5/5

Tag: Wijdemeren

Tag: Wijdemeren

Geen pagina's gevonden in deze categorie.
It seems we can't find what you're looking for.
de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Geef je een feest en wil je een zanger boeken in ? Kies dan voor De Zingende DJ! Dit is namelijk niet alleen een zanger maar ook een allround feest DJ! Een zanger en DJ in 1 dus die graag komt optreden op jouw feest in .

Wanneer je een zanger wilt boeken voor een optreden kan dit vaak maar voor 30 of 60 minuten. De Zingende DJ geeft een spectaculaire show van 4 uur lang waardoor je gegarandeerd bent van avondvullend top entertainment boordevol afwisseling! Een unieke act die jouw gasten in nog nooit hebben meegemaakt! 

Een uniek alles in 1 concept inclusief professioneel licht en geluid waardoor alle technische zorgen en voorbereidingen uit handen worden genomen. Met meer dan 20 jaar ervaring haal je met deze zanger en DJ in 1 echt een professional in huis.  Hij weet ieder feest in en ver daarbuiten tot een groot succes te maken. Vele feestgangers door heel gingen je al voor.  Jaarlijks ontvangt De Zingende DJ tientallen 5 sterren reviews die we met trots op deze website presenteren.

Zanger boeken

Ferry is een lokale Nederlandse zanger uit de buurt van . Wekelijks treedt hij op door heet met zijn show als Zanger en DJ in 1.  Het veelzijdige repertoire van De Zingende DJ valt bij iedere feestganger in de smaak. Deze bestaat uit veelal Nederlandstalig feestrepertoire maar ook Engelstalige evergreens. Denk hierbij aan de grote hits van artiesten als: Andre Hazes (&JR.), Mart Hoogkamer, Tino Martin, Guus Meeuwis, Lee Towers, Toppers, Wesly Bronkhorst, Elvis Presley, John West en vele vele anderen.

En nog een voordeel, zit een liedje niet in zijn repertoire… Dan draait De Zingende DJ hem gewoon!

PROMO

Video's

Ben je enthousiast geworden en wil je de Zingende DJ ook boeken op jouw feest in ?

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

Een DJ kan een feest maken of breken. Natuurlijk wil jij voor jouw feest in een goede allround DJ die precies weet hoe je een feestje moet bouwen! De Zingende DJ is met meer dan 20 jaar ervaring de perfecte DJ voor bijna iedere gelegenheid. Vele bedrijven in   boeken hem regelmatig voor een bedrijfsfeest, zo ook in ! Een bedrijfsfeest of personeelsfeest is slechts een voorbeeld waar De Zingende DJ zich als een vis in het water voelt. Ook op een dorpsfeest, festival, grootse verjaardag of als bruiloft DJ is deze entertainer zeer geschikt!

Door zin jarenlange ervaring is deze DJ zo veelzijdig dat hij zich zonder twijfel een van de meest geboekte allround DJ’s van Nederland mag noemen. Niet zo heel gek want deze DJ heeft natuurlijk een streepje voor, hij kan er namelijk nog bij zingen ook! Een uniek staaltje entertainment wat geen enkele feest DJ hem nadoet! Door deze alles in 1 show bespaar je op een extra artiest! Een avondvullende DJ die ook nog eens zangoptredens verzorgt de gehele avond lang. Door deze afwisseling zullen jouw gasten in zich geen minuut vervelen!

DJ boeken

Een DJ boeken in gaat via deze website zeer gemakkelijk! Vul het boekingsformulier in en we gaan direct aan de slag om de beschikbaarheid van De Zingende DJ voor jouw feest in te checken! Het inhuren van een DJ was nog nooit zo eenvoudig. Daarnaast kan je tal van positieve reviews lezen en leuke video’s bekijken om zo  de juiste indruk van een optreden van De Zingende DJ te krijgen. 

Voor wat voor evenement wil je deze top DJ gaan boeken? Houdt er rekening meer dat De Zingende DJ als bruiloft DJ zeer geliefd is. Het is daardoor aan te raden om in ieder geval maanden voorafgaande het trouwseizoen ta gaan boeken.  Ook voor bekende feestdagen, het festivalseizoen en zaterdagavonden raden wij aan om zo ver mogelijk van te voren De Zingende DJ te boeken.  Wij vinden het vervelend om nee te verkopen maar helaas gebeurd dit ons meerdere keren per dag.

Overtuig jezelf door de leuke video’s, foto’s en reviews op deze website en boek deze zingende top allround feest DJ voor jouw evenement in .

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!