5/5

Zanger boeken

zanger boeken
EEN LEUKE

Zanger boeken voor een feestje

Een Nederlandstalige zanger boeken met een breed  repertoire op jouw feestje? De Zingende DJ zingt van Hazes tot Elvis en vele anderen. Met de juiste looks, uitstraling en zangkwaliteiten is dit de volkszanger die u zoekt.

Met als thuisbasis ‘s-Gravenzande in het Westland staat De Zingende DJ met 1 been in de klei en met de andere midden in de glitter & glamour van de showbusiness.

Laat deze zanger en DJ in 1 jouw evenement leiden door zijn vele jaren ervaring als volkszanger.

Nederlandstalige Zanger inhuren 

Een DJ, zanger of een zangeres kan uw feest tot een écht feest maken! Op zoek naar een allround DJ en zanger voor jouw bruiloft ,feest of evenement?

De Zingende DJ is al meer dan 20 jaar een veel gevraagde artiest in binnen-en-buitenland. Wat voor livemuziek je ook maar wenst en of het nu gaat om een verjaardag of een bedrijfsfeest, De Zingende DJ kan ieder feest op maat voor je verzorgen. Entertainer, DJ en zanger De Zingende DJ zorgt altijd voor de juiste sfeer op jouw feest.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Boekingen per jaar
0 +
5 sterren reviews

Zanger en DJ uit het Westland

Afkomstig uit het Westland wordt De Zingende DJ veel geboekt als zanger in plaatsen als Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen en bijvoorbeeld Maasdijk. Maar natuurlijk is De Zingende DJ in heel Nederland te boeken!

De Zingende DJ draait voor ieder wat wils, voor jong en oud, met hits van toen, maar ook van nu, lekker zomers, disco, Nederlandstalige (feest) muziek en andere onvergetelijke hits.

De zingende DJ mixt het allemaal aan elkaar afgewisseld met opzwepende presentatie. Geen stille plaatjesdraaier maar entertainment van de bovenste plank, dit is de DJ die u zoekt!

Uniek aan de zingende DJ is dat u hem niet alleen als DJ maar ook als zanger kan inhuren! Kies voor de veelgevraagde combinatie van dit moment; De Zingende DJ!

Nederlandstalige Zanger boeken

Een Nederlandstalige zanger boeken voor jouw feest! Als je voor De Zingende DJ kiest, dan kan ik je garanderen dat je de perfecte keuze gemaakt hebt. Een artiest boeken voor jouw bedrijfsfeest of ander evenement?

Het feest repertoire bevat natuurlijk veel Nederlandstalige hits, die of volks of pop kunnen zijn. André Hazes, Django Wagner, Wesley Bronkhorst, Stef Ekkel, Mart Hoogkamer, Lee Towers, Toppers, Guus Meeuwis, John de Bever, René Froger, Marco Schuitmaker en nog  veel meer liedjes van andere Nederlandse artiesten.

De Zingende DJ is een gezellige zanger en DJ, heeft een prachtige stem en weet de feeststemming goed op gang te brengen. Hij wordt tegenwoordig als volkszanger en DJ vaak geboekt op Bruiloften en partijen, Bedrijfsfeesten, op een festival, of  bij privé feesten, kort gezegd op elke gewenste locatie en voor elk publiek.

de zingende dj boeken
CHECK DIRECT

Prijs & beschikbaarheid

Super! We hebben de gegevens van het event ontvangen.

Je bent er bijna...

Vul je contactgegevens in om te voltooien.

Waar wil je de Zingende DJ voor inhuren?

bruiloft dj

Bruiloft

Vertrouw de mooiste dag van je leven toe aan deze zanger en DJ in 1 met 20+ jaar ervaring

Bedrijfsfeest

Leer je collega’s van een andere kant kennen wanneer De Zingende DJ alles op zijn kop zet!

zingende dj festival

Festival

Razendsnel wisselen zang en zijn DJ kunsten elkaar af. Springen en meezingen gaat vanzelf!

Dorpsfeest

Eens per jaar mogen alle remmen los,
laat De Zingende DJ maar gasgeven!
Zeer geschikt voor een tent of pleinfeest.

Sportevenement

Wekelijks is hij te vinden bij o.a. Sparta

en Feyenoord, de Zingende DJ ook op jouw sportevenement?

Besloten feest

Je verjaardag of huwelijksjubileum goed en groots vieren? De zingende DJ maakt er gegarandeerd een knallend succes van!

TEVREDEN

Klanten & gasten

beste DJ

De Zingende DJ wordt ook geboekt door o.a.

Bedankt Voor Je Aanvraag

Op werkdagen ontvang je binnen 24u een reactie.

Onjuiste gegevens ingevuld? Geen probleem! Probeer het hier nogmaals.

Is er haast bij? Bel dan 079 – 3311400

volg je de zingende dj al op social media?