Skip links

Zanger en dj huren Capelle aan den IJssel

Zanger boeken Capelle aan den IJssel

Je bent op zoek naar een (Nederlandstalige) zanger voor jouw feest in Capelle aan den IJssel. Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt de zingende DJ de muzikale zang voor jouw gelegenheid. En raad eens? De zingende DJ is zanger en dj in één. Wil jij weten of de zingende DJ nog beschikbaar is voor jouw feest? Benieuwd naar de gage van deze zanger/DJ  en de vele mogelijkheden op jouw evenement?

Zanger boeken voor jouw feest, verjaardag of bruiloft?  De zingende DJ regelt voor jou de beste Nederlandse hits, waar ieder zich wel iets van herinnert en voluit kan meezingen op zijn uitgebreide repertoire. Maar ook vele bekende Engelstalige evergreens komen tijdens zijn optreden voorbij. Wil jij weten of de DJ met zang nog beschikbaar is voor jouw feest? Benieuwd naar de gage van De zjngende DJ en de vele mogelijkheden op jouw evenement? Neem dan nu contact op.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

zanger dj capelle aan den IjsselAllround zanger huren & feest dj boeken

Met ruim 18 jaar ervaring op de bühne is de zingende dj uitgegroeid tot een veelzijdige artiest. Met een geweldig repertoire in Nederlandstalige meezingers en echte Evergreens sleept hij keer op keer zijn publiek mee van Andre Hazes tot en met Elvis Presley. De zingende DJ maakt van elk bedrijfsfeest, bruiloft of festival in Capelle aan den IJssel een topfeest!

Wanneer je voor jouw bruiloft een artiest zoekt of voor op de achtergrond van uw borrel, dan kun je De Zingende DJ – zanger en DJ in 1 inhuren. Wil jij voor jouw feest in Capelle aan den Ijssen een allround DJ die van alles door elkaar draait maar er ook nog eens bij zingt? De zingende DJ regelt het repertoire, uiteraard op basis van jouw wensen en eisen tijdens zo’n feest. Door zijn uitgebreide ervaring is hij wel een tikkeltje eigenwijs, want aan alleen een luisterend oor heb je vrij weinig. Als hij jou kan adviseren – met als doel voor een spectaculaire avond – dan doet hij dat.

De zingende DJ is een betaalbare Nederlandse zanger en DJ in 1 in de omgeving Capelle aan den IJssel. Deze zanger/ dj treedt al vele jaren op, op diverse podia. Hij heeft op menig dorpsfeest/ evenement en bruiloft/ partij/ feest gestaan.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem.

Bruiloft DJ in Capelle aan den Ijssel

bruiloft dj capelle aan den ijsselGaan jullie trouwen en komen jullie uit Capelle aan den Ijssel? Van harte gefeliciteerd! Zijn jullie er al uit wat voor artiest er op jullie trouwfeest mag gaan optreden? Een bruiloft DJ, een live band of toch liever een zanger? Wellicht is de zingende DJ de ideale oplossing voor jullie trouwfeest! Een allround bruiloft DJ en feestzanger in 1!

Deze unieke combinatie vind je niet snel en wordt uitsluitend op deze wijze aangeboden door de zingende DJ van Nederland.  Met meer dan 18 jaar ervaring en tientallen bruiloften per jaar hoeven jullie je absoluut geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze bruiloft DJ! In een prettig voorgesprek kunnen jullie alle wensen kenbaar maken en de zingende DJ speelt hier perfect op in en vult deze naadloos aan. Zoek niet langer naar een artiest voor jullie feest in Capelle aan den Ijssel maar boek direct de zingende DJ!

Bruiloft DJ boeken? Bekijk deze video

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page