Skip links

Zingende DJ

DJ MET ZANG. FERRY KOESTERING IS DJ EN ZANGER IN 1!

DJ met zang. Een avond met een zingende DJ

stel je eens voor…

Eindelijk is het zover, jouw grote feestavond en natuurlijk zijn al je vrienden, familie en leukste collega’s uitgenodigd. Om half 9 druppelt iedereen binnen en DJ Ferry verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek.

Na een uurtje zijn jullie weer een beetje bijgepraat. De drankjes beginnen te vloeien, de muziek gaat voorzichtig iets harder en de eerste danspasjes worden gezet.
Dan pakt Ferry zijn microfoon, stelt zichzelf voor en heet iedereen van harte welkom,  springt achter zijn DJ Booth vandaan en mengt zich tussen het publiek en wat blijkt…
Hij kan nog zingen ook!

Het grote verrassingseffect, het enthousiasme en de gezellige liedjes van de zingende dj brengen al jouw gasten in de juiste feestsfeer.
Daarna springt hij weer achter zijn DJ-booth en mixt de juiste dansmuziek vliegensvlug aan elkaar, gecombineerd met opzwepende presentatie. Niemand kan meer stil blijven staan en het feest is LOS!

Natuurlijk zingt de zanger en dj in één tussendoor nog een paar keer gezellige nummers en heeft jong en oud het fantastisch naar hun zin!

Wat een feest, variatie en gezelligheid! Dit heeft men nog nooit meegemaakt! Het is een succesvolle avond vol mooie en gekke herinneringen waar iedereen nog lang over na zal praten…

Gefeliciteerd, je hebt een top feest georganiseerd!

DJ met zang

De wijze waarop zingende DJ Ferry Koestering deze 2 vormen van entertainment naadloos combineert is uniek in Nederland.
Ferry is zanger en DJ in 1!

Bespaar veel geld!

Geen extra artiesten nodig. Deze zingende DJ hanteert dezelfde prijs als een Drive in show of zanger maar nu krijg je het allebei!

DJ met zang = Top entertainment

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet Ferry het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen!

+17 jaar ervaring

Al meer dan 17 jaar ervaring in binnen- en buitenland! Ook was de zingende dj regelmatig op TV te zien en maakte hij diverse cd’s en singles.

Multi inzetbaar

Zeer geschikt voor jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, horecagelegenheid en meer!

Zeer breed repertoire

Zingt liedjes van o.a. : Andre Hazes (&jr), Toppers, Elvis Presley, Lee Towers, Tino Martin, Guus Meeuwis, Jan Smit, Rene Froger en nog veel meer…!

Zingende DJ = avondvullend

4u (of langer tegen meerprijs) non-stop entertainment!

Geen stille plaatjesdraaier

Ferry Koestering is een enthousiaste, publiek opzwepende DJ door de juiste mix van muziek, zang, humor & presentatie.

Niet 1 stijl zoals een "house DJ"

Zingende DJ Ferry Koestering draait alles vliegensvlug door en strak aan elkaar. Zo wordt het nooit saai en komt iedereen zijn favoriete muziekstijl voorbij.

Allround DJ

DE FEEST DJ VOOR JOUW BRUILOFT / BEDRIJFSFEEST / HORECA EN MEER!

Bruiloft DJ

De mooiste dag van je leven verdient ook de leukste muziek en het beste entertainment van een goede bruiloft DJ! Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar muziek voor je bruiloft?

Natuurlijk gaat er niks boven live muziek, maar een band is vaak erg kostbaar en is gebonden aan een bepaalde muziekstijl.

Op geen enkel feest is het publiek zo gemêleerd als op een huwelijksfeest! Het is dus belangrijk dat er voor ieder wat wils wordt gedraaid. Niet te hard, niet te zacht en natuurlijk moeten de voetjes van de vloer!

Ferry Koestering is de bruiloft DJ die al zeker meer dan 100 trouwfeesten tot een groot succes heeft weten te maken! En natuurlijk wil hij ook nog een mooi liedje voor jullie zingen…

Voor ieder wat wils...

Wanneer je een feest geeft wil je natuurlijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft. Muziek speelt daar een zeer belangrijke rol in!

Je hebt een DJ nodig die het publiek aanvoelt, ze opzweept en de juiste muziek draait voor jong en oud….

Ferry Koestering is  de Allround DJ die met de juiste hits, goede mixtechnieken en opzwepende presentatie al meer dan 17 jaar wekelijks ieder feest op zijn kop zet. Zelfs tot in het buitenland aan toe!

Feest DJ

Bij het woord “Feest DJ” wordt vaak gedacht aan pompende après ski hits, gastoeters en confetti kanonnen… Dat kan leuk zijn maar zeker niet geschikt voor iedere gelegenheid.

De muzikale omlijsting van Ferry Koestering is dit wel. De muziek wordt namelijk altijd aangepast aan het aanwezige publiek en het soort evenement. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum of bruiloft… Geen feest is hetzelfde!
Daarom past de stempel “Allround DJ” hem beter dan Feest DJ.

Allround DJ Ferry Koestering draait o.a: dance classics (60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s), zomerse hits, top 40, dance, Nederlandstalig en nog veel meer…

Deze DJ is afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland maar is niet alleen in de omgeving van Rotterdam en Den haag te boeken maar door heel Nederland!

Bruiloft DJ Ferry begrijpt dat je in het begin de muziek nog zachtjes wilt zodat iedereen even rustig met elkaar kan praten, jullie hebben elkaar immers al zo lang niet gezien!

Natuurlijk moet er voor ieder wat wils gedraaid worden, jong en oud moeten het naar hun zin hebben op jouw feest!

Even de microfoon lenen of toch nog dat ene verzoekje? Geen probleem!

Jij hoeft niets te doen! Deze bruiloft DJ kijkt goed naar het publiek en past de muziek hier volledig op aan. Het organiseren van een feest is al lastig genoeg. Laat deze zingende dj alle zorgen over de muziek en het entertainen van jouw gasten uit handen nemen!

Bruin Café Mix CD

Gemixed door Ferry Koestering

Wist je dat Ferry Koestering naast diverse singles als zanger ook meerdere CD’s heeft uitgebracht als DJ?
Met zijn eigen ontwikkelde concept “de Bruin Café Mix CD” heeft hij de harten veroverd van de liefhebbers van het Nederlandse lied.
In hoog tempo komen alle toppers uit de Nederlandse volksmuziek voorbij zoals alleen Ferry Koestering deze vlekkeloos aan elkaar kan mixen.

Deze cd’s moet je hebben en zijn te beluisteren op Spotify of te koop via deze webshop.

Return to top of page