Skip links

DJ verjaardag

DJ Verjaardag

Een DJ huren betekent bij de zingende DJ het inhuren van ervaring. Laat jouw verjaardag niet verpesten door een onvaren DJ! Kies voor kwaliteit op jouw verjaardagsfeest.

Of het publiek nu vraagt om klassiekers uit de 70’s en de 80’s of om de gezelligheid van Nederlandstalige muziek. De zingende DJ geeft gehoor aan de stemming in de zaal en zorgt voor een perfecte mix met de juiste muziek op het juiste moment.

De zingende DJ heeft al vele swingende bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, strandfeesten, kerstborrels, en feesten bij sportverenigingen verzorgd en voorzien van top entertainment met de beste dansbare muziek.

Want je verjaardag vier je niet elke dag. Vier je verjaardagsfeestje met een DJ, drive-in show of artiest als de zingende DJ, als je er verder geen omkijken naar wilt hebben. Of het nu om een DJ of een allround dj voor een 30e, 40e, 50e of 60e verjaardag gaat? De zingende DJ is de perfecte match, een top feest DJ voor een all-in prijs.  Ook een DJ op je verjaardagsfeestje?

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Dj verjaardagsfeestje boeken

blankExclusief samengesteld en volledig afgestemd op jouw smaak, wensen, feestlocatie en budget. De zingende DJ kiest zorgvuldig de muziekkeuze en met zijn uitgebreid repertoire en grote diversiteit, zorgt hij ervoor dat jouw verjaardagsfeest een herkenbare afspiegeling wordt van jouw unieke, persoonlijke stijl.

Bij de zingende DJ bepaal jij zelf welke nummers er uit de boxen knallen. Deze zeer interactieve act speelt die hits die jij het liefst wil horen. De zingende DJ laat je volop genieten en zorgt voor een verrassend muzikaal spektakel.

Zanger verjaardag

Leuke zanger voor feestje nodig?De zingende DJ is naast DJ ook zanger en heeft een unieke act als zingende DJ. Jouw verjaardag is pas compleet met een optreden van deze zanger afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland. Vier jij je verjaardag in bijv. Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster, de Lier, Wateringen, Maasdijk of ergens anders in de regio van Rotterdam of Den Haag? Dan mag deze Nederlandstalige zanger echt niet ontbreken! Natuurlijk is deze leuke zanger voor een feestje door heel Nederland te boeken! De zingende DJ zingt liedjes van o.a. Andre hazes (&jr), de toppers, Tino Martin, Rene Froger, John West, Lee Towers, Elvis Presley, Wesly Bronkhorst, John de Bever, the Beatles, Tom Jones, Jan Smit en vele anderen!

Wil jij van jouw verjaardagsfeestje ook een groot feest maken met deze zanger en DJ in 1? Neem nu geheel vrijblijvend contact op.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page