5/5

DJ voor Feest

dj voor feest
DE ZINGENDE

DJ huren voor jouw feest

Als je op zoek bent naar een professionele Allround DJ die alles voor je regelt, dan zit je bij de zingende DJ helemaal goed! De DJ voor jouw feest.

De feest DJ die “het” verschil maakt op jouw feest of evenement. Want een feestje voor jezelf geef je niet zo vaak, dus dan moet het wel super goed zijn! Door zijn jarenlange professionele ervaring als DJ en zanger in 1, is deze in te huren op alle denkbare feesten en evenementen. Je kunt deze DJ huren elk feest zoals Bedrijfsfeesten, bruiloft, verjaardagsfeest, themafeesten een feesttent en vele andere evenementen.

  • Nederlandstalig
  • Apres Ski
  • Zomers
  • Dance clasics
    70’s, 80’s, 90’s 00’s
  • top40
  • House
    …en nog veel meer!

Dit alles valt allemaal binnen de  draaistijl van De Zingende DJ. Eigenlijk draait hij alleen maar bekende muziek die iedereen kan meezingen niet op stil kan blijven staan. Zo draait en zingt hij voor ieder wat wils met als resultaat dat iedereen het geweldig naar zijn zin heeft. Kortom dit is de DJ die je wilt huren op jouw feest

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +

DJ voor feesten en partijen

Je wilt een DJ huren voor jouw feest, dan heb je aan de zingende DJ de goede! Al meer dan 20 jaar lang is De Zingende DJ te boeken op feesten en partijen in Nederland en ver daar buiten!

Wil je juist een swingend feest of wil de ene helft van je gasten nog lekker kunnen praten maar de andere helft heeft wel zin in dansen? Het kan allemaal, De Zingende DJ voelt de sfeer perfect aan!

Inderdaad, zanger en DJ. Dat zie je niet vaak, dat hoor je niet vaak. Voor De Zingende DJ is deze aparte combinatie inmiddels niet meer dan normaal. De afgelopen jaren verzorgde hij enkele honderden feesten en partijen als zingende DJ. Duizenden gasten van alle leeftijden op bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestjes maakten aangenaam kennis met het entertainment van De Zingende DJ. Met een mix van classics en hits in allerlei stijlen, is deze act geschikt voor een breed publiek. Deze DJ en Zanger is afkomstig uit s’-Gravenzande in het Westland. Hij verzorgd daardoor ook veel regionale optredens in bijv. Hoek van Holland, de Lier, Monster, Naaldwijk, Maassluis, Maasdijk, Wateringen of andere steden in de regio van Rotterdam en Den Haag. Uiteraard is De Zingende DJ niet alleen in Zuid-Holland maar voor feesten en partijen door heel Nederland te boeken!

DJ Boeken voor feest

Ben je van plan om een feestje te geven? Wanneer je groots wilt uitpakken dan mag deze DJ eigenlijk niet ontbreken! Naast draaien heeft hij namelijk ook diverse zangoptreden in petto  verspreid of de hele feestavond! Dat maakt deze artiest de ideale DJ om te boeken op voor jouw feest. Geen enkele DJ of zanger kan deze veelzijdige act evenaren. Geen wonder dat De Zingende DJ al jarenlang het hele land door rijdt met zijn bomvolle agenda. Wil jij deze veelzijdige DJ boeken voor jouw feest? Wees er dan snel bij. Zijn boekingskantoor vindt het vervelend om nee te verkopen, vroeg boeken is dan ook aan te raden.

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Waar wil je de Zingende DJ voor inhuren?

bruiloft dj

Bruiloft

Vertrouw de mooiste dag van je leven toe aan deze zanger en DJ in 1 met 20+ jaar ervaring

Bedrijfsfeest

Leer je collega’s van een andere kant kennen wanneer De Zingende DJ alles op zijn kop zet!

zingende dj festival

Festival

Razendsnel wisselen zang en zijn DJ kunsten elkaar af. Springen en meezingen gaat vanzelf!

Dorpsfeest

Eens per jaar mogen alle remmen los,
laat De Zingende DJ maar gasgeven!
Zeer geschikt voor een tent of pleinfeest.

Sportevenement

Wekelijks is hij te vinden bij o.a. Sparta

en Feyenoord, de Zingende DJ ook op jouw sportevenement?

Besloten feest

Je verjaardag of huwelijksjubileum goed en groots vieren? De zingende DJ maakt er gegarandeerd een knallend succes van!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!