Skip links

Zanger en DJ in 1

Zanger en DJ in 1

Wat ga je nou doen? Een DJ, een band of toch een zanger? Een lastige keuze. Maar, door jarenlange ervaring heeft de zingende DJ zich weten te profileren als zanger en DJ in 1.  De zingende DJ heeft op vele bedrijfsfeesten, festivals en trouwerijen in het land opgetreden. De professionaliteit en kwaliteit die hij uitstraalt heeft ervoor gezorgd dat diverse bedrijven de muzikale invulling van hun bedrijfsfeest aan hem hebben toevertrouwd.

De ervaring die de Zingende DJ in de afgelopen jaren heeft opgebouwd maakt dat het feest dat je wilt geven een succes wordt. Met een groot repertoire, een professionele (maar ook gezellige) dj en jaren aan ervaring is dit écht een geschikte act voor jouw feest. Voor ieder wat wils!

De Zingende DJ verzorgt de complete avond. De live gezongen Nederlandstalige hits worden afgewisseld met zijn act als presenterende feest dj. Deze act als zanger en dj in 1 is zeer uniek in Nederland.

Met inmiddels ruim 18 jaar ervaring heeft de Zingende DJ het vertrouwen gekregen van vele opdrachtgevers. Door het groot aantal optredens dat de zanger en DJ in 1 heeft verzorgd heeft hij niet alleen een koffer vol muziek, maar ook een schat aan ervaring weten op te bouwen.

Het aanvoelen van de sfeer en daarop kunnen anticiperen is waar hij ervaringsdeskundigen in is.

Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

Zanger en DJ in 1 boeken

Dat als je een DJ inhuurt weet je vaak wel dat het goed komt met de sfeer. Insgelijks bij een Nederlandstalige volkszanger. Maar wat dacht je van de combinatie van een zanger en dj in één? De zingende DJ is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties. Het is mogelijk dat er bij het boeken afspraken worden gemaakt over de muziekkeuze. Ook is dit prima toe te vertrouwen aan de jarenlange ervaring van deze zanger en Feestdj. Ook is het verstandig om bij het boeken goed rekening te houden met de duur van de avond. Vragen? Neem dan contactop. Hij komt graag naar jouw evenement om er een topfeest van te maken!

De zingende DJ zingt dus ook voor onder andere een verjaardag of huwelijk. Of het nu gaat om een ​​kleine intieme bruiloft of een groot evenement, De zingende DJ liefde voor het optreden betekent altijd dat hij bezorgt, wat hij moet bezorgen, namelijk een spectaculaire avond voor iedereen die op dat moment op het evenement aanwezig is.

Bespaar geld met de zanger en DJ in één!

blankDe zingende DJ is zanger en DJ in één en is dus eigenlijk 2 voor de prijs van 1!

Wanneer je en een DJ en een volkszanger moet inhuren ben ja natuurlijk veel meer geld kwijt. Daarnaast is er vaak de huur van (dubbele) apparatuur en kunnen er stiltes vallen tussen 2 artiesten door.

Een goedkope en efficiënte oplossing is dus te kiezen voor deze artiest die beide vormen van entertainment perfect beheerst en als geen ander in Nederland weet te combineren. Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen tussen een zanger en een DJ, kies voor de Zingende DJ van Nederland!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page