Skip links

Zanger

Zanger boeken voor feestje

Een zanger met zijn brede repertoire nodig voor uw feestje? De zingende DJ zingt van Hazes tot Elvis en vele anderen.  Met de juiste looks, uitstraling en zangkwaliteiten is dit de entertainer die u zoekt. Met als thuisbasis ‘s-Gravenzande in het Westland staat de Zingende DJ met 1 been in de klei en met de andere midden in de glitter & glamour van de showbusiness. Laat deze zanger en DJ in 1 uw evenement leiden door zijn vele jaren ervaring als entertainer.

Zanger inhuren voor uw feest

Een DJ, zanger of een zangeres kan uw feest tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround dj en zanger voor jouw bruiloft ,feest of evenement? De zingende DJ is al meer dan 18 jaar een veel gevraagde artiest in binnen-en-buitenland. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsfeest, de zingende DJ kan iedere feest op maat voor je verzorgen. Entertainer, DJ en zanger de zingende DJ zorgt altijd voor de juiste sfeer op jouw feest.

Beleef de Zingende DJ in 2 minuten

Zanger en DJ huren uit het Westland

Afkomstig uit het Westland wordt de zingende DJ veel geboekt in plaatsen als Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen en bijvoorbeeld Maasdijk. Maar natuurlijk is De zingende DJ in heel Nederland te boeken!

De zingende DJ draait voor ieder wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, lekker zomers, disco, Nederlandstalige (feest) muziek en andere onvergetelijke hits.
De zingende DJ mixt het allemaal aan elkaar afgewisseld met opzwepende presentatie. Geen stille plaatjesdraaier maar entertainment van de bovenste plank, dit is de DJ die u zoekt!

Uniek aan de zingende DJ is dat u hem niet alleen als dj maar ook als zanger kan inhuren! Kies voor de veelgevraagde combinatie van dit moment; zingende DJ!

Nederlandstalige Zanger boeken

Nederlandstalige zanger voor feestAls je voor de zingende DJ kiest, dan kan ik je garanderen dat je de perfecte keuze gemaakt hebt. Een artiest boeken voor jouw personeelsfeest of ander evenement?

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandse hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Wolter Kroes, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger en nog vele andere Nederlandse artiesten.

De zingende DJ is een gezellige zanger en DJ, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als zanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, In de kroeg, of privé feesten, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

    Check direct prijs en beschikbaarheid

    Return to top of page