Skip links

timeless events logo klein wit blank

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  DJ en zanger bruiloft

  Bruiloft DJ en zanger in 1

  zingende dj logo v1 zwart

  Evenementen krijgen meer glans door de aanwezigheid van een DJ. Elk soort evenement, of het nu een bedrijfsfeest, festival of een bruiloft is, zal beter zijn als er een uitzonderlijke muziekkeuze is die goed is gesynchroniseerd en de sfeer van de dag weerspiegelt. De vraag die volgt is hoeveel je moet betalen voor een bruiloft DJ. Vraag naar de mogelijkheden om de zingende DJ in te huren als bruiloft DJ.

  Muziek is een heel belangrijk onderdeel van je evenement. De zingende DJ weet als geen ander de juiste muziekkeuze te bepalen maar ook is het mogelijk om verzoekjes in te dienen De zingende DJ is voor jullie huwelijksfeest te boeken met een 4 uur non-stop show van Zingen, Draaien en presenteren. De zingende DJ zingt zowel Nederlands als Engelstalig. Alle denkbare genre muziek zijn aanwezig. Natuurlijk is er ruimte voor verzoekjes. Ook kun je een lijstje indienen welke liedjes de zingende DJ sowieso mee moet nemen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij het publiek feilloos aan te voelen en heeft hij geen verdere instructies nodig.

  De zingende DJ is al jaren een zeer gerespecteerde professionele bruiloft-DJ en geniet van veel verwijzingswerk, werkt op kleine intieme locaties, tot grote locaties, voor bruiloften en bedrijfsevenementen. De zingende DJ werkt nauw samen met al zijn klanten en heeft geen probleem met zich aan te passen naar de muziekwensen van de klant en heeft daarbij maar een half woord nodig. Naast zijn opdrachten als bruiloft DJ heeft hij ook ervaring met andere soorten evenementen. De zingende DJ is namelijk ook zeer geschikt voor o.a.een bedrijfsfeest, dorpsfeest, festival of sportevenement.

  Als bruiloft DJ heeft hij meer dan 18 jaar ervaring in het leveren van professionele DJ-diensten op enkele van de mooiste trouw- en evenementenlocaties door heel Nederland.

  Beleef de Zingende bruiloft DJ in 5 minuten

  “Ik vind het zeer belangrijk dat alles op en top geregeld is op zo’n bijzondere dag als een bruiloft. Het ontzorgen van het bruidspaar met betrekking tot de muziek en het entertainment is het minste wat ik kan doen. Echter probeer ik hier veel verder in te gaan! Mijn doel is om mensen jaren later nog te laten napraten over een fantastisch trouwfeest. De juiste muziekkeuze, humor en zang van de bruiloft DJ zijn hier zeer bepalend in. Deze verantwoording neem ik zeer serieus wat keer op keer weer resulteert in een fantastisch trouwfeest en een gelukkig bruidspaar.”

  Check geheel vrijblijvend jullie trouwdatum

  Wacht niet te lang met het maken van de keuze; de Zingende DJ vindt niets vervelender dan een toekomstig bruidspaar te moeten teleurstellen daar hij reeds volgeboekt is.
  Benieuwd naar beschikbaarheid en prijs? Vul onderstaand formulier in, bel of mail direct.

   Check direct prijs en beschikbaarheid

   Return to top of page