Skip links

Zanger huren Hellevoetsluis

Zanger boeken Hellevoetsluis

Wil je een zanger boeken in Hellevoetsluis? De zingende DJ is zanger en DJ in 1! Uniek entertainment voor jouw feest in Hellevoetsluis. Als zanger heeft de zingende DJ een zeer breed repertoire. Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten. Ook zingt de Zingende DJ Engelstalige evergreens zoals Tom Jones, Elvis Presley, Queen, Lee towers, Beatles en nog veel meer!

Naast zanger is de zingende DJ natuurlijk ook DJ! En niet zomaar 1! Geen stille plaatjes draaier maar een presenterende allround DJ die van alle markten thuis is. Zeer geschikt wanneer je wilt dat jouw feest in Hellevoetsluis ook een echt FEEST moet worden!

De zingende DJ is al jarenlang 1 van de meest geboekte artiesten in Hellevoetsluis en de rest van de omgeving op Voorne-Putten.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

zanger bruiloft dj HellevoetsluisZanger en dj huren Hellevoetsluis

De stem is misschien wel het meest bijzondere muziekinstrument. Een professionele zanger of zangeres weet altijd het hart van een luisteraar te raken. Dat is de reden waarom mensen zo graag naar muziek luisteren of een optreden bezoeken. Organiseer jij binnenkort een evenement in Hellevoetsluis en wil je hiervoor een zanger boeken of zangeres huren? Daarmee geef je je evenement karakter, ongeacht hoe jouw evenement eruitziet en kies je voor iemand die op een perfecte manier een bepaalde boodschap weet te vertolken.

Dit kan bijvoorbeeld op een bruiloft zijn, maar ook een festival of bedrijfsfeest behoort tot de mogelijkheden. Wil je van jouw event een feest maken?

Bruiloft DJ in Hellevoetsluis

Komen jullie uit Hellevoetsluis en gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Naast de grote dag is het trouwfeest natuurlijk de klap op de vuurpijl van deze bijzondere dag. Muziek is zeer grote bepalende factor tijdens een bruiloft. Wil je een bruiloft DJ of toch liever een band op jullie trouwfeest? De zingende DJ zou weleens het geschikte alternatief kunnen zijn op jullie huwelijksfeest. Een bruiloft DJ die er ook bij zingt, dat is uniek entertainment! Verras jullie gasten met de bijzondere act van de zingende DJ. Na de openingsdans zorgt hij er als ervaren allround bruiloft DJ  ervoor dat de dansvloer gevuld blijft!  Wanneer de stemming er echt goed in zit, springt hij achter zijn dj Booth vandaan om tussen het publiek de gezelligste liedjes LIVE te zingen! Dit heeft men nog nooit gemaakt, jullie bruiloft wordt zo een gigantisch trouwfeest!

Trouwlocatie Hellevoetsluis

De meest geboekte trouwlocatie in Hellevoetsluis is Partycentrum Ri-Jo. Hier is de zingende DJ al jarenlang de meest geboekte artiesten tijdens bruiloften, feesten en partijen!

Trouwen in Hellevoetsluis? Bekijk deze video

Zingende DJ

De zingende DJ heeft al meer dan 18 jaar ervaring en is dus zanger en DJ in ééñ. Met zijn uitgebreide repertoire, vooral Nederlandstalige hits, ben je verzekerd van een spectaculair evenement. Daarmee verzeker jij jezelf van een indrukwekkend optreden, wat voor evenement je ook organiseert.

De act van de zingende DJ is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. Vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Hellevoetsluis? Neem vrijblijvend contact op!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page