Skip links

Zanger en DJ boeken Vlaardingen

Zanger boeken Vlaardingen

De prijs/kwaliteitsverhouding maakt het voor jou als organisator zeer aantrekkelijk de zingende DJ te contracteren voor een evenement in Vlaardingen. Denk bijvoorbeeld aan een festival, thema-avonden en andere evenementen. Hollandse avond of oktoberfest? Alles is mogelijk! Informeer geheel vrijblijvend bij de zingende DJ naar de mogelijkheden voor jouw feest in Vlaardingen.

Bruiloft DJ in Vlaardingen

Gaan jullie binnenkort trouwen in Vlaardingen? Van harte gefeliciteerd!
Of het nu gaat om een trouwfeest, een 25 of 50-jarige bruiloft, bij de zingende DJ ben je aan het juiste adres als het gaat om entertainment voor jong en oud. Het enorme muziekarchief, waarin alles mogelijk en bespreekbaar is, het enthousiasme en de totale performance zorgen ervoor dat ook jouw feest een knalfeest wordt waar nog lang over gesproken zal worden.  Uniek aan de act van de zingende DJ is dat hij dus niet alleen bruiloft DJ is maar ook zanger! Deze vorm van entertainment zal jullie gasten op de bruiloft zeer aangenaam verassen.

De zingende DJ is zeer ervaren op het gebied van bruiloft entertainment. Menig gelukkig getrouwd stel gingen jullie al voor! Mag de zingende DJ ook bijdragen aan jullie mooiste dag?

Trouwen in Vlaardingen? Bekijk deze video

zanger dj vlaardingenZanger huren Bedrijfsfeest

Heb je als bedrijf iets te vieren? Een jubileum of een bedrijfsfeest voor jouw medewerkers? De zingende DJ zal ook dit feest onvergetelijk maken.

Zingende dj boeken? Stel je zich eens voor: je wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wil je ook nog een gezellige zanger op jouw feest.

Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De zingende kan het namelijk allebei! Tijdens het draaien weet hijhet publiek te verrassen door achter zijn dj booth vandaan te springen en tussen jouw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling!

Hemels Hollands Festival Vlaardingen

De zingende DJ gaf afgelopen zomer een spetterend optreden tijdens een groot festival aan de surfplan in Vlaardingen; Hemels Hollands. Dit is 1 van de grootste Nederlandstalige festivals die omgeving Rotterdam / Den haag rijk is. Voorafgaande het spectaculaire Heaven Outdoor is Hemels Hollands een zeer professioneel maar bovenal gezellig Hollands festival. De zingende DJ trad hier de gehele avond op als DJ, zanger en presentator. Zo had hij de eer om het podium te delen met Django Wagner, John West, Dries Roelvink, Quido van de Graaf, Mart Hoogkamer en Danny Froger. Ben jij ook opzoek naar de perfectie feestact voor een festival? Denk eens aan de zingende DJ!

De zingende DJ op Hemels Hollands in Vlaardingen

Zingende dj huren omgeving Vlaardingen

Of je nu met 50 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Neem een voorproefje! Bekijk de act’s, filmpjes en mogelijkheden van de zingende DJ op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Vlaardingen:

  • 2,4 uur of langer (tegen meerprijs) een vet FEEST;
  • Waar voor uw geld;
  • Gegarandeerd feest;
  • Jouw gasten gaan happy naar huis.
  • Uniek entertainment, veras jouw gasten met een zanger en DJ in 1!

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page