Skip links

Zanger huren Wateringen

Zanger huren Wateringen

Je wilt een zanger huren voor jouw feest in Wateringen, dan heb je aan de zingende een goede!  Wil je juist een swingend feest of wil de ene helft van je gasten nog lekker kunnen praten maar de andere helft heeft wel zin in dansen?

Inderdaad, zanger en DJ in één. Dat zie je niet vaak, dat hoor je niet vaak. Voor de zingende DJ is deze aparte combinatie inmiddels niet meer dan normaal. De afgelopen jaren verzorgde hij enkele honderden optredens als zanger en DJ in 1. Duizenden gasten van alle leeftijden op bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestjes maakten aangenaam kennis met het entertainment van de zingende DJ. Met een mix van classics en hits in allerlei stijlen, is deze act geschikt voor een breed publiek.

Beleef de zingende DJ in 2 minuten

blankZanger en dj boeken Wateringen

Op jonge leeftijd had de zingende DJ uit het Westland al een grote passie voor muziek. Met name Nederlandstalige muziek. Kortom…Het is altijd feest als de zingende DJ is geweest! Hij verzorgt met veel plezier leuke optreden op een bruiloft, kermis, tijdens de carnaval of andere feestgelegenheden.

”Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat”.

De Zingende DJ is een betaalbare allround muzikant. Het alternatief voor een grote en kostbare meerkoppige showband.

Deze zanger/ dj treedt al vele jaren op, op diverse podia in heel de omgeving Wateringen. Hij heeft op menig dorpsfeest/ evenement en bruiloft/ partij/ feest gestaan.

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is. Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem.

Bruiloft DJ in Wateringen boeken?

Wanneer je opzoek bent naar een bruiloft DJ in de omgeving van Wateringen kom je al snel uit bij de zingende DJ. Dit deze DJ en zanger in 1 heeft ruime ervaring met bruiloftfeesten. De zingende DJ is geen saaie plaatjesdraaier maar een opzwepende en entertainende DJ die er nog bij kan zingen ook! Verras jullie gasten met deze unieke entertainer.  Vooraf jullie trouwfeest wordt ruimschoots de tijd voor jullie genomen om alle muzikale details door te spreken. Wil jij weten of de zingende DJ ook die ideale oplossing is voor jullie bruiloft? Bekijk onderstaande video van de meest geboekte bruiloft DJ in de regio.

Bruiloft DJ Wateringen VIdeo

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page