5/5

DJ TROUWEN

DJ trouwen
BOEK NU DE IDEALE

DJ bij trouwen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met jullie aangenomen huwelijk!

Ben je op zoek naar een goede bruiloft DJ voor jouw bruiloftsfeest? Dan haal je met de zingende DJ de juiste keuze wanneer je gaat trouwen in huis.

Wanneer jullie voor de zingende DJ kiezen, dan kies je voor een professional die alles op jullie trouwfeest tot in de puntjes regelt. Trouwen is een spannende gebeurtenis, bij zo’n feest hoort een goede DJ!

Dit is misschien wel de belangrijkste dag van jullie leven en dat beseft deze DJ maar al te goed! Neem niet het risico dat een onervaren DJ of bruiloftzanger jullie bruiloft verpest! Kies voor de ervaring, uitstraling en kwaliteiten van De Zingende DJ.

Deze zanger en DJ in één voelt precies aan welke muziek er op jullie bruiloft voorbij moet komen. Ook is het mogelijk een lijstje met liedjes in te sturen die de zingende DJ sowieso moet draaien, of juist niet! Meer instructies heeft deze bruiloft DJ eigenlijk niet nodig. Jullie gaan trouwen en het is jullie dag, laat het entertainen van de avondgasten maar aan deze bruiloft DJ over!

 
bruiloft dj tn

Trouwen DJ Video

Bekijk nu deze trouwerij video van de Zingende DJ.
De video is opgenomen op een bruiloft in een schitterende tuin in Zuid-Holland nabij Rotterdam. Natuurlijk is de Zingende DJ niet alleen op een trouwfeest in de omgeving van Rotterdam en Den Haag te boeken maar voor ieder koppel dat gaat trouwen door heel Nederland en zelfs daarbuiten!
De Zingende DJ beschikt over zeer ruime ervaring en maakt jaarlijks tientallen bruiloften tot een groot succes.

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

DJ voor trouwfeest

Het inhuren van een goede DJ is een belangrijk onderdeel van jouw evenement of trouwfeest. Deze bruiloft DJ bepaalt de sfeer op jouw trouwfeest waar je naar opzoek bent. Zo kun je kiezen uit verschillende muziekstijlen, want de zingende DJ heeft een uitgebreid repertoire.

Deze Feest DJ /  allround DJ en zanger in 1 geeft veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat hij artiesten muziek draait van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren.

Trouw DJ inhuren

De Zingende DJ heeft meer dan 20 jaar ervaring en is dus DJ en zanger in 1.

Met zijn uitgebreide repertoire als zanger, met Nederlandstalige en Engelse hits, ben je verzekerd van een spectaculair huwelijksfeest.

Als DJ is De Zngende DJ erg Allround en draait alle commerciële stijlen van muziek door elkaar. Uiteraard strak aan elkaar gemixt en afgewisseld met opzwepende presentatie waardoor de gasten zich geen moment zullen vervelen en een volle dansvloer is gegarandeerd!

Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. De zanger en DJ in 1 woont in ‘s-Gravenzande in het Westland. Heb je vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Rotterdam, Den Haag of verder van huis? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op!

trouwen band of dj
dj bruiloft italie toscane

Uitgelicht: Als DJ ingevlogen voor trouwen in Toscane, Italië.

"Ieder trouwfeest blijft voor mij bijzonder maar deze zal ik niet snel vergeten...

Een tijdje terug werd ik ingevlogen naar Italië om daar voor een Nederlands stel dat ging trouwen als DJ op hun bruiloft te draaien. Fantastisch!

Samen met zangeres Maan en haar management vloog ik van Rotterdam naar Toscane om daar samen dezelfde avond een gigantisch feest te bouwen!

Willen jullie ook gaan trouwen in Toscane of toch liever gewoon hier in de polder? Ik kom er graag een feest van maken!"

DE GROTE VRAAG

Trouwen band of DJ?

Wanneer je je nog aan het oriënteren bent als je wilt gaan trouwen twijfel je misschien om een band of DJ in te huren. Een band is natuurlijk supergaaf en live muzikanten kunnen vaak meer sfeer brengen dan een gewone bruiloft DJ.

Het is dus helemaal niet vreemd dat je de overweging maakt om of een band of een DJ moet boeken wanneer je gaat trouwen.
Voor beide valt namelijk iets te zeggen!

Een goede bruiloft band is bijvoorbeeld redelijk kostbaar.
En dat is niet zomaar! Meestal is een band met minimaal 5 muzikanten. Ook is er een crew nodig voor het geluid, licht, op/afbouw etc. Al deze werknemers moeten betaald worden om in het weekend niet thuis te zijn maar op jullie trouwerij er een feest van te maken! Daarnaast ben je met een band vaak gebonden aan 1 of een klein aantal muziekstijlen.

Een goede bruiloft DJ heeft het voordeel dat ondanks hij maar alleen is, toch veel meer muziekstijlen aan kan! Dat betekend meer diversiteit (wat nodig is op een bruiloft) voor minder geld.

Misschien is De Zingende DJ van Nederland wel het geschikte alternatief wanneer jullie gaan toruwen?
De Zingende DJ biedt alle voordelen van een goede ervaren bruiloft DJ. In tegenstelling tot andere bruiloft DJ’s zorgt de Zingende DJ ook voor LIVE entertainment! Zang en DJ kunsten worden gedurende het hele trouwfeest goed met elkaar afgewisseld en lopen feilloos in elkaar over. PAUZE? Dat kent De Zingende DJ niet!

TEVREDEN

Bruidsparen & avondgasten

Nicolette Blommers
Nicolette Blommers
Google
Read More
De Zingende DJ heeft ons feest naar grote hoogten getild, het was fantastisch, hij heeft goed gevoel voor wat te zingen of draaien, iedereen heeft het er nu 5 maanden na dato nog over.

Hij maakte ons feest tot superparty
Veerle Nuyens
Veerle Nuyens
Google
Read More
Één groot feest met de zingende DJ! Hij maakt er een groot feest van en voelt precies aan wat het publiek nodig heeft!

De avond begonnen met de openingsdans en daarna is de dansvloer niet meer leeg geweest, wat een geweldige avond!
Gerben Wijsman
Gerben Wijsman
Google
Read More
De Zingende DJ heeft de muziek verzorgd op ons feest! Geweldige DJ en zanger! Maakt echt een topfeest! Uitgebreid repertoire! Heel veel positieve reacties gehad van onze gasten! Echt een aanrader voor een geslaagd feest!! Ferry is ook aardige persoonlijkheid en prettig om afspraken mee te maken. Nogmaals bedankt voor de fantastische avond!!
Tamara Jongerius
Tamara Jongerius
Google
Read More
Ferry was de zingende DJ op onze bruiloft. Mijn man en ik waren al super enthousiast na een keer kijken in Meppel en hebben de Zingende DJ daarom gevraagd voor onze bruiloft. Bij ons ‘moet’ alles perfect zijn, Hij paste gevoelsmatig in dat plaatje. En dat gevoel werd bevestigd. Wat een geweldige avond heeft Ferry voor ons verzorgd. Het feest had wel dubbel zo lang mogen duren! Het leuke is dat onze familie en vrienden ook niet uitgepraat raken over Ferry. Echt, echt een aanrader!!!
Wendy Looij Maat
Wendy Looij Maat
Google
Read More
Wij waren echt dik tevreden over de Zingende DJ en de gasten ook.

Zeker omdat hij zelf ook kan zingen, dit gaf een super gezellige sfeer. Hij heeft gedraaid volgens onze muziek wensen en het contact voor de bruiloft was ook super fijn.

Kortom een echte aanrader!
Thijs Hogervorst
Thijs Hogervorst
Google
Read More
De zingende DJ maakte er een spetterend feest van. Een echte topsfeer! Hij zorgde dat de dansvloer de hele avond gevuld was en iedereen gezellig mee deed met het feest.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

De prijs van een Dj op een trouwfeest zijn van een aantal factoren afhankelijk.  Een jonge beginnende DJ is voordeliger dan een bruiloft DJ met veel ervaring. Ook de lengte van het feest en benodigde licht & geluid hebben invloed op de prijs.

De Zingende DJ hanteert in heel Nederland een vaste prijs voor show van 4uur met een uitgebreide discoshow.  

De show verlengen of andere uitbreidingen zijn optioneel.

Wil je weten wat een optreden van de Zingende DJ kost en of hij nog beschikbaar is op jullie trouwdatum? 

Check gemakkelijk op zijn website zijn huidige prijs en beschikbaarheid. 

De Dj Booth van de Zingende DJ is wit afgelakt en heeft een zeer luxe uitstraling. Doormiddel van multi color Ledverlichting is de DJ Booth schitterend verlicht en ook de led pars achter de DJ Booth zorgen voor sfeervolle zaalverlichting welke wordt aangestuurd door De Zingende DJ zelf om bij ieder liedje de sfeer toe te passen.

Tevens is de show voorzien van voldoende zaalgeluid aangepast aan jullie situatie.Zingede DJ Drive In Show

Ja natuurlijk! De Zingende DJ beschikt over een zeer uitgebreide up-to-date muziekcollectie.. Het is helaas niet mogelijk alle muziek ter wereld te verzamelen op een USB stick maar de meest gangbare muziek is allemaal aanwezig.

Wanneer het past zal bij de sfeer zal hij verzoekjes altijd met veel plezier draaien.

Zijn er liedjes die zeker niet mogen ontbreken op jullie bruiloft? Maak dit van te voren kenbaar en de Zingende DJ zorgt dat deze gegarandeerd gedraaid worden.

Zijn er liedjes die jullie liever niet willen horen? Ook dit is geen probleem wanneer jullie dit tijdig laten weten.

Als noodsituatie heeft de Zingende DJ ook nog een mogelijkheid Spotify te raadplegen.

Graag zelfs! Naast contact met bet boekingskantoor is het ook geen probleem om de Zingende DJ zelf van te voren te spreken Dit kan per telefoon, Facetime, Zoom, Whatsapp, wat jullie willen.

Hij neemt alle tijd voor jullie en bespreekt graag al jullie wensen en de vele mogelijkheden.
Geen probleem! Er is altijd een extra microfoon aanwezig.

Misschien hebben jullie gasten als verassing iets voorbereid? Ook zij mogen gebruik maken van de microfoon.

Maar wees gerust. Wanneer jullie beschonken neef rond middennacht de microfoon opeist, denkt de Zingende DJ wel 2 keer na.... 😉

De draaistijl van de Zingende DJ is zeer allround. Hij draait voor ieder wat wils in 1  grote mix. In hoog tempo komen verschillende muziekstijlen voorbij zoals:

  • Top40
  • Zomers
  • Feestmuziek
  • Dance / House
  • Dance classics / disco
  • Jaren 60,70,80,90,00's
  • Nederlandstalig
  • Apres Ski
  • En nog veel meer...

Kortom vele muziekstijlen komen voorbij als het maar herkenbaar, dansbaar en volop mee te zingen is! Natuurlijk  is er ruimte voor verzoekjes vooraf of op de avond zelf.

 

De Zingende DJ heeft een zeer herkenbaar feestelijk zangrepertoire wat bestaat uit veelal Hollandse meezingers en een aantal echte Engelstalige evergreens. Je kunt covers verwachten van o.a. deze bekende artiesten:

 

Andre Hazes (&JR)
Tino Martin
Mart Hoogkamer
Lee Towers
de Toppers
Guus Meeuwis
Jan Smit
Elvis Presley
Willy Alberti
John de Bever
Dries Roelvink
John West
Frans Duijts
Beatles
Stef Ekkel
Marco Borsato
Wesly Bronkhorst
Peter Beense
Trini Lopez
Tina Turner
Frans Bauer
Ruth Jacott
Koos Alberts
Rene Schuurmans
Gordon
Wesley Klein
Feestteam
Robbie Williams
Oasis
Willeke Alberti
Alex
Rob Ronalds
Hermes House Band

En vele anderen...

De Zingende DJ verzorgt standaard een show van 2 - 4 uur. Het is mogelijk om meerdere uren bij te boeken.

De Zingende DJ is ook in te huren voor een powerset van 1 uur.

Misschien zijn er ook wel liedjes of muziekstijlen die jullie liever niet willen horen op jullie bruiloft? Ook dat is  geen probleem wanneer dit van te voren duidelijk is afgesproken. 

Dit klinkt nu als een vreemde vraag maar tijdens de Corona periode was dit één van de meest gestelde vragen rondom het boeken van een Bruiloft DJ! 

Gelukkig lijkt dit nu ver achter ons te liggen. 

Tijdens de coronaperiode:

De Zingende DJ verzorgt met veel plezier het entertainment op jullie bruiloft.
Graag bespreekt zijn boekingskantoor Timeless Events alle actuele mogelijkheden met jullie door. Timeless Events laat zich niet beperken door restricties maar gaat graag de uitdaging aan om te kijken wat wel mogelijk is binnen de huidige wetgeving en adviezen van de overheid.

De Zingende DJ en zijn boekingskantoor Timeless Events geven aan niet verantwoordelijk  te zijn voor eventuele risico's en gevolgen van boekingen omtrent het coronavirus. Deze verantwoording ligt bij de klant of de feest locatie.

Wanneer een boeking onverwachts niet door kan gaan door aangescherpte coronaregels dan kan deze kosteloos worden verplaatst.

De Zingende DJ is zowel live als achter een computer zeer bekwaam in het mixen van muziek. Hij heeft zelfs voor diverse platenmaatschappijen mixalbums geproduceerd en zijn mixtapes op Youtube hebben al meer dan een miljoen streams behaald.

Een leuke trend is het maken van een openingsdansmix. Diverse muziekstijlen komen in een rap tempo voorbij waardoor het bruidspaar haar gasten flink verrast. De zingende DJ kan deze mix vooraf voor jullie maken zodat er thuis flink mee geoefend kan worden voor de grote dag.

Informeer naar de prijs en mogelijkheden.

Genieten! Laat alles uit handen vallen en laat de Zingende DJ er 1 groot feest van maken.

Wanneer de (avond)gasten binnenkomen verzorgd de Zingende DJ gepaste achtergrondmuziek. Dit geeft iedereen de tijd om het bruidspaar te feliciteren en gezellig bij te kletsen. 

Pas na de openingsdans of een toostmoment gaat de Zingende DJ echt beginnen. Hij pakt het feest direct op zorgt voor een volle dansvloer tot het laatste liedje. Een heerlijk moment voor het bruidspaar om alles los te laten, volledig te ontspannen en te genieten van een geweldig bruiloftsfeest!

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!