daar voor een Nederlands bruidspaar als DJ op hun bruiloft te draaien. Fantastisch!

Samen met zangeres Maan en haar management vloog ik van Rotterdam / Den Haag airport naar Toscane om daar samen dezelfde avond een gigantisch feest te bouwen!

Willen jullie ook gaan trouwen in Toscane of toch liever gewoon hier in de polder? Ik kom er graag een feest van maken!"

BRUILOFT

Zanger boeken in Den Haag

Zeer onderscheidend is dat de Zingende DJ niet alleen DJ is maar ook bruiloft zanger! Wanneer je de Zingende DJ boekt op jouw huwelijksfeest in Den Haag heb je dus een bruiloft zanger en DJ in 1! Alle gasten zullen verrast zijn wanneer de Zingende DJ achter zijn DJ-Booth vandaan springt en tussen het publiek Live opzwepende liedjes gaat zingen! Dit had men niet verwacht en nog nooit eerder op een bruiloft gezien.

Geen één bruiloft DJ of zanger kan deze show evenaren en daardoor haal je echt iets unieks in huis!
"2 artiesten" voor de prijs van 1!

Natuurlijk is het ook mogelijk om los van elkaar een DJ èn een zanger te boeken op een bruiloft. Houdt er wel rekening mee dat hier wat nadelen aan zitten zoals:

 • Dubbele kosten van de artiesten, een geluidsman en dubbele geluidsinstallaties.
 • Vaak kun je zangers maar voor 30 minuten inhuren, waardoor het entertainment niet goed over de avond verdeeld kan worden.
 • TROUWFEEST

  Band of bruiloft DJ inhuren?

  Wanneer je je nog aan het oriënteren bent voor jullie trouwfeest denk je er misschien aan om een bruiloft band in te huren. Een band is natuurlijk supergaaf en live muzikanten kunnen vaak meer sfeer brengen dan een gewone bruiloft DJ.

  Het is dus helemaal niet vreemd dat je de overweging maakt om of een band of een DJ op jullie bruiloft te boeken.
  Beide hebben voor en nadelen.

  Een goede band is bijvoorbeeld redelijk kostbaar.
  En dat is niet voor niets! Vaak is een band met minimaal 5 muzikanten. Ook is er personeel nodig voor het geluid, licht, op/afbouw etc. Al deze mensen moeten betaald worden om in het weekend niet thuis te zijn maar op jouw bruiloft er een feest van te maken! Daarnaast ben je met een bruiloft band vaak gebonden aan 1 of een klein aantal muziekstijlen.

  Een goede bruiloft DJ heeft het voordeel dat ondanks hij maar alleen is, toch veel meer muziekstijlen aan kan! Dat betekend meer diversiteit (wat nodig is op een bruiloft) voor minder geld.

  Misschien is De Zingende DJ van Nederland wel het geschikte alternatief voor jullie bruiloft?

  De Zingende DJ biedt alle voordelen van een goede ervaren bruiloft DJ. In tegenstelling tot andere bruiloft DJ’s zorgt de Zingende DJ ook voor LIVE entertainment! Zang en DJ kunsten worden gedurende het hele huwelijksfeest goed met elkaar afgewisseld en lopen feilloos in elkaar over. PAUZE? Dat kent De Zingende DJ niet!

  JULLIE

  Muzikale wensen zijn belangrijk

  Indien je interesse hebt in het huren van de zingende DJ voor jullie bruiloft, kun je uiteraard van tevoren per email of in een gesprek (telefoon, Zoom, facettime) aangeven welke nummers je sowieso zou willen horen op het trouwfeest. Denk aan de openingsdans of liedjes waar jullie speciale herinneringen aan hebben. De zingende DJ bereidt dit goed voor en zorgt dat hij deze liedjes bij zich heeft en op het juiste moment instart! Misschien wil je ook wel liedjes liever niet horen? Ook dat is voor de bruiloft DJ geen probleem wanneer dit van te voren duidelijk is afgesproken.

  Dankzij jarenlange ervaring kan De Zingende DJ en zijn boekingskantoor jullie bijstaan met raad & advies betreffende het trouwfeest, mocht dit gewenst zijn. Ook mag de ceremoniemeester altijd beroep doen op De Zingende DJ zijn diensten, visie en ervaring.

  De Zingende DJ zal op jullie bruiloft alles doen wat in zijn vermogen ligt als Bruiloft DJ om bij te dragen aan de mooiste dag van jullie leven.

  TEVREDEN

  Bruidsparen & avondgasten

  Nicolette Blommers
  Nicolette Blommers
  Google
  Read More
  De Zingende DJ heeft ons feest naar grote hoogten getild, het was fantastisch, hij heeft goed gevoel voor wat te zingen of draaien, iedereen heeft het er nu 5 maanden na dato nog over.

  Hij maakte ons feest tot superparty
  Veerle Nuyens
  Veerle Nuyens
  Google
  Read More
  Één groot feest met de zingende DJ! Hij maakt er een groot feest van en voelt precies aan wat het publiek nodig heeft!

  De avond begonnen met de openingsdans en daarna is de dansvloer niet meer leeg geweest, wat een geweldige avond!
  Gerben Wijsman
  Gerben Wijsman
  Google
  Read More
  De Zingende DJ heeft de muziek verzorgd op ons feest! Geweldige DJ en zanger! Maakt echt een topfeest! Uitgebreid repertoire! Heel veel positieve reacties gehad van onze gasten! Echt een aanrader voor een geslaagd feest!! Ferry is ook aardige persoonlijkheid en prettig om afspraken mee te maken. Nogmaals bedankt voor de fantastische avond!!
  Tamara Jongerius
  Tamara Jongerius
  Google
  Read More
  Ferry was de zingende DJ op onze bruiloft. Mijn man en ik waren al super enthousiast na een keer kijken in Meppel en hebben de Zingende DJ daarom gevraagd voor onze bruiloft. Bij ons ‘moet’ alles perfect zijn, Hij paste gevoelsmatig in dat plaatje. En dat gevoel werd bevestigd. Wat een geweldige avond heeft Ferry voor ons verzorgd. Het feest had wel dubbel zo lang mogen duren! Het leuke is dat onze familie en vrienden ook niet uitgepraat raken over Ferry. Echt, echt een aanrader!!!
  Wendy Looij Maat
  Wendy Looij Maat
  Google
  Read More
  Wij waren echt dik tevreden over de Zingende DJ en de gasten ook.

  Zeker omdat hij zelf ook kan zingen, dit gaf een super gezellige sfeer. Hij heeft gedraaid volgens onze muziek wensen en het contact voor de bruiloft was ook super fijn.

  Kortom een echte aanrader!
  Thijs Hogervorst
  Thijs Hogervorst
  Google
  Read More
  De zingende DJ maakte er een spetterend feest van. Een echte topsfeer! Hij zorgde dat de dansvloer de hele avond gevuld was en iedereen gezellig mee deed met het feest.
  Previous
  Next

  Veel gestelde vragen

  De kosten van een Dj voor een bruiloft zijn van een aantal factoren afhankelijk.  Een jonge beginnende DJ is voordeliger dan een bruiloft DJ met veel ervaring. Ook de lengte van het feest en benodigde licht & geluid hebben invloed op de prijs.

  De Zingende DJ hanteert in heel Nederland een vaste prijs voor show van 4uur met een uitgebreide discoshow.  

  De show verlengen of andere uitbreidingen zijn optioneel.

  Wil je weten wat een optreden van de Zingende DJ kost en of hij nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? 

  Check gemakkelijk op zijn website zijn prijs en beschikbaarheid. 

   

  De Dj Booth van de Zingende DJ is wit afgelakt en heeft een zeer luxe uitstraling. Doormiddel van multi color Ledverlichting is de DJ Booth schitterend verlicht en ook de led pars achter de DJ Booth zorgen voor sfeervolle zaalverlichting welke wordt aangestuurd door De Zingende DJ zelf om bij ieder liedje de sfeer toe te passen.

  Tevens is de show voorzien van voldoende zaalgeluid aangepast aan jullie situatie.Zingede DJ Drive In Show

  Ja natuurlijk! De Zingende DJ beschikt over een zeer uitgebreide up-to-date muziekcollectie.. Het is helaas niet mogelijk alle muziek ter wereld te verzamelen op een USB stick maar de meest gangbare muziek is allemaal aanwezig.

  Wanneer het past zal bij de sfeer zal hij verzoekjes altijd met veel plezier draaien.

  Zijn er liedjes die zeker niet mogen ontbreken op jullie bruiloft? Maak dit van te voren kenbaar en de Zingende DJ zorgt dat deze gegarandeerd gedraaid worden.

  Zijn er liedjes die jullie liever niet willen horen? Ook dit is geen probleem wanneer jullie dit tijdig laten weten.

  Als noodsituatie heeft de Zingende DJ ook nog een mogelijkheid Spotify te raadplegen.

  Graag zelfs! Naast contact met bet boekingskantoor is het ook geen probleem om de Zingende DJ zelf van te voren te spreken Dit kan per telefoon, Facetime, Zoom, Whatsapp, wat jullie willen.

  Hij neemt alle tijd voor jullie en bespreekt graag al jullie wensen en de vele mogelijkheden.
  Geen probleem! Er is altijd een extra microfoon aanwezig.

  Misschien hebben jullie gasten als verassing iets voorbereid? Ook zij mogen gebruik maken van de microfoon.

  Maar wees gerust. Wanneer jullie beschonken neef rond middennacht de microfoon opeist, denkt de Zingende DJ wel 2 keer na.... 😉

  De draaistijl van de Zingende DJ is zeer allround. Hij draait voor ieder wat wils in 1  grote mix. In hoog tempo komen verschillende muziekstijlen voorbij zoals:

  • Top40
  • Zomers
  • Feestmuziek
  • Dance / House
  • Dance classics / disco
  • Jaren 60,70,80,90,00's
  • Nederlandstalig
  • Apres Ski
  • En nog veel meer...

  Kortom vele muziekstijlen komen voorbij als het maar herkenbaar, dansbaar en volop mee te zingen is! Natuurlijk  is er ruimte voor verzoekjes vooraf of op de avond zelf.

   

  De Zingende DJ heeft een zeer herkenbaar feestelijk zangrepertoire wat bestaat uit veelal Hollandse meezingers en een aantal echte Engelstalige evergreens. Je kunt covers verwachten van o.a. deze bekende artiesten:

   

  Andre Hazes (&JR)
  Tino Martin
  Mart Hoogkamer
  Lee Towers
  de Toppers
  Guus Meeuwis
  Jan Smit
  Elvis Presley
  Willy Alberti
  John de Bever
  Dries Roelvink
  John West
  Frans Duijts
  Beatles
  Stef Ekkel
  Marco Borsato
  Wesly Bronkhorst
  Peter Beense
  Trini Lopez
  Tina Turner
  Frans Bauer
  Ruth Jacott
  Koos Alberts
  Rene Schuurmans
  Gordon
  Wesley Klein
  Feestteam
  Robbie Williams
  Oasis
  Willeke Alberti
  Alex
  Rob Ronalds
  Hermes House Band

  En vele anderen...

  De Zingende DJ verzorgt standaard een show van 2 - 4 uur. Het is mogelijk om meerdere uren bij te boeken.

  De Zingende DJ is ook in te huren voor een powerset van 1 uur.

  Misschien zijn er ook wel liedjes of muziekstijlen die jullie liever niet willen horen op jullie bruiloft? Ook dat is  geen probleem wanneer dit van te voren duidelijk is afgesproken. 

  Dit klinkt nu als een vreemde vraag maar tijdens de Corona periode was dit één van de meest gestelde vragen rondom het boeken van een Bruiloft DJ! 

  Gelukkig lijkt dit nu ver achter ons te liggen. 

  Tijdens de coronaperiode:

  De Zingende DJ verzorgt met veel plezier het entertainment op jullie bruiloft.
  Graag bespreekt zijn boekingskantoor Timeless Events alle actuele mogelijkheden met jullie door. Timeless Events laat zich niet beperken door restricties maar gaat graag de uitdaging aan om te kijken wat wel mogelijk is binnen de huidige wetgeving en adviezen van de overheid.

  De Zingende DJ en zijn boekingskantoor Timeless Events geven aan niet verantwoordelijk  te zijn voor eventuele risico's en gevolgen van boekingen omtrent het coronavirus. Deze verantwoording ligt bij de klant of de feest locatie.

  Wanneer een boeking onverwachts niet door kan gaan door aangescherpte coronaregels dan kan deze kosteloos worden verplaatst.

  De Zingende DJ is zowel live als achter een computer zeer bekwaam in het mixen van muziek. Hij heeft zelfs voor diverse platenmaatschappijen mixalbums geproduceerd en zijn mixtapes op Youtube hebben al meer dan een miljoen streams behaald.

  Een leuke trend is het maken van een openingsdansmix. Diverse muziekstijlen komen in een rap tempo voorbij waardoor het bruidspaar haar gasten flink verrast. De zingende DJ kan deze mix vooraf voor jullie maken zodat er thuis flink mee geoefend kan worden voor de grote dag.

  Informeer naar de prijs en mogelijkheden.

  Genieten! Laat alles uit handen vallen en laat de Zingende DJ er 1 groot feest van maken.

  Wanneer de (avond)gasten binnenkomen verzorgd de Zingende DJ gepaste achtergrondmuziek. Dit geeft iedereen de tijd om het bruidspaar te feliciteren en gezellig bij te kletsen. 

  Pas na de openingsdans of een toostmoment gaat de Zingende DJ echt beginnen. Hij pakt het feest direct op zorgt voor een volle dansvloer tot het laatste liedje. Een heerlijk moment voor het bruidspaar om alles los te laten, volledig te ontspannen en te genieten van een geweldig bruiloftsfeest!

  Bedankt Voor Je Aanvraag

  Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

  Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

  Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

  volg je de zingende dj al op social media?

  Wacht! Voor je gaat...

  Laten we contact houden!

  In de toekomst een te gek feest geven?!
  Zet mij tussen je contacten.

  Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

  tumbnail de zingende dj

  De Zingende DJ
  Ferry Koestering

  Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

  Ze helpen je graag!