Skip links

DJ Huwelijksfeest

Beleef de zingende bruiloft DJ in 5 minuten

Dj huwelijksfeest

Het huwelijksfeest is voor bruidsparen enerzijds een weergaloze afsluiting van hun mooie dag, maar anderzijds een bron van maandenlange stress. Er kunnen immers tal van zaken misgaan tijdens een trouwfeest. Een bruiloft DJ die niet komt opdagen, een technische fout waardoor de muziek uitvalt of gasten die de dansvloer niet op komen.

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Boek een professionele en sfeervolle bruiloft DJ show.

De zingende DJ is voor jullie huwelijksfeest te boeken met een 4 uur non-stop show van Zingen, Draaien en presenteren. De zingende DJ zingt zowel Nederlands als Engelstalig. Alle denkbare genre muziek zijn aanwezig. Natuurlijk is er ruimte voor verzoekjes. Ook kun je een lijstje indienen welke liedjes de zingende DJ sowieso mee moet nemen. Door zijn jarenlange ervaring weet hij het publiek feilloos aan te voelen en heeft hij geen verdere instructies nodig.

Wil je dus echt een leuke artiest boeken? Voor iedere locatie en voor elk publiek is deze Zanger en DJ in 1  de feestmaker. Hij komt graag op jouw Huwelijksfeest zingen.

Zowel op bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten, jubileums, diner shows, feestjes, buurtfeesten op grotere podia ’s of in de kroeg voor privé feestjes, het is overal en altijd een topfeest met deze entertainer woonachtig in ‘s-Gravenzande naast het Westland onder de wolken van Den Haag en Rotterdam. Uiteraard is de zingende DJ in heel Nederland te boeken.

Muziek is een belangrijke factor om een huwelijksfeest of ander evenement te doen slagen. Indien je besluit om deze DJ met zang  uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Huwelijk DJ boeken

huwelijk feest djVan je trouwfeest wil je volkomen onbezorgd kunnen genieten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op jullie bruiloft zelf te voorkomen. Bij deze huwelijk DJ is jullie feest in goede handen. De zingende DJ blijft betrokken en begin tot eind meedenken en adviseren. En dankzij zijn jarenlange ervaring is hij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

Bezig met de organisatie van jullie bruiloft en nog op zoek naar geschikte muziek voor het trouwfeest? Steeds vaker wordt er gekozen voor een bruiloft dj. Deze kan jullie muzieksmaak namelijk heel eenvoudig vertalen naar een spetterend feest. Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Of willen jullie graag dat de gasten zelf ook verzoeknummers mogen aanvragen? Geen probleem bij de zingende DJ.

Natuurlijk willen jullie dat alle gasten het naar hun zin hebben! In het begin moet de muziek natuurlijk nog niet te hard staan. Dan is het tijd voor felicitaties en onderling bijkletsen… Na de openingsdans moet het natuurlijk feest worden! De zingende DJ trekt het publiek tegen het einde van jullie romantische opening de dansvloer op om ze daar de hele avond te laten dansen.

Jullie huwelijksfeest moet een groot succes worden en de Zingende DJ van Nederland kan daar voor zorgen!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page