Skip links

DJ Oostvoorne

 DJ boeken of zanger huren in Oostvoorne

Wilt u een zanger huren in Oostvoorne? Of een DJ boeken?
De zingende DJ woonde en werkt wekelijks in Oostvoorne en is te boeken als zanger en allround DJ op ieder feest of bruiloft in de regio!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zingende DJ

Na 18 optreden als zanger en DJ heeft de zingende DJ alle skihutten, discotheken en grote café’s van Nederland al van binnen gezien maar ook in vele zonnige vakantieoorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn unieke entertainment als DJ en zanger.

De combinatie van een volkszanger en DJ afgewisseld met een opzwepende presentatie vindt je nergens anders! De zingende DJ uit de regio van Oostvoorne staat garant voor een avond vol plezier waarbij dansen en meezingen door het gehele publiek vanzelf sprekend is.

Bruiloft DJ

De zingende DJ is een allround DJ en draait dus voor ieder wat wils. Daarom wordt de zingende DJ ook regelmatig geboekt als Bruiloft DJ in de regio van Oostvoorne. Op een bruiloft is altijd zeer gemêleerd publiek  aanwezig en daarom heeft uw bruiloft een een artiest nodig die hier perfect op kan inspelen. Deze Bruiloft DJ heeft al 100-en bruiloften tot een succes weten te maken en is bekend bij alle trouwlocaties in Oostvoorne en omgeving. Opzoek naar de ideale bruiloft DJ? Boek dan de zingende DJ.

Verras jullie gasten met het feit dat deze bruiloft DJ ook kan zingen! De zingende DJ springt halverwege de avond achter zijn dj booth  vandaan om de leukste meezingers te gehoren brengen terwijl hij tussen de gaten doorloopt. Deze unieke vorm van entertainment kan geen enkele bruiloft dj evenaren.

Bruiloft DJ in Oostvoorne Video

zanger dj oostvoorneZanger Huren Oostvoorne

Naast DJ is de zingende dj zoals het woord al verraad ook zanger. Je kunt deze Volkszanger op jouw feest of bruiloft in Oostvoorne boeken als combinatie DJ en zanger in 1!
Deze feestzanger heeft een breed repertoire met echte Nederlandstalige hits en ouderwetse Engelstalige evergreens die iedereen kan meezingen! Met bijpassend accent zingt de zingende DJ van Andere Hazes (&jr) tot Elvis Presley. Deze zanger met roots in Oostvoorne mag niet ontbreken op uw feest!De zingende DJ is niet voor niets de meest geboekte artiest in Oostvoorne en omgeving.

Drive in Show boeken

Ook voor een Drive in Show in Oostvoorne bent u bij de zingende DJ aan het goede adres. Je kunt de zingende DJ boeken incl. zeer professionele Pioneer DJ set, geluidsset voor zalen tot 150 personen en een basis lichtset. Uiteraard is deze Drive in Show tegen een meerprijs verder uit te breiden. Ideaal voor jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest in Oostvoorne!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page