Skip links

Zanger en DJ huren Berkel en Rodenrijs

Zanger boeken Berkel en Rodenrijs

Een zanger boeken voor jouw zakelijke evenement in de omgeving Berkel en Rodenrijs? De zingende DJ is jouw harmonieuze zanger en DJ en is eenvoudig via zijn website te boeken. Wil je de zingende DJ inhuren voor muzikale begeleiding van jouw feest? Want een professionele zangstem doet meer voor jouw event in Berkel en Rodenrijs, en daar is de Zingende DJ voor.

Dj en zanger boeken voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of evenement? De zingende DJ biedt je een originele act door een DJ te combineren met zang. Je kunt zelf het merendeel van de Nederlandse liedjes zelf bepalen. Nederlandse muziek met de echte Nederlandstalige klassiekers, dat is een garantie voor een spectaculaire avond waar nog dagen over gepraat zal worden. Maar ook echte Engelstalige Evergreens mogen niet ontbreken tijdens een optreden van de zanger. Kortom er is genoeg ruimte om jouw eigen wensen door te geven bij deze DJ met zang. Een DJ met zang is erg leuk om te boeken op jouw bruiloft of als openingsact, zo heb je én een dj én een zanger in een die live komt performen op jouw feest in Berkel en Rodenrijs.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Dj en zanger huren voor jouw bedrijfsfeest, event of bruiloft

Met de combinatie dj en Zang krijgt de zingende DJ gegarandeerd iedereen op de dansvloer. Een leuke sfeer wordt meteen gezet zodra deze DJ erbij gaat zingen. Deze combinatie zorgt keer op keer voor een spetterend optreden. Het is natuurlijk hartstikke leuk als een zingende dj live mee kan zingen terwijl hij aan het draaien is. Maar hij doet meer! Dmv orkestbanden en een draadloze microfoon springt hij achter zijn dj booth vandaan om tussen het publiek de gezelligste liedjes te gaan zingen! Heb je vragen over de mogelijkheden en wil je weten welke stijl het beste past bij jouw evenement? De zingende DJ helpt je graag om passend advies te geven en jouw vragen te beantwoorden.

Bruiloft DJ boeken? Bekijk deze video

zanger dj berkel en rodenrijsZingende DJ Berkel en Rodenrijs

Hij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. De zingende DJ zingt de bekende Nederlandstalige covers, en de leukste Engelstalige hits voor op de dansvloer.

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt,  De zingende DJ is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of de zingende DJ nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. De zanger en DJ in 1 zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Berkel en Rodenrijs.

Het feest gaat los! De zingende DJ zorgt er hoogstpersoonlijk wel voor dat niemand meer stil kan blijven staan. Met geweldige dansmuziek, gecombineerd met Hollandse trots, zorgt hij voor een onvergetelijke avond op jouw evenement. 2 of 4 uur lang non-stop entertainment! Vragen? Neem dan contact op. We vertellen er graag alles over!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page