Skip links

DJ Rockanje

 DJ boeken in Rockanje

Wilt u een DJ boeken in Rockanje? Of een zanger huren in Rockanje? Dan moet u bij DJ en zanger in 1 “de zingende DJ” zijn!
De zingende DJ woonde en werkt regelmatig in Rockanje en is te boeken als allround DJ op iedere trouwerij. bedrijfsfeest, verjaardag of jubilea in de regio!

Bruiloft DJ in Rockanje

Bruiloft DJ nodig in Rockanje? Misschien gaat u wel trouwen in een strandtent of beachclub aan het strand van Rockanje? Iedere trouwlocatie in Rockanje is bekend met deze veel gevraagde (zingende) bruiloft DJ. Door zijn ruime ervaring is hij overal al een keer geweest en heeft hij 100-en bruidsparen al de mooiste dag van hun leven bezorgd! De zingende DJ draait voor ieder wat wils en dat is precies wat jullie nodig hebben op jullie huwelijksfeest! Vele muziekstijlen uit alle tijden komen in één grote mix voorbij met als resultaat een goed gevulde dansvloer de hele avond lang!

Bruiloft DJ boeken? Bekijk deze video

zanger dj rockanjeZanger voor jouw feest in Rockanje

Je kunt deze feestzanger boeken in de omgeving van Rockanje als Zingende DJ.
De zingende DJ heeft een breed (vooral nl-talig) repertoire met liedjes van o.a. André Hazes, Guus Meeuwis, Rene Froger, Jan Smit, Wolter Kroes, Marco Borsato, Lee Towers, Elvis Presley,  Dries Roelvink,Tino Martin, John West, Wesly Bronkhorst en vele anderen!

Zanger & DJ in 1

De zingende DJ zorgt voor ongeëvenaard entertainment! De combinatie van Feestzanger en allround DJ afgewisseld met een opzwepende presentatie is zeer uniek te noemen! De zingende DJ uit de buurt van Rockanje staat garant voor een gezellige avond waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en werkelijk alles mee kan zingen!

De DJ met zang heeft al meer dan 18 jaar ervaring in het bouwen van grote en kleine feesten in binnen- en buitenland! Alle grote cafés, skihutten en discotheken heeft hij van binnen gezien maar ook in vele zomerse oorden en wintersportgebieden heeft hij duizenden Nederlanders weten te vermaken met zijn DJ- en zangkunsten.

De zingende DJ zijn passie ligt bij het zingen van het Nederlandse lied maar uiteraard draait hij op een feestavond van alles! Een echte Allround DJ met een volle platenkoffer (USB Stick) met voor ieder wat wils! Denk aan o.a. Top40, jaren 60-00’s, zomerse muziek, dance, apres ski en nog veel meer!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Drive in Show boeken

Ook voor een Drive in Show in Rockanje bent u bij de Zingende DJ  aan het goede adres. Je kunt de Zanger en DJ in 1 boeken inclusief professionele licht en geluidsinstallatie. Uiteraard is deze Drive in Show tegen een meerprijs verder uit te breiden. Ideaal voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page