5/5

Zanger en DJ in 1 boeken in Wervershoof

Zanger DJ Wervershoof
DE ZINGENDE

DJ in Wervershoof boeken

De Zingende DJ boeken voor jouw feest in Wervershoof? Een gegarandeerd succes!
Met meer dan 20 jaar ervaring op zak als zanger en DJ weet hij de sfeer op ieder feest perfect aan te voelen en hier als geen ander op in te spelen! Een echte veelzijdige Allround DJ en zanger die met de juiste muziekkeuze, skills, opzwepende presentatie, looks en humor het publiek in mum van tijd voor zich weet te winnen. Vele feestgangers in Medemblik gingen je al voor!

Zingende DJ

Een zanger en DJ in 1! Dit hebben ze in Wervershoof nog nooit meegemaakt.  De zingende DJ is de enige in Nederland die een show van dit niveau weet neer te zetten. Het verassingseffect  zal dan ook groot zijn wanneer de DJ achter zijn booth vandaan springt en op het podium of tussen het publiek de gezelligste meezingers ter gehoren brengt. Tijdens de gehele show van 4 uur lang wisselen DJ en zangoptredens elkaar af waardoor het publiek zich geen minuut zal vervelen.

Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews
0 +
de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Zanger in Wervershoof boeken

Heb je een feestje, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest in de omgeving van Wervershoof? En je zoekt daarvoor een zanger? Dan bent je bij de zingende DJ aan het goede adres!

Ieder feest is anders. Daarom overleggen we graag van tevoren wat je verwacht en daar houdt de zingende DJ met zijn repertoirekeuze rekening mee. De zanger zingt een zeer breed repertoire met veel Nederlandstalige meezingers en bekende (Engelstalige) Evergreens. Als DJ is hij zeer allround en dus multi inzetbaar voor talloze evenementen in Medemblik.

De zingende DJ is te boeken inclusief drive in show (licht en geluid) waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de technische details.

De meeste zangers zijn slechts te boeken voor 1 of 2x 30 minuten. De Zingende DJ verzorgd een avondvullende show van 4uur lang waarbij hij zowel als zanger en DJ fungeert.  Hierdoor wordt het entertainment goed verspreid over de hele avond en is zijn prijs veel aantrekkelijk dan wanneer je meerdere artiesten moet inhuren.

DJ huren Wervershoof

Een DJ en zanger in 1 inhuren

Voor elk wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, gewoon gezellig, of toch meer disco , Nederlandstalige (feest) muziek, Zomerse dansbare hits of lekker alles door elkaar? Alles is mogelijk!

DJ huren in Wervershoof? Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kunnen wij garanderen dat je vrijwel altijd de perfecte keuze maakt. Ook als bruiloft DJ is hij bij menig trouw locatie in Medemblik kind aan huis.

Het zangrepertoire bevat naast enkele Engelstalige evergreens veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan; André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Mart Hoogkamer, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger, Marco Schuitmaker (Engelbewaarder) en nog vele andere andere hits van Nederlandse artiesten.

Ferry is een gezellige zanger en DJ, heeft een goede stem en weet de feeststemming snel op gang te brengen. Hij wordt als combinatie van zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, festivals, of (grotere) privĂ© feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Misschien ook wel binnenkort op jouw feest! Check direct of De Zingende DJ nog beschikbaar is op jouw feestdatum in Wervershoof en ontvang een prijs op maat!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Bruiloft DJ van Wervershoof

Een bruiloft DJ in Wervershoof boeken? Of toch liever een band op je bruiloft? Misschien is De Zingende DJ wel het alternatief voor jullie trouwfeest in Wervershoof! De combinatie van een allround bruiloft dj met zang is zeer uniek in Nederland! Verras jullie avondgasten met het unieke entertainment van de zingende DJ! Bespaar op een 2e artiest of een meerkoppige bruiloft band, de zingende DJ is alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagd huwelijksfeest!

De zingende DJ heeft ruim 20 jaar ervaring als bruiloft DJ en verzorgt tientallen bruiloften per jaar in o.a. Noord-Holland. 

Nergens is het publiek zo gemĂȘleerd als op een bruiloft! Er zijn gasten van alle leeftijden en dat vraagt om een zeer diverse muziekkeuze. Laat de mooiste dag van jullie leven niet verpesten door een bruiloft DJ met de weinig ervaring, inzicht of muzikaal talent maar ga voor de ervaring van de zingende DJ zodat jullie over het entertainment de hele avond geen zorgen hoeven te maken!

Voorafgaande de grote dat is er een prettig kennismakingsgesprek waarbij jullie al jullie wensen zoals muziekvoorkeur en openingsdans kenbaar kunnen maken. De zingende DJ heeft aan een half woord genoeg en maakt van jullie bruiloft in Wervershoof er 1 om nooit te vergeten!

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?

Wacht! Voor je gaat...

Laten we contact houden!

In de toekomst een te gek feest geven?!
Zet mij tussen je contacten.

Vragen? Neem direct contact op met Timeless Events

tumbnail de zingende dj

De Zingende DJ
Ferry Koestering

Hey, Ik kom graag bij je optreden! Waar en wanneer wil je een feest geven? Doe geheel vrijblijvend een aanvraag bij mijn boekingskantoor.

Ze helpen je graag!