Skip links

Zanger en DJ boeken Rhoon

Zanger boeken Rhoon

Zanger en dj in één, de zingende DJ, heeft ruim 18 jaar ervaring. De zingende DJ is allround en komt uit de omgeving van Rhoon. Hij weet als geen ander hoe een goed feest gebouwd moet worden. Hij kan tevens wat meer op de achtergrond blijven, voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel of een lounge sessie. Maar de zingende DJ komt het best tot zijn recht midden in de belangstelling wanneer het echt groot feest moet worden. De act als zanger en DJ in 1 zorgt voor uniek entertainment! Is dit wat je zoekt voor jouw feest in Rhoon? Boek dan de zingende DJ

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zanger en / of DJ boeken

blankNatuurlijk is het jouw feest, daarom staan jouw wensen voorop! De zingende DJ werkt bijvoorbeeld met verzoeknummers. De DJ krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan jouw feest. Door zijn uitgebreide  zowel Engels als Nederlandstalige zangrepertoire en een keuze uit meer dan 150 nummers weet de zingende DJ de danszaal altijd weer vol te krijgen.

  • De muziek wordt goed afgewisseld;
  • De zingende DJ heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
  • Hij heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer;
  • En de zingende DJ ziet er netjes en verzorgd uit.

Wanneer je ene DJ inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een (Nederlandstalige) volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie in één? De zingende DJ is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is belangrijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de apparatuur die meegenomen wordt. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond.

Vragen? Neem dan contact op. Hij komt graag naar jouw evenement in Rhoon om er een topfeest van te maken!

Trouwen in Rhoon

Natuurlijk denk je hierbij gelijk aan het kasteel van Rhoon of misschien heb je een andere schitterende trouwlocatie in gedachten? Minsten zo belangrijk als de trouwlocatie is de artiest op jullie bruiloft. Wil je een band gaan boeken? Of toch liever een bruiloft DJ?

Misschien is de zingende DJ wel het alternatief tijdens jullie trouwfeest in Rhoon. De zanger en DJ in 1 kan zorgen voor uniek entertainment! Alle gasten zullen zeer verrast zijn wanneer de bruiloft DJ opeens achter zijn dj-booth vandaan springt om sfeervolle liedjes tussen het publiek te gaan zingen!

Beleef deze bruiloft DJ in 5 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page