Skip links

Zanger huren Naaldwijk

Zanger huren in Naaldwijk

Zanger de Zingende DJ zingt al meer dan 18 jaar. Als ervaren zanger en DJ heeft hij meerdere evenementen in de omgeving Naaldwijk al op zijn naam staan. Door regelmatig nieuwe liedjes in te studeren en zanglessen heeft hij een flink zangrepertoire opgebouwd. Inmiddels zingt de Zingende DJ  ruim 150 bekende covers, zowel Nederlands als Engelstalig. Dit komt perfect van pas op jouw feest in Naaldwijk!

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

De zingende DJ is een gezellige zanger en dj, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als zanger en dj vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of (kleinere) privé feestjes, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

Zingende DJ Naaldwijk

blankHij heeft een geweldige stem, is een gezelligheidsdier en kan een menigte lekker aan het dansen krijgen. de Zingende DJ zingt de bekende Nederlandstalige covers, het leukste Engelstalige en eigen repertoire voor op de dansvloer.

 

Zanger-dj, dj-zanger of zingende dj: hoe je de combinatie ook noemen wilt, de zingende DJ is de uitkomst. Op de website kan je eenvoudig zien of de Zingende DJ nog beschikbaar is voor de door jouw aangewezen dag. De DJ met zang zingt graag voor onder andere privéfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. En dat ook in Naaldwijk.

 

Het feest gaat los! de Zingende DJ zorgt er hoogstpersoonlijk wel voor dat niemand meer stil kan blijven staan. Met geweldige dansmuziek, gecombineerd met Hollandse trots, zorgt hij voor een onvergetelijke avond op jouw evenement met non-stop entertainment!

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page