Skip links

DJ voor feest

Dj voor feest

Als je op zoek bent naar een professionele Allround DJ die alles voor je regelt, dan zit je bij de zingende DJ helemaal goed! De DJ voor jouw feest.

Ik ben de feest DJ die “het” verschil maakt op jouw feest of evenement. Want een feestje voor jezelf geef je niet zo vaak, dus dan moet het wel super goed zijn! Door mijn jarenlange professionele ervaring als DJ en zanger ineen, ben ik inzetbaar op alle denkbare feesten en evenementen. Bedrijfsfeesten, bruiloft, verjaardagsfeestje, themafeesten, feesttent en vele andere evenementen.

 • Nederlandstalig
 • Apres Ski
 • Zomers
 • Dance clasics
 • 70’s, 80’s, 90’s 00’s
 • top40
 • house…en nog veel meer!

Dit alles valt allemaal binnen mijn Allround draaistijl! Jij bepaalt natuurlijk zelf hoe je het feest of event aankleedt, maar samen met jou zoek ik naar de beste invulling voor het feest.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Dj huren voor een feest

dj huren feestJe wilt een dj huren voor jouw feest, dan heb je aan de zingende DJ de goede!  Wil je juist een swingend feest of wil de ene helft van je gasten nog lekker kunnen praten maar de andere helft heeft wel zin in dansen? Het kan allemaal, de zingende DJ voelt de sfeer perfect aan!

Inderdaad, zanger en dj. Dat zie je niet vaak, dat hoor je niet vaak. Voor de zingende DJ is deze aparte combinatie inmiddels niet meer dan normaal. De afgelopen jaren verzorgde hij enkele honderden optredens als zingende DJ. Duizenden gasten van alle leeftijden op bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestjes maakten aangenaam kennis met het entertainment van de zingende DJ. Met een mix van classics en hits in allerlei stijlen, is deze act geschikt voor een breed publiek. Deze DJ en Zanger is afkomstig uit s’-Gravenzande in het Westland. Hij verzorgd daardoor ook veel regionale optredens in bijv. Hoek van Holland, de Lier, Monster, Naaldwijk, Maassluis, Maasdijk, Wateringen of andere steden in de regio van Rotterdam en Den Haag. Uiteraard is de zingende DJ niet alleen in Zuid-Holland maar door heel Nederland te boeken!

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Return to top of page