Skip links

Feest DJ

Feest DJ boeken

Wil je een feest DJ gaan boeken? Met de zingende DJ ben je verzekerd van een ervaren feest DJ voor jouw evenement. De zingende DJ is onder andere als feestdj te boeken voor verjaardagen, bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten en vele andere evenementen. Hij zorgt voor een swingend feest met alles erop en eraan! Én de zingende DJ is een allround feest DJ die ook nog eens kan zingen. Hij draait 60’s, 70’s, Nederlandstalig en nog veel meer. Met meer dan 18 jaar ervaring weet hij precies wat er gedraaid moet worden op jouw feest. Natuurlijk is deze zanger en dj in 1 niet op zijn mondje gevallen, zijn mixprestaties worden afgewisseld met opzwepende presentatie het gehele optreden lang.

De zingende DJ garandeert altijd 100% dansgarantie! Bij werkelijk elk optreden sluit de muziek perfect aan op de wensen van de gasten! Met een zeer brede muziekkennis, een hoge portie aan enthousiasme, energie en de zeer ruime ervaring is elk feest een groot succes!

Moet jouw feest of zaak een keer echt FEEST worden en zoek je een DJ met een enthousiast en goed microfoongebruik, verzorgde looks, perfecte plaatafwisseling en een goed gevoel voor sfeer en humor, boek dan deze feest dj!

Binnenkort een groot feest? Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Willen jullie dit huwelijk vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Zoek dan niet verder en boek voor jullie bruiloft deze feest dj en zanger in 1!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Feest dj inhuren

blankOnze allround feest DJ en zanger in één, de Zingende DJ, is in staat is om naast Nederlandstalig alle muziekstijlen te draaien. Dit betekent niet alleen dat ze veel soorten muziek bij zich hebben, maar ook dat ze kennis hebben van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen. De opzwepende presentatie en de manier van “kort” draaien maakt de zingende DJ een echte goede feest DJ.

Ook kan het bij veel feesten (bijv. bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. De zingende DJ weet dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weet de zingende DJ de muziek te vinden die iedereen leuk vindt.

Feest DJ huren met veel ervaring

 

De zingende DJ hoort al jaren bij de top van de Feest Dj’s van Nederland. Eerder maakte hij singles met gewaardeerde collega’s als DJ Maurice en DJ Cor. Afgelopen jaren was de zingende DJ te vinden in de meest grote feestcafé’s van Nederland, Oostenrijk en  Spanje. Wist je dat de zingende DJook wekelijks op de bar heeft gestaan als entertainer in het meest bekende feestcafé van Nederland? De Après Skihut in Rotterdam.
Naast optredens in het land was de zingende DJ ook wekelijks te zien als feestdj in de TV Show van Paul de Leeuw.

Uitzonderlijk voor een feestdj is dat de zingende DJ er ook bij zingt, deze zingende feest DJ is uniek in Nederland!

Recent is de zingende DJ verhuisd naar het Westland waar hij tegenwoordig ook veel regionale optredens verzorgd. In het Westland worden zomers grote dorpsfeesten georganiseerd. de Zingende DJ maakte vorig jaar zijn regionale debuut op de feestweek van ‘s-Gravenzande waar hij het podium deelde met bekende feest dj’s Cor en DJ Galaga.

Ook dit jaar is hij op het podium te vinden tijdens de braderie van ‘s-Gravenzande en deelt hij tijdens de feestweek het podium met o.a. René Karst die de hit van het moment te pakken heeft; Atje voor de sfeer.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page