5/5

Playlist nieuwe Nederlandse muziek

Nieuwe Nederlandse muziek playlist
SPOTIFY PLAYLIST

De Zingende DJ In De Auto | Nieuwe Hollandse meezingers

Als je een liefhebber bent van Nederlandstalige muziek, dan ben je bij De Zingende DJ aan het goede adres! Hij is niet alleen een getalenteerde artiest die het publiek aan het dansen krijgt, maar hij is ook een gepassioneerde muziekliefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe Hollandse meezingers.

Onlangs heeft de Zingende DJ een geweldige Spotify playlist gemaakt waarin alle nieuwe Nederlandstalige muziek te vinden is. Het idee voor de playlist is ontstaan tijdens zijn reizen naar optredens. Hij is altijd aan het luisteren naar nieuwe Nederlandse liedjes en hij dacht: “Waarom deel ik mijn ontdekkingen niet met mijn volgers?” En zo werd de playlist “De Zingende DJ In De Auto” geboren!

Krijg updates over nieuwe Nederlandstalige muziek

Abonneer op jouw favoriete kanalen en ontvang leuke video’s van De Zingende DJ in de auto met updates over Nieuwe Nederlandstalige muziek.

Nieuwe Nederlandstalige muziek

Wat zo leuk is aan deze playlist, is dat de Zingende DJ alles zelf samenstelt. Hij heeft een scherp oor voor kwaliteit en selecteert alleen de beste nummers van de leukste artiesten uit de Nederlandstalige muziekwereld. Hij is altijd op zoek naar nieuwe nummers die hij kan toevoegen aan zijn playlist, dus je kunt er zeker van zijn dat je altijd de nieuwste en beste Nederlandstalige muziek te horen krijgt.

En het beste van alles is dat de Zingende DJ zijn playlist promoot op zijn social media kanalen zoals TikTok, Youtube en Instagram. Hij plaatst video’s waarin hij zijn volgers meeneemt op zijn zoektocht naar nieuwe Hollandse meezingers en deze video’s worden duizenden keren bekeken door liefhebbers van Nederlandstalige muziek. Het erg leuk om te zien hoe enthousiast hij is over nieuwe nummers en hoe hij zijn passie voor muziek deelt met zijn volgers. Volg je hem nog niet? Zeker gaan doen!

Playlist met Hollandse meezingers op Spotify

Als je de playlist van de Zingende DJ nog niet hebt opgeslagen, dan mis je echt wat. Deze playlist groeit iedere dag en er zijn altijd nieuwe nummers om te ontdekken. Het is super eenvoudig om de playlist op te slaan, je hoeft alleen maar op het groene hartje te drukken binnen Spotify. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste Nederlandstalige muziek en kun je altijd genieten van de beste Hollandse meezingers.

Door naar de playlist te luisteren, kun je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de Nederlandstalige muziekwereld en nieuwe artiesten ontdekken die anders misschien aan je voorbij zouden gaan.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar Spotify, zoek naar de playlist “De Zingende DJ In De Auto” en sla hem op. Het is de perfecte manier om te genieten van de beste Nederlandstalige muziek en om te zien waar de Zingende DJ zo enthousiast over is. En wie weet ontdek je wel jouw nieuwe favoriete Hollandse meezinger!

 

De Zingende DJ boeken op jouw feest

Ben je op zoek naar de ultieme feestervaring voor jouw speciale gelegenheid? Zoek niet verder, want De Zingende DJ is hier om van jouw feest een groot succes te maken!

Als je nog nooit hebt gehoord van De Zingende DJ, dan heb je echt iets gemist. Deze man is niet alleen een DJ, maar ook een getalenteerde zanger die het publiek aan het dansen krijgt met zijn onweerstaanbare mix van Nederlandstalige meezingers en de grootste hits van dit moment.

Stel je eens voor: je organiseert een verjaardagsfeestje, een bruiloft of een bedrijfsfeest en De Zingende DJ is daar om de avond compleet te maken. Hij begint rustig met wat achtergrondmuziek terwijl de gasten binnenkomen en langzaam aan bouwt hij de sfeer op tot een knallende feestavond waar nog lang over nagepraat zal worden.

Het beste van alles is dat De Zingende DJ niet alleen een fantastische artiest is, maar ook een professionele entertainer die ervoor zorgt dat jouw feestje vlekkeloos verloopt. Hij neemt de tijd om met jou te overleggen over de muziekkeuze en de planning, en hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

En het mooie is, het maakt niet uit wat voor soort feestje je geeft., De Zingende DJ past zich aan aan de sfeer en het publiek. Of je nu van Hollandse meezingers houdt of liever naar de grootste hits van dit moment luistert, hij weet precies wat hij moet draaien om het publiek aan het dansen te krijgen.

Dus waar wacht je nog op? Boek De Zingende DJ nu voor jouw feestje en maak er een avond van om nooit te vergeten! Hij is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een ervaren entertainer die jouw feestje tot leven kan brengen. Je zult er geen spijt van krijgen!

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!