5/5

Feest DJ

VOLGENS VELEN DE

Beste Feest DJ van Nederland

Wil je een feest DJ gaan boeken? Met de Zingende DJ ben je verzekerd van de beste feest DJ voor jouw evenement. Door zijn complexe act als zanger en DJ in 1 is dit volgens velen de beste feest DJ van Nederland!

De zingende DJ is onder andere als feestdj te boeken in zowel Nederland als het buitenland voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. Hij zorgt voor een swingend feest met alles erop en eraan! Én de zingende DJ is een allround feest DJ die ook nog eens kan zingen. Hij draait dance classics, top40 Nederlandstalig en nog veel meer. Met meer dan 20 jaar ervaring weet hij precies wat er gedraaid moet worden op jouw feest. Natuurlijk is deze zanger en DJ in 1 niet op zijn mondje gevallen, zijn mixprestaties worden afgewisseld met opzwepende presentatie het gehele optreden lang.

De zingende DJ garandeert altijd 100% feestgarantie! Bij werkelijk elk optreden sluit de muziek perfect aan op de wensen van de gasten! Met een zeer brede muziekkennis, een hoge portie aan enthousiasme, energie en de zeer ruime ervaring is elk feest een groot succes! Wanneer mag je jezelf de beste Feest DJ van Nederland noemen? Dat is lastig te zeggen, wel weten wij zeker dat dit een zeer unieke act betreft die niemand anders in Nederland kan evenaren!

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +

Feest DJ boeken

Waarom wl je een feest DJ Boeken? Moet jouw feest of zaak een keer echt FEEST worden en zoek je een DJ met een enthousiast en goed microfoongebruik, verzorgde looks, perfecte plaatafwisseling en een goed gevoel voor sfeer en humor, boek dan deze feest DJ!

Binnenkort een groot feest? Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Willen jullie je bruiloft vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Zoek dan niet verder en boek voor jullie bruiloftsfeest deze feest dj en zanger in 1!

Allround Feest DJ

Onze allround feest DJ en zanger in één, de Zingende DJ, is in staat is om naast Nederlandstalig alle muziekstijlen te draaien. Dit betekent niet alleen dat ze veel soorten muziek bij zich hebben, maar ook dat ze kennis hebben van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen. De opzwepende presentatie en de manier van “kort” draaien maakt de zingende DJ een echte goede allround feest DJ.

Ook kan het bij veel feesten (bijv. bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. De zingende DJ weet dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weet de zingende DJ de muziek te vinden die iedereen leuk vindt.

Feest DJ huren

De zingende DJ hoort al jaren bij de top van beste Feest Dj’s van Nederland. Eerder maakte hij singles met gewaardeerde collega’s als DJ Maurice en DJ Cor. Afgelopen jaren was de zingende DJ te vinden in de meest grote feestcafé’s van Nederland, Oostenrijk en Spanje. Wist je dat de zingende DJ ook wekelijks op de bar heeft gestaan als entertainer in het meest bekende feestcafé van Nederland? De Après Skihut in Rotterdam.
Naast optredens in het land was de zingende DJ ook wekelijks te zien als feestdj in de TV Show van Paul de Leeuw.

Uitzonderlijk voor een feestdj is dat de zingende DJ er ook bij zingt, deze zingende feest DJ is uniek in Nederland! Wil jjij deze Feest DJ Huren voor jouw feest? Dat kan! 

feest dj boeken

Feest DJ Westland

Sinds enkele jaren is de Zingende DJ verhuisd naar het Westland waar hij tegenwoordig ook veel regionale optredens verzorgd. In het Westland worden zomers grote dorpsfeesten georganiseerd. De Zingende DJ wordt jaarlijks geboekt tijdens de braderie / feestweek ‘s-Gravenzande en Naaldwijk waar hij o.a. het podium deelde met bekende feest dj’s Cor en DJ Galaga. 

Ook dit jaar is hij op het podium te vinden tijdens de braderie van ‘s-Gravenzande en natuurlijk hoopt hij ook de feestweken van andere dorpen in het Westland weer van entertainment te mogen voorzien!

Bedrijfsfeest Westland

Naast de feestweken treedt De Zingende DJ ook op bij bedrijfsfeesten van vele toonaangevende bedrijven in de regio zoals; Dael, Royal Brinkman, Bosdaalen, Haco, Befresh, Holstein flowers, Alfa accountants, Boksman en vele anderen!

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Waar wil je de Zingende DJ voor inhuren?

bruiloft dj

Bruiloft

Vertrouw de mooiste dag van je leven toe aan deze zanger en DJ in 1 met 20+ jaar ervaring

Bedrijfsfeest

Leer je collega’s van een andere kant kennen wanneer De Zingende DJ alles op zijn kop zet!

zingende dj festival

Festival

Razendsnel wisselen zang en zijn DJ kunsten elkaar af. Springen en meezingen gaat vanzelf!

Dorpsfeest

Eens per jaar mogen alle remmen los,
laat De Zingende DJ maar gasgeven!
Zeer geschikt voor een tent of pleinfeest.

Sportevenement

Wekelijks is hij te vinden bij o.a. Sparta

en Feyenoord, de Zingende DJ ook op jouw sportevenement?

Besloten feest

Je verjaardag of huwelijksjubileum goed en groots vieren? De zingende DJ maakt er gegarandeerd een knallend succes van!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!