Skip links

Zanger en DJ boeken Rotterdam

Zanger boeken Rotterdam

Muziek mag niet ontbreken tijdens jouw feestavond in Rotterdam. Zanger en DJ “de zingende DJ” is allround DJ en teven zanger van het Nederlandstalig en Engelstalige lied.

Met de zingende DJ haal je een avondje top entertainment in huis! Organiseer je binnenkort een feest of evenement in Rotterdam en ben je nog op zoek naar leuk entertainment? Met een grote bühne ervaring is de zingende DJ een ultieme ervaring om mee te maken. Zanger, Feest DJ en Entertainer in één! Shows groot & klein, en altijd aangepast aan jouw speciale wensen.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

zanger dj rotterdamZanger en DJ Rotterdam

Ook voor recepties, diners, een vrijdagmiddagborrel of een bruiloft beschikt de Zanger & DJ in 1 over passende muziek. De juiste achtergrondmuziek, waarbij met gemak een gesprek gevoerd kan worden. Goede muziek en ‘n leuke sfeer, met de lekkerste hits van toen en nu. Tot in de puntjes verzorgd.

Met ruim 18 jaar ervaring is de zingende DJ uitgegroeid tot een veelzijdige artiest. Met een geweldig repertoire van zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers sleept hij keer op keer zijn publiek mee de dansvloer op.

De zingende DJ heeft veel ervaring, goede reviews en met meer dan 150 meeslepende, Nederlandstalige hits in zijn repertoire als zanger, dit is dus de man die je moet inhuren! Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest of evenement in Rotterdam? Hier zit je goed. Als allround DJ en zanger draait en zingt hij alles geheel naar wens. Maar ook zonder instructies weet hij het publiek perfect aan te voelen.  Of je nu zoekt naar een dj /zanger voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest in Rotterdam en omgeving. Graag bespreekt de zingende DJ met jou de mogelijkheden

Bruiloft DJ boeken Rotterdam

Een bruiloft DJ, zanger en een zangeres die uw feest in Rotterdam tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround dj en zanger voor jouw bruiloft of evenement?de zingende DJ is al meer dan 18 jaar een veel gevraagde artiest op bruiloften die op mening trouwfeest heeft opgetreden. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een bruloft, verjaardag of een bedrijfsfeest, Ferry kan iets passendst voor je ten gehore brengen. Entertainer, bruiloft dj en zanger in 1: de Zingende DJ zorgt altijd voor een geweldige bruiloft in Rotterdam.

Bruiloft DJ boeken? Bekijk deze video

dj zanger feyenoord rotterdam

Sportevenementen en clubs

Wist je dat de zingende DJ een veelgevraagde artiest is bij grote voetbalclubs uit Rotterdam zoals Feyenoord en Sparta? Ook was de zingende DJ dit jaar de hoofdact tijdens de afsluiting van het World Port Tournement, een wereldwijd honkbaltoernooi in Rotterdam. Ben jij opzoek naar het juiste entertainment op jouw sportevenement? Denk eens aan de zanger en DJ in 1 kortom, de zingende DJ van Nederland!

dj zanger Sparta Rotterdam

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page