5/5

Prijs / Gage van De Zingende DJ

De Zingende DJ prijs
PRIJZEN

Wat kost De Zingende DJ?

Als je op zoek bent naar een professionele DJ die jouw feest of evenement onvergetelijk maakt, is De Zingende DJ de perfecte keuze. Zijn optredens zijn altijd energiek, interactief en op maat gemaakt voor jouw speciale gelegenheid. Uniek is natuurlijk dat hij naast DJ ook direct een zanger in 1 is!

Natuurlijk begrijpen we dat de prijs /  gage van De Zingende DJ belangrijk is bij het maken van je keuze. Maar we kunnen je verzekeren dat zijn prijzen zeer concurrerend zijn in vergelijking met andere professionele DJ’s van vergelijkbare kwaliteit. Daarnaast zal je bij een andere keuze (voor een enigszins vergelijkbaar resultaat) altijd nog extra professionele zanger moeten inhuren wat zorgt voor dubbele kosten! 

Bovendien hanteert De Zingende DJ een transparante en eerlijke prijs. Hij biedt maatwerkoplossingen die passen bij jouw specifieke wensen.   Of het nu gaat om een bruiloft, festival of bedrijfsfeest.

Het beste van alles is dat je bij De Zingende DJ kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. Een 2in1 artiest voor de prijs van 1!

Check hieronder eenvoudig de huidige prijs van De Zingende DJ.
Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie van boekingskantoor Timeless Events. Direct meer weten? Bel dan 079 331 1400

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +
de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

De Zingende DJ Prijs

De prijs van De Zingende DJ is zeer competitief en aantrekkelijk, vooral als je bedenkt dat je voor de prijs van één artiest zowel een DJ als een zanger krijgt.

Het inhuren van een zanger en een DJ kan aardig in de kosten lopen, vooral als je rekening houdt met de extra apparatuur en bijkomende kosten. Bij De Zingende DJ hoef je je daar geen zorgen over te maken. Hij biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is een geweldige investering voor jouw evenement.

Wanneer jouw evenement afwijkt van de standaard is een prijs op maat afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van het evenement, de duur van het optreden, het type gelegenheid, de grootte van de zaal en de apparatuur die nodig is. Maar, wat je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat De Zingende DJ je een geweldig optreden zal bezorgen dat je gasten niet snel zullen vergeten.

De Zingende DJ heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op verschillende soorten evenementen, van bruiloften tot bedrijfsfeesten en van verjaardagsfeestjes tot jubilea. Hij weet precies hoe hij het publiek moet vermaken en zal alles doen om ervoor te zorgen dat jouw gasten een geweldige tijd hebben.

Als je op zoek bent naar een geweldige DJ en zanger in één voor jouw evenement, neem dan contact op met De Zingende DJ om te bespreken wat hij voor jou kan betekenen. Zijn prijs is zeer concurrerend en de kwaliteit van zijn optredens is ongeëvenaard. Laat De Zingende DJ jouw evenement naar een hoger niveau tillen met zijn geweldige muziek en energieke optredens!

Gage De Zingende DJ

Op alle bekende websites van artiestenbureaus is het gage van De Zingende DJ te vinden. Je kunt De Zingende DJ gerust boeken bij jouw favoriete artiestenbureau.
Het huidige gage van De Zingende DJ wordt altijd naar al deze boekingskantoren gecommuniceerd. Helaas kan het weleens gebeuren dat deze niet direct wordt doorgevoerd op websites van derden.

Het exclusieve boekingskantoor van De Zingende DJ is Timeless Events. 
Bij een aanvraag op ZingendeDJ.nl weet je zeker dat je zijn meest actuele gage gecommuniceerd krijgt. Ook bij speciale wensen kunnen wij je direct verder helpen. 

Waar wil je de Zingende DJ voor inhuren?

bruiloft dj

Bruiloft

Vertrouw de mooiste dag van je leven toe aan deze zanger en DJ in 1 met 20+ jaar ervaring

Bedrijfsfeest

Leer je collega’s van een andere kant kennen wanneer De Zingende DJ alles op zijn kop zet!

zingende dj festival

Festival

Razendsnel wisselen zang en zijn DJ kunsten elkaar af. Springen en meezingen gaat vanzelf!

Dorpsfeest

Eens per jaar mogen alle remmen los,
laat De Zingende DJ maar gasgeven!
Zeer geschikt voor een tent of pleinfeest.

Sportevenement

Wekelijks is hij te vinden bij o.a. Sparta

en Feyenoord, de Zingende DJ ook op jouw sportevenement?

Besloten feest

Je verjaardag of huwelijksjubileum goed en groots vieren? De zingende DJ maakt er gegarandeerd een knallend succes van!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!