Skip links

Zanger en DJ boeken Delft

Zanger boeken Delft

De zingende DJ komt uit de omgeving van Delft en is dus te boeken voor ieder soort  feest, bruiloft of evenement in de omgeving van Delft. Zoals het woord als zegt is de zingende DJ een DJ en zanger in 1. Deze DJ met zang zorgt voor uniek entertainment welke jouw gasten nog niet eerder hebben meegemaakt.
Stel je voor: Wanneer de sfeer er goed in zit springt de zingende DJ achter zijn dj-booth vandaan om tussen het publiek gezellige meezingers te vertolken! Dat is iets anders dan de saaie plaatjesdraaiers die men eerder gezien heeft. Naast Nederlandstalig zingt de zanger en DJ in 1 ook veel Engelstalige evergreens die iedereen uit volle borst mee kan zingen. Met meer dan 150 liedjes in zijn repertoire is een optreden nooit saai of hetzelfde.

zanger dj delftDJ voor lustrum, dispuutfeest of dispuutsborrel

Delft staat bekend om het grote aantal studenten mede natuurlijk door de TU Delft.
Dat studenten van feesten houden is een gegeven. Moet jij een dispuutfeest organiseren? Een borrel of lustrum? En heb je opzoek naar een DJ voor dit studentenfeest? Of misschien wel een zanger? Ook dan ben je natuurlijk bij de zingende DJ aan het juiste adres. Zijn ruime ervaring op studentenfeesten zorgt ervoor dat ook het feest bij jouw dispuut of studentenvereniging een groot feest wordt. Een allround DJ en zanger in 1 die jullie sociëteit flink op zijn kop zet! De combinatie als zanger zorgt ervoor dat het pas echt bal wordt.

De zingende DJ zingt dus ook voor onder andere studentenfeesten of bruiloften. Dus of het nu gaat om een ​​kleine intieme bruiloft of een groot evenement, De zingende DJ liefde voor het optreden betekent altijd dat hij bezorgt, wat hij moet bezorgen, namelijk een spectaculaire avond voor iedereen die op dat moment op het evenement aanwezig is.

Zingende DJ op festival

Zingende dj huren uit omgeving Delft

De zingende DJ verzorgt muziek voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten & in openbare gelegenheden.  Geheel in stijl verzorg hij als (Nederlandstalige) zanger en dj verschillende feesten Optredens voor personeelsverenigingen, studentenverenigingen, sportverenigingen & particulieren, alles is mogelijk!

‘Nadat ik meer dan 18 jaar het beroep al doe, weet ik uit ervaring wat er belangrijk is aan het opzetten van een feest, maar vooral hoe ik iedereen op de dansvloer krijg.

De zingende DJ – zanger, dj en entertainer voor al uw feesten – bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, trouwen, dispuutfeest of gewoon feest – livemuziek & dj – themafeesten met livemuziek, dj en decoratie – feest op maat voor een lucratieve prijs.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem. Zanger boeken uit de omgeving Delft? Kom maar op!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page