Skip links

Zanger en DJ boeken Den Haag

Zanger boeken Den Haag

Zanger en DJ in 1, de Zingende DJ uit de omgeving van Den Haag is een uitstekend voordelig / goedkoop / betaalbaar alternatief om in plaats van een live band te boeken/ huren voor jouw huwelijk / bruiloft, feest, bedrijfsfeest, evenement of gewoon gezellige avond in Den haag.

De zingende DJ combineert het opzwepend allround plaatjes draaien met live zangoptredens.  Voordeel hiervan is dat hij naast zijn brede zangrepertoire van Nederlandstalige maar ook Engelstalige muziek kan aanvullen met verzoekjes. De zingende DJ is gespecialiseerd in Nederlandstalige muziek maar is zeer allround en draait de leukste dansbare muziek van alle tijden. Diverse commerciële muziekstijlen worden vlekkeloos aan elkaar gemixt en afgewisseld met opzwepende presentatie.

”Bij al mijn optredens hoort een stukje entertainment, verwacht hierbij ook de nodige humor en interactie tussendoor.  Het is dus niet zo dat ik even mijn liedjes kom zingen en “dat was het dan…” Het leukste vind ik nog om het publiek bij mijn optredens te betrekken; één voor het publiek, twee voor de show…”

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zanger huren

Heb je een feest, bruiloft, verjaardag of personeelsfeest in de omgeving van Den Haag? En je zoekt daarvoor een zanger? Dan bent je bij de zingende DJ aan het goede adres!

De zingende DJ is te boeken inclusief drive in show (licht en geluid) waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de technische details.

Ieder feest, feestje, bruiloft, verjaardag of personeelsfeest is anders. Daarom overleggen we graag van tevoren wat je verwacht en daar houdt de zingende DJ met zijn repertoirekeuze rekening mee. Hij heeft een zeer breed repertoire met veel Nederlandstalig en bekende (Engelstalige) Evergreens. Als DJ is hij zeer allround en dus multi inzetbaar voor talloze evenementen.

Allround DJ / Feest DJ

De zingende DJ is afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland op steenworp afstand van Den haag.

zanger dj den haagZanger en dj huren Den Haag

Voor elk wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, gewoon gezellig, of toch meer disco , Nederlandstalige (feest) muziek, Zomerse dansbare hits of lekker alles door elkaar? Alles is mogelijk!

DJ inhuren in Den Haag? Als je voor Ferry Koestering kiest, dan kan ik je garanderen dat je vrijwel de perfecte keuze gemaakt hebt. Een DJ inhuren voor jouw bruiloft in Den Haag of jouw personeelsfeest in Den Haag of omgeving?

Het zangrepertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere andere hits van Nederlandse artiesten.

Ferry Koestering is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als combinatie zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Misschien ook wel binnenkort op uw feest! Check direct of Ferry Koestering nog beschikbaar is op uw feestdatum en ontvang direct een prijs op maat!

Bruiloft DJ Den Haagbruiloft dj den haag

Een bruiloft DJ in Den Haag nodig? Of toch liever een band op je bruiloft? Misschien is de zingende DJ wel het alternatief voor jullie trouwfeest in Den Haag! De combinatie van een allround bruiloft dj met zang is zeer uniek in Nederland! Verras jullie avondgasten met het unieke entertainment van de zingende DJ! Bespaar op een 2e artiest of een meerkoppige bruiloft band, de zingende DJ is alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagd feest!

De zingende DJ heeft ruim 18 jaar ervaring als bruiloft DJ en verzorgt tientallen bruiloften per jaar. De zingende DJ is afkomstig uit het Westland op steenworp afstand van Den haag.

Nergens is het publiek zo gemêleerd als op een bruiloft! Er zijn gasten van alle leeftijden en dat vraagt om een zeer diverse muziekkeuze. Laat de mooiste dag van jullie leven niet verpesten door een bruiloft DJ met de weinig ervaring, inzicht of muzikaal talent maar ga voor de ervaring van de zingende DJ zodat jullie over het entertainment de hele avond geen zorgen hoeven te maken!

Voorafgaande de grote dat is er een prettig kennismakingsgesprek waarbij jullie al jullie wensen zoals muziekvoorkeur en openingsdans kenbaar kunnen maken. De zingende DJ heeft aan een half woord genoeg en maakt van jullie bruiloft er 1 om nooit te vergeten!

Bruiloft DJ inhuren? Bekijk deze video

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page