Skip links

Nederlandstalige zanger

Zanger met Nederlandstalig repertoire

Een Nederlandstalige zanger boeken voor een feestje? Dan ben je bij de zingende DJ aan het juiste adres. Hij is een zanger met een groot Nederlands repertoire. En niet zomaar voor een half uurtje maar avondvullend! De zingende DJ is namelijk zanger en DJ in 1. Een unieke combinatie maar voor de zingende DJ een routine die hij al 20 jaar lang werkelijks uitoefent op feestjes in Nederland, Oostenrijk, Spanje en zelfs op landelijke TV!

Zingen is zijn grote passie en daarom werkt de zingende DJ hard aan zijn carrière als Hollandse zanger.

Al jarenlang treed de zingende DJ op als de meest gezellige volkszanger van Nederland. Met een breed repertoire van echte evergreens maar vooral Hollandse meezingers!

Nederlandse zanger boeken

Wil jij graag een Nederlandstalige zanger inhuren voor jouw feest? Denk dan eens aan Hollandse zanger de zingende DJ. Afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland staat deze volkszanger met in voet in de nuchtere klei en met de ander in hart van de glitter en glamour van de showbusiness.  Uiteraard is deze Nederlandse zanger niet alleen in de omgeving van Den Haag en Rotterdam te boeken maar door heel Nederland!

Dus wil jij een Nederlandse zanger inhuren voor een verjaardag, jubilea, café of bedrijfsfeest? Dan ben je bij deze Nederlandstalige zanger aan het juiste adres.

Benieuwd naar optredens van de zingende DJ? Bekijk dan 1 van de vele video’s van deze DJ en Nederlandstalige zanger in 1 op deze website.

Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

Nederlandstalige meezingers  en echte evergreens

De zingende DJ zingt o.a. liedjes van:

vinkje Andre Hazes (&JR)

vinkje Tino Martin

vinkje Lee Towers

vinkje John West

vinkje Toppers

vinkje Wesly Bronkhorst

vinkje John de Bever

vinkje Guus Meeuwis

vinkje Jan Smit

vinkje Rene Froger

vinkje Django Wagner

vinkje Wolter Kroes

vinkje Stef Ekkel

vinkje Elvis Presley

En velen anderen!

Nederlandstalige zanger voor feest

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page