Skip links

Zanger en DJ boeken Maassluis

Zanger boeken Maassluis

“Als zanger / DJ ben ik te boeken voor het opzetten van een perfect optreden voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement in Maassluis en omgeving.”

De leukste zanger van Maassluis. De zingende DJ breekt overal de tent af! Of het nu gaat om een bruiloft, tentfeest, festival, of personeelsfeest. Als je de zingende DJ boekt gaat het dak eraf! De zingende DJ zorgt er wel voor dat iedereen zich op de dansvloer bevindt. Het optreden kenmerkt zich door een te gekke verschijning, met een rasechte entertainer.

Een interactief optreden, bekende feeststampers en meezingers. Het publiek wordt betrokken bij het interactieve optreden. Dus ben je op zoek naar een zanger en/of dj voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of evenement?

De zingende DJ bied je een originele act door een DJ te combineren met een zanger of zangeres. Je kunt zelf het merendeel van de Nederlandse liedjes zelf bepalen. Nederlandse muziek met de echte Nederlandstalige klassiekers, dat is een garantie voor een spectaculaire avond waar nog dagen over gepraat zal worden. Maar ook zingt hij vele Engelstalige evergreens. De DJ sets zin erg allround, verwacht hierbij top40, zomerse muziek, dance classics en veel meer bekende stijlen kris kras door elkaar!

Kortom er is genoeg ruimte om jouw eigen wensen door te geven bij de act DJ met zang. Dj met zang is erg leuk om te boeken op jouw bruiloft of als openingsact, zo heb je én een dj én een zanger die live komen performen op jouw feest.

Beleef de zingende DJ in Maassluis

zanger dj maassluisGoede muziek en ‘n leuke sfeer in Maassluis

Wat kunnen jullie verwachten van Ferry Koestering?

  • Non stop optreden zonder pauzes
  • Combinatie van Allround DJ en Nederlandstalige zanger
  • Complete Drive in Show
  • 2 vormen van entertainment voor de prijs van 1!
  • Exclusief entertainment in Nederland!

Dat als je een DJ inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in één? De zingende DJ is erg flexibel in wat voor genres die draait.

Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de duur van het optreden en de hoeveelheid licht en geluid wat nodig is. De zingende DJ is namelijk te boeken met gehele drive in show voor grote en kleine gezelschappen.

Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Vragen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag naar jouw evenement in Maassluis om er een topfeest van te maken!

Bruiloft DJ nodig in Maassluis?

Gaan jullie trouwen in Maassluis? Van harte gefeliciteerd! Wanneer jullie opzoek zijn naar een artiest voor jullie trouwfeest is de kans groot dat je uitkomt bij de Zingende DJ.
Deze DJ en zanger in 1 heeft namelijk ruim 18 jaar ervaring met bruiloften in de regio van Maassluis.

Omdat de zingende bruiloft DJ zowel zanger als DJ is, kan dit voor jullie het alternatief zijn voor een kostbare meerkoppige bruiloft band.

Voorafgaand de grote dag is er een prettige voorbespreking waarbij jullie je muzieksmaak en ideeën voor de openingsdans met de zingende DJ kunnen delen.

Benieuwd naar de Zingende DJ op jullie bruiloft? Bekijk de promo video van deze bruiloft DJ.

Beleef de zingende bruiloft DJ in 5 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page