Skip links

Zanger en DJ boeken Scheveningen

Zanger boeken Scheveningen

De zingende DJ draait, zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Van prachtige Nederlandstalige hits tot swingende classics, van sfeervolle achtergrondmuziek tot een spetterend feest om nooit te vergeten.

De zingende DJ is al jaren actief als zanger, entertainer en dj. Op zoek naar nieuwe uitdagingen vindt hij het geweldig om voor een grote mensenmassa te zingen, maar het mag uiteraard ook gewoon klein zijn!

Met een zeer breed zangrepertoire zit er voor iedereen wat bij! Veelal Nederlandstalige meezingers maar ook echte engelstalige evergreens mogen tijdens zijn optreden niet ontbreken.

Als DJ is de zingende DJ helemaal allround te noemen. Alle commerciële muziekstijlen komen in hoog tempo voorbij. Alles is dansbaar/herkenbaar en mee te zingen. Zijn DJ set wordt nog eens extra versterkt door opzwepende presentatie het gehele optreden lang.

Bruiloft DJ

Gaan jullie trouwen op Scheveningen? Van harte gefeliciteerd! Misschien vieren jullie je bruioft wel in een schitterende strandtent / beachclub aan het strand van Scheveningen?
Op jullie bruiloft hoort natuurlijk ook een goede artiest! Maar ga je voor een bruiloft DJ, zanger of toch liever een live band? Misschien is de zingende DJ wel het geschikte alternatief voor jullie bruiloft! De zingende DJ is een allround bruiloft DJ met meer dan 18 jaar ervaring. Verras jullie gasten met deze unieke act als zanger en DJ in 1! Wanneer de sfeer er goed inzit springt hij achter zijn DJ booth vandaan om tussen jullie gasten de gezelligste liedjes te zingen. Dit hebben de gasten op jullie bruiloft nog niet eerder meegemaakt!

Voor livemuziek op uw bruiloft en andere evenementen kies je bij de zingende DJ de muziekstijl die u wilt. Het feest waar jij bepaalt! Maar de zingende DJ heeft gelukkig aan een half woord genoeg zodat jullie de gehele avond niet druk hoeven te maken over het entertainment op jullie trouwfeest.  De zingende DJ is een entertainer met méér dan alleen een goede stem. Hij ontzorgt en zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft op jullie bruiloft!

DJ voor bruiloft nodig? Bekijk deze video

zanger dj scheveningenDj en zanger huren op Scheveningen

Op zoek naar een zanger of zingende dj en kom je uit de buurt van Scheveningen? Zoek je een Nederlandstalige volkszanger die meezingers zingt? Want een professionele zangstem doet meer voor jouw event. Voor jouw event, bruiloft of jubileumfeest kun je hem inhuren! Voor elke aangelegenheid kan je de zingende DJ boeken. Ook wanneer je gaat trouwen, dan wil je vanzelfsprekend jullie speciale dag afsluiten met een topfeest.

Maar wie moet je daarvoor inhuren? Een band, soloartiest of een dj? De zingende DJ is de ideale combinatie! Met meer dan 150 liedjes is ieder optreden uniek. Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. De zingende DJ zingt de bekende Nederlandstalige covers die iedereen mee kan zingen. Ook echte Engelstalige klassiekers mogen niet ontbreken!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page