Skip links

Zanger en DJ boeken Zoetermeer

Zanger boeken Zoetermeer

Zanger en DJ in 1, de Zingende DJ uit de omgeving van Zoetermeer is een uitstekend voordelig / goedkoop / betaalbaar alternatief om in plaats van een live band te boeken/ huren voor jouw Bruiloft/ trouwfeest, evenement, bedrijfsfeest, feestje of gewoon gezellige avond in Zoetermeer.

De zingende DJ combineert het opzwepend allround plaatjes draaien met live zangoptredens.  Voordeel hiervan is dat hij naast zijn brede zangrepertoire van Nederlandstalige maar ook Engelstalige muziek kan aanvullen met verzoekjes. De zingende DJ is gespecialiseerd in Nederlandstalige muziek maar is zeer allround en draait de leukste dansbare muziek van alle tijden. Diverse commerciële muziekstijlen worden vlekkeloos aan elkaar gemixt en afgewisseld met opzwepende presentatie.

Denk hierbij ook aan top40, zomerhits, jaren 60-00’s, dance, Apres Ski en nog veel meer!

”Bij al mijn optredens hoort een stukje entertainment, verwacht hierbij ook de nodige humor en interactie tussendoor.  Het is dus niet zo dat ik even mijn liedjes kom zingen en “dat was het dan…” Het leukste vind ik nog om het publiek bij mijn optredens te betrekken; één voor het publiek, twee voor de show…”

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zanger huren

Heb je een feest, bruiloft, verjaardag of personeelsfeest in de omgeving van Zoetermeer? En je zoekt daarvoor een zanger? Dan bent je bij de zingende DJ aan het goede adres!

De zingende DJ is te boeken inclusief drive in show (licht en geluid) waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de technische details.

Ieder feest, feestje, bruiloft, verjaardag of personeelsfeest is anders. Daarom overleggen we graag van tevoren wat je verwacht en daar houdt de zingende DJ met zijn repertoirekeuze rekening mee. Hij heeft een zeer breed repertoire met veel Nederlandstalig en bekende (Engelstalige) Evergreens. Als DJ is hij zeer allround en dus multi inzetbaar voor talloze evenementen.

zanger dj zoetermeerZanger en dj huren Zoetermeer

Voor jong en oud , voor ieder wat wils, met hits van toen, maar ook van nu, gewoon gezellig, of toch meer Dance classics, Nederlandstalige (feest) muziek, Zomerse dansbare hits of lekker alles door elkaar? Alles is mogelijk!

DJ inhuren in Zoetermeer? Als je voor de zingende DJ kiest, dan kan ik je garanderen dat je vrijwel de perfecte keuze gemaakt hebt. Een DJ inhuren voor jouw bruiloft of jouw personeelsfeest in Zoetermeer of omgeving?

Het zangrepertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere andere hits van Nederlandse artiesten. Maar ook veel Engelstalige evergreens komen voorbij zoals Elvis Presley, Beatles, Tom Jones en nog veel meer!

De zingende DJ is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als combinatie zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (grootse) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Misschien ook wel binnenkort op uw feest! Check direct of de zingende DJ nog beschikbaar is op uw feestdatum en ontvang direct zijn prijs en beschikbaarheid.

Bruiloft DJ Zoetermeerbruiloft dj zoetermeer

Een bruiloft DJ in Zoetermeer nodig? Of toch liever een live band op je bruiloft? Wellicht is de zingende DJ wel het perfecte alternatief voor jullie trouwfeest in Zoetermeer! De combinatie van een allround bruiloft DJ en een zanger is zeer uniek te noemen! Verras jullie avondgasten met het unieke entertainment van de zingende DJ! Bespaar op een 2e artiest of een meerkoppige bruiloft band, de zingende DJ is alles wat jullie nodig hebben voor een geslaagd feest!

De zingende DJ heeft ruim 18 jaar ervaring als bruiloft DJ en verzorgt tientallen trouwfeesten per jaar.

Nergens is het publiek zo gemêleerd als op een bruiloft! Er zijn gasten van alle leeftijden en dat vraagt om een zeer diverse muziekkeuze. Je vrienden willen immers andere muziek horen dan je neefje of oma. De kunst is om hier de perfecte balans in te vinden zodat iedereen het naar zijn zin heeft.
Laat de mooiste dag van jullie leven niet verpesten door een bruiloft DJ met de weinig ervaring, inzicht of muzikaal talent! Ga voor de ervaring van de zingende DJ zodat jullie over het entertainment de hele avond geen zorgen hoeven te maken!

Voorafgaande de grote dag is er een prettig kennismakingsgesprek waarbij jullie al jullie wensen zoals muziekvoorkeur en openingsdans kenbaar kunnen maken. De zingende DJ heeft aan een half woord genoeg en maakt van jullie bruiloft er 1 om nooit te vergeten!

Bruiloft DJ inhuren? Bekijk deze video

Boekingskantoor Zoetermeer

boekingskantoor zoetermeer artiesten bureauVoor jullie feest in Zoetermeer boek je toch ook het liefste jullie gewenste artiest bij een boekingskantoor, artiestenbureau of evenementenorganisator uit Zoetermeer? Die weet wat er speelt, kent de locaties, de locals en misschien jullie ook wel! De zingende DJ is exclusief te boeken bij het boekingskantoor van Zoetermeer namelijk; Timeless Events.

Naast de zingende DJ zijn er ook vele andere goede artiesten te boeken. Zoals bijvoorbeeld de Funky Piano’s dat al jarenlang 1 van de meest geboekte acts is van Zoetermeer en omgeving.

Timeless Events verzorgd al jaren grote evenementen in Zoetermeer zoals bijvoorbeeld in de Silverdome. Ook worden vele andere feesten, bruiloften en andere evenementen uit Zoetermeer en omgeving aan hen toevertrouwd.

Ben je benieuwd wat dit evenementenbureau en de zingende DJ voor jouw feest kunnen betekenen? Neem direct vrijblijvend contact op.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page