Skip links

Zingende DJ

Zingende DJ

Zingende DJ Ferry Koestering draait van alles door elkaar, van Nederlandstalige feestplaten tot disco tot Apres Ski. Binnen no-time weet hij met zijn stijl van draaien een sfeer neer te zetten waarbij het dak er bijna letterlijk af gaat.

Wat DJ Ferry Koestering namelijk zo uniek maakt is dat hij niet alleen een top DJ is maar ook een geweldige zanger/entertainer! Zo pakt Ferry dan ook regelmatig de microfoon, klimt op de bar en zingt de zingende DJ nummers die iedereen mee kan brullen en zet zo samen met het publiek de boel op stelten.

Wil je Ferry Koestering boeken voor een compleet verzorgde avond op wat voor een feest dan ook, als De Zingende DJ, zanger of alleen als DJ, alles is mogelijk.

zingende djZingende DJ Ferry Koestering is te boeken voor bijna elk evenement. Podiumvrees komt niet voor in zijn woordenboek, want als Ferry Koestering eenmaal achter de DJBooth te vinden is, staat niks hem meer in de weg. Hij voelt zich vertrouwt als DJ en ook als zanger doet hij niet onder voor menig bekende Nederlandse volkszanger.

DJ met zang huren

Ferry Koestering is (ook) een zanger. Eigenlijk is hij dus een zingende DJ. Niet zomaar de eerste de beste die wat meezingt over de muziek die hij draait, maar een professionele veelzijdige zanger met hoge kwaliteit muziekbanden in vele muziekstijlen. Ferry is niet alleen een Nederlandstalige zanger al heeft hij wel een grote liefde voor Nederlandstalige muziek.

Daarbij is hij ook allround bruiloft dj. Met deze act staat hij jaarlijks op vele huwelijksfeesten. Ga je ook binnenkort trouwen? Denk eens aan mij!

Ferry Koestering is professioneel zanger en allround dj. Hij combineert het draaien en zingen in 1 complete act. In feite is hij dus een zingende dj of dj en zanger in 1, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook levert hij niet alleen een veelzijdige en originele act, maar ook een complete show die je zelfs avondvullend kunt boeken, inclusief licht en geluid. Uniek entertainment in Nederland!

Afkomstig uit ‘s-Gravenzande in het Westland treedt de zanger en DJ regelmatig op in de regio maar is te boeken in heel Nederland.

Zanger en DJ Boeken

Natuurlijk is het jouw feest, daarom staan jouw wensen voorop! Ferry Koestering werkt bijvoorbeeld met verzoeknummers. De Deejay krijgt deze lijst en zal met zijn eigen kwaliteiten en ervaring een persoonlijke draai geven aan jouw feest. Door zijn uitgebreide Nederlandstalige repertoire en een keuze uit meer dan 150 nummers weet zanger Ferry de danszaal altijd weer vol te krijgen.

 • De muziek wordt goed afgewisseld;
 • Ferry heeft een uitgebreide muziekcollectie voor eventueel verzoekplaten
 • Ferry heeft veel verstand van muziek en welke platen werken op een dansvloer;
 • En Ferry ziet er netjes en goed verzorgd uit.
 • Verrassende combinatie van een zingende DJ
 • Bespaar geld, slechts 1 artiest nodig!
 • Uniek in Nederland, DJ en zanger in 1!

  Check direct prijs en beschikbaarheid

  Return to top of page