Skip links

Zanger en DJ boeken Spijkenisse

Zanger boeken Spijkenisse

Je kent vast ze vast wel…van die Nederlandstalige nummers die iedereen kan meezingen? De zingende DJ zingt deze vrijwel allemaal en staat daarom garant voor één groot feest in Spijkenisse! De combinatie met zijn draaikunsten als Allround DJ maken het feest compleet en is zeer geschikt voor jouw verjaardagsfeest of bruiloft in Spijkenisse!

Op deze website kunnen jullie zelf ervaren wat een dj en zanger voor jullie feest of bruiloft in Spijkenisse kan betekenen. In een gesprek vooraf kunnen we alle wensen en mogelijkheden met jullie bespreken, zodat jullie precies weten hoe jullie feest eruit kan komen te zien met de bruiloft dj van Rotterdam en omstreken, de zingende DJ.

Ben je op zoek naar een dj/entertainer en wil je er graag een zanger bij? De zingende DJ biedt alles in één, inclusief licht en geluid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De ervaring die de zingende DJ de afgelopen 18 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op velen feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest! Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

Ps. Wist je dat de zingende DJ regelmatig te vinden is als entertainer bij de voetbalvereniging van Spijkenisse?!

Bijzonder geschikt voor:

  • Bruiloften;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Verjaardagen;
  • Kermissen/schuttersfeesten;
  • Themafeesten;
  • (Sport)verenigingsfeesten.

Bruiloft DJ

Je gaat trouwen en wil een feest dat knalt? Boek dan nu deze bruiloft DJ en zanger in 1. De zingende DJ heeft al jarenlang ervaring met bruiloften en partijen. Vele bruidsparen zijn al de revue gepasseerd en hij hoopt ook voor jouw bruiloft te mogen zingen!

Bruiloft DJ boeken? Bekijk deze video!

Zingende DJ Spijkenisse

zanger dj spijkenisseHij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. De zingende DJ zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, dit is de uitkomst voor jouw feest in Spijkenisse. Op de website kan je eenvoudig zien of de zingende DJ nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. De zingende DJ zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Spijkenisse.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page