Skip links

Zanger huren Hoek van Holland

Zanger huren Hoek van Holland

Zanger en DJ ; de zingende DJ is de artiest voor op jouw feest, want de zingende DJ is de zanger die jouw feest onvergetelijk gaan maken,  zodra deze DJ en Nederlandstalige zanger begint aan zijn optreden, staat binnen luttele seconden de tent al op z’n kop.

 

Want de gezellige Hollandse feest hits die hij ten gehore brengt, werkt voor alle gasten heel aanstekelijk om gelijk in de polonaise mee te doen. De zingende DJtreedt graag op in Hoek van Holland, zingt uit volle borst zijn Nederlandstalige hits als André Hazes, maar ook bijv. liedjes van Tom Jones of Elvis Presley. Omdat zijn feestact behoorlijk uniek is, is hij al jaren een veel geboekte en populaire feestartiest in de omgeving van Hoek van Holland.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zingende dj huren in de omgeving  van Hoek van Holland

Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Binnenkort een feest of bruilfot in bijv. een strandtent/beachclub in Hoek van Holland? Neem een voorproefje! Bekijk de act’s, filmpjes en mogelijkheden van de zingende DJ op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Hoek van Holland:

 • 4 uur of langer (tegen meerprijs) een vet FEEST;
 • Ideaal als Bruiloft DJ!
 • Waar voor uw geld;
 • Gegarandeerd feest;
 • Jouw gasten gaan happy naar huis.
 • Unieke combinatie van DJ en zanger
 • Te boeken inclusief drive in show (licht en geluid)

Bruiloft in Hoek van Holland? Bekijk deze video

zanger dj hoek van hollandFeestzanger en dj huren Hoek van Holland

Allround zanger/feestzanger de zingende DJ, een ras live artiest, is jouw zanger voor elk feest, bruiloft of ander evenement. De zingende DJ is een van die zangers die gevarieerd kan zingen en zodoende een heerlijk feestavond verzorgd voor een betaalbare prijs. Bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, strandfeest, sportvereniging, dorpsfeest of andere party, de zingende DJ is altijd een goed idee!

 

 • Dj en zanger in 1!
 • Uniek entertainment door combinatie van zanger en DJ met opzwepend presentatie
 • Bespaar kosten van 2 artiesten je hebt alleen de zingende DJ nodig!
 • Te boeken inclusief drive in show (licht en geluid)

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Indien je besluit om de zingende DJ uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit.

 

Hij knalt tijdens elk optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. De zingende DJ heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk.

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

 

Deze act is ook goed in te zetten voor bedrijfsfeesten. Aangezien het woord het al zegt, mag het absoluut geen saaie boel worden op bedrijfsfeesten. Repertoire, geluidsniveau en evenementdetails zijn altijd bespreekbaar en worden naadloos aangepast op jouw wensen voor jouw feest. Vragen om een zanger in te huren uit de omgeving Hoek van Holland? Neem vrijblijvend contact op!

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Return to top of page