Skip links

Zanger en DJ boeken Rijswijk

Zanger boeken Rijswijk

Onze allround dj en zanger in 1, de zingende DJ uit de buurt van Rijswijk, is in staat is om alle soorten muziekstijlen te draaien (en te zingen!). Denk hierbij aan Nederlandstalig, dance classics, zomerse muziek of juist apres ski!  Dit betekent niet alleen dat ze veel soorten muziek bij zich hebben, maar ook dat ze kennis hebben van de soorten muziek. Die kennis is belangrijk om te weten wat de populaire nummers zijn in ieder genre en belangrijk om ze goed mogelijk te kunnen over mixen.

Ook kan het bij veel feesten (vooral bruiloften) gewenst zijn om veel soorten muziek voorbij te laten komen. Denk aan de verschillende gasten op je feest. Misschien wel van kind tot oma. Allemaal vinden ze iets anders leuk. De zingende bruiloft DJ weet dan zowel de uitersten als het midden te vinden. Hierdoor hoort iedereen iets herkenbaars en met de juiste keuzes weet deze bruiloft DJ de muziek te vinden die iedereen leuk vindt.

Bruiloft DJ video

Een avond om nooit te vergeten

Met zijn uitermate professionele, internationaal georiënteerde repertoire zorgt hij voor een optreden waar iedereen nog lang over napraat. Vol gevoel, passie, emotie en klasse.

Een “exclusieve” stem, een rasechte “live” artiest, een hoogstaand repertoire en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Zanger-Entertainer de Zingende DJ. Na zoveel jaar in het vak is de zingende DJ een vaste waarde geworden in de omgeving Rijswijk. Een absolute meerwaarde tijdens jouw evenement. Laat je verrassen door deze artiest die jouw programma een andere dimensie geeft. Gala-events, bedrijfsfeesten, bruiloft, sportclub en andere evenementen, daar scoort ze zingende DJ op zijn best.

zanger dj rijswijkZingende DJ huren uit omgeving Rijswijk

De zingende DJ verzorgt muziek voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten & in openbare gelegenheden.  Geheel in stijl verzorg ik als (Nederlandstalige) zanger en allround DJ verschillende feesten Optredens voor personeelsverenigingen, overheidsinstellingen, sportverenigingen & particulieren, alles is mogelijk!

”Nadat ik meer dan 18 jaar het beroep al doe, weet ik uit ervaring wat er belangrijk is aan het opzetten van een feest, maar vooral hoe ik iedereen op de dansvloer krijg”.

De zingende DJ – zanger, DJ en entertainer voor al uw feesten – bedrijfsfeest, bruiloftsfeest, trouwen, dorpsfeest of gewoon feest – livemuziek & dj – themafeesten met livemuziek, dj en decoratie – feest op maat voor een lucratieve prijs.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem. Zanger boeken uit de omgeving Rijswijk? Kom maar op!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page