Skip links

Zanger huren Monster

Zanger huren Monster

Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien je besluit om de zingende DJ uit te nodigen dan kies je voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. Je kunt de zingende DJ voor een optreden of voor een avondvullend programma boeken. Hij knalt tijdens elke optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. De zingende DJ heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op jouw wensen van uw feest of evenement.  Nederlandstalige hits, dance classics, top40, zomerse klanken of juist Apres Ski….Deze DJ met zang draait zijn hand nergens voor om!

Beleef de zignende DJ in 2 minuten

Zingende dj huren omgeving Monsterblank

Of je nu met 20 gasten bent of met 2500, alles is mogelijk. Neem een voorproefje! Bekijk de act,, filmpjes en mogelijkheden van de zingende DJ op deze website, en neem gerust vrijblijvend contact op. Een graag geziene zanger die graag optreedt in Monster:

 • Non Stop entertainment
 • Ideaal als Bruiloft DJ!
 • Waar voor uw geld;
 • Gegarandeerd feest;
 • Jouw gasten gaan happy naar huis.
 • Unieke combinatie van DJ en zanger
 • Te boeken inclusief drive in show (licht en geluid)

Bruiloft DJ huren in Monster? Bekijk deze video!

Zanger & dj huren Monster

Een goede bruiloft dj uitzoeken voor jullie bruiloft in Monster kan een hele klus zijn en veel stress opleveren, de openingsdans, een volle dansvloer, inspelen op de sfeer, voorbereid zijn op eventuele stukjes/sketches, muzikale wensen van het bruidspaar, de beste hits, het zijn allemaal dingen waar een goede dj rekening mee moet houden. De sfeervolle bruiloft of evenement met ervaren dj (18 jaar ervaring) maakt jullie bruiloft compleet. De zingende DJ speelt in op de sfeer en heeft naar wens interactie met jullie en de gasten.

Een DJ op jullie evenement is helemaal van deze tijd, het grote voordeel vande zingende DJ is dat hij DJ en zanger in één is. Hebben jullie speciale wensen voor de bruiloft? Bijvoorbeeld een speciaal voor gemixte openingsdans? Het mag en kan allemaal. Van Hollandse volkszanger tot DJ, de zingende DJ staat voor jullie klaar. Vragen over een zanger in te huren uit de omgeving Monster? Neem vrijblijvend contact op!

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Return to top of page