Skip links

Zanger en DJ huren Barendrecht

Zanger boeken Barendrecht

Uw bruiloft in de omgeving Barendrecht moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden! U wilt niets aan het toeval over laten. Bent u dus op zoek naar een zanger en wilt u die boeken?

Als ervaren bruiloft zanger en dj zorgt de zingende DJ voor de juiste sfeer en zet de perfecte show neer!

Je wilt dat je feest onvergetelijk wordt. Met de zingende DJ als professionele zanger geef je je gasten een avond waar iedereen nog lang van nageniet. De zingende DJ zingt verschillende Nederlandse en Engelstalige hits en heeft een uitgebreid repertoire (meer dan 150 liedjes). Ga je ervoor en boek je deze zanger en DJ in 1?  Dan ben je verzekerd van een complete super gezellige avond in Barendrecht waar iedereen zich kostelijk amuseert.

Bruiloft DJ nodig? Dit is de zingende DJ!

zanger dj barendrechtDJ met zang

Bij de zingende DJ boek je  een compleet programma, bijvoorbeeld 4 uur non-stop Zingen en Draaien. De zingende DJ zingt zowel Nederlands als Engelstalig. Alle denkbare genre muziek zijn aanwezig. Wil je dus echt een leuke artiest in Barendrecht boeken? Voor iedere locatie en voor elk publiek is deze zanger en DJ de feestmaker. Hij komt graag op jouw evenement zingen in Barendrecht.

Zowel op bruiloften en partijen, bedrijfsfeesten, jubileums, diner shows, feestjes, buurtfeesten op grotere podia ’s of in de kroeg voor (grootse) privé feesten, het is overal en altijd een topfeest met deze entertainer.

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien je besluit om de zingende DJ uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. De zingende DJ heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Of je nu met 50 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

Bedrijfsfeest in Barendrecht

Deze act is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op jouw bedrijfsfeest in Barendrecht! Repertoire, geluidsniveau en andere details van het bedrijfsfeest zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor het feest. De zingende DJ weet met zijn muziekkeuze,representatie,zang,humor de hele zaal voor zich te winnen en een te gekke sfeer te creëren! Collega’s leren elkaar van een hele andere kant kennen wanneer de zingende DJ ze in zijn greep heeft op de dansvloer.

Vragen om een zanger of DJ in te huren uit de omgeving Barendrecht? Neem vrijblijvend contact op!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page