Skip links

Zanger en dj boeken Oud-Beijerland

Zanger boeken Oud-Beijerland

Je bent opzoek naar een zanger of een DJ voor jouw feest in Oud Beijerland? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Eén van de eerste vragen die wij dan ook stellen, is dan ook: Wat voor type feest organiseer je? Zoek je een bruiloft dj voor een intiem trouwfeest? Een zanger voor op een voetbal verenging? Allemaal vragen die belangrijk zijn, voordat je een zanger en/of DJ in Oud Beijerland gaat boeken.

Het ligt voor de hand, maar toch noem ik hem maar. De doelgroep. Organiseer je een bedrijfsfeest voor een bouwbedrijf? Gaat het om een groep jonge mensen of juist wat ouder. Zijn mensen alleen met collega’s of vrienden of zijn ze met hun partner? Wat is de verhoudingen man/vrouw en jong/oud(er)?

DJ uit de Hoeksche Waard

Met een doorlopende mix voert de zingende DJ zijn entertainment door langs tal van hoogtepunten uit de hitgeschiedenis. Stilstaan zal een ware uitdaging zijn.
De zingende DJ is geboren en getogen in de Hoeksche Waard en heeft al tientallen keren opgetreden in Oud Beijerland.
Zo was hij eerder te zien in Café het Hart in de Peperstraat, het vroegere Café Moods / Havenzicht en evenementen in het dorp zoals Koningsdag en de Roparun.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

zanger dj oud beijerlandZanger en DJ huren Oud-Beijerland

Je hebt ongetwijfeld al vele dj’s horen en zien draaien in bijv. de Peperstraat, maar nu ben je zelf op zoek naar een DJ.

De dj’s met landelijke of zelfs wereldwijde bekendheid, zijn te specialistisch en (te) duur. Je weet goed wat je zoekt in een dj, maar zijn dat ook de juiste eisen aan de dj voor dit evenement? Er zijn steeds meer dj’s in allerlei genres en categorieën. Zoek je een allround voor jouw bruiloft of het komende personeelsfeest? Of zoek je een feest dj voor je 40e verjaardagsfeest?

Daarom is het tijd voor wat hulp bij je zoektocht. Waar wacht je nog op? Het einde van je zoektocht bevindt zich al op deze pagina.

De zingende DJ is een Allround DJ en past zich altijd aan het publiek aan.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

De zingende  is een allround dj en zanger. Hij zingt en draait in ieder gewenst repertoire en wisselt gedurende de avond de muziek af met live zang waarmee je een DJ en zanger in 1 hebt.

Dankzij de goede zang van deze gezellige dj-zanger beleef je een succesvolle feestavond waar men nog lang over zal napraten. De zingende DJ voelt de sfeer perfect aan en weet heel goed op de gasten en op je wensen in te spelen. Je hebt alle inspraak wat betreft de muziekkeuze voor je feest in Oud-Beijerland.

Samenstelling van deze show:

  • 2 of 4 uur durende show
  • Te boeken incl licht en geluid
  • Zanger en DJ in 1!
  • Uniek entertainment

Bruiloft DJ Oud Beijerlandbruiloft dj oud beijerland

Hebben jullie plannen om te gaan trouwen in Oud Beijerland? Van Harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Waarschijnlijk ben je nu van alles aan het plannen. Ook het trouwfeest kan een flinke organisatie zijn. Wat voor soort artiest wil je bijvoorbeeld gaan boeken op jullie bruiloft in Oud-Beijerland? Wil je een gave live band, zanger of toch liever een bruiloft DJ? En wat voor DJ?  Je wilt natuurlijk niet dat de mooiste dag van jullie leven verpest wordt door een DJ die niet goed begrijpt hoe het werkt.

Op een bruiloft is het publiek zeer gemêleerd, denk aan neefjes, nichtjes, collega’s, vrienden maar ook opa en oma! Jullie willen natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op jullie bruiloft, maar hoe doe je dat? De juiste balans en afwisseling zijn van groots belang! De zingende DJ heeft ruim 18 jaar ervaring als bruiloft dj en  verzorgt tientallen bruiloften per jaar. Het voordeel van de zingende DJ is dat hij naast bruiloft DJ natuurlijk ook nog een optreden kan geven als zanger! Dit zorgt voor een grote verassing bij de gasten op het trouwfeest waar zij nog jaren over na zullen praten. Ben je dus opzoek naar een goede bruiloft DJ voor jullie trouwfeest in Oud Beijerland of ergens anders in de Hoeksche Waard? Boek dan de zingende DJ!

Trouwen in Oud Beijerland? Bekijk deze video!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page